- 17 Ocak 2020
- 27.773
- 40.199
-
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
Haddini bilir belki ama hattini bilmesini istiyorsanız o biraz zor, tdk da bile yok çünküOzaman hattini bil
Benim eşim daha bir tokat vurmamış çocuklarına ama kızar babalar rahat sıkıntıya gelmez anneler herşeye göğüs gelir ve fedakar lardır
İnsanları tanımadan yorum yapmayın hattinize düşmemiş hele bana asla izin vermem (.)
Hepinizi kast etmedim
Ama hepiniz çok dolusunuz bana kusmaya çalışıyorsunuz gidin eşlerinize kusun karın ağrınız gitsin
Kusmakla karın ağrısımı gidiyor?Hepinizi kast etmedim
Ama hepiniz çok dolusunuz bana kusmaya çalışıyorsunuz gidin eşlerinize kusun karın ağrınız gitsin
Ya bacım haddi yaz şunu "HATTi " diye bişey yok, elli kere hatti hatti hatti....haddi o haddi...Kanlı bıçaklı düşmanın bile olsa en azından okuması yazması olacak aga! Kötü gramere takılırken istişareye odaklanamiyorum resmenOzaman hattini bil
Babalar sıkıntıya gelemez mi? Kaynak vucudunuzun hangi uzvu?
Bebegim 3 aylik olana kadar geceleri sütümü sagip esime biraktim. gece nobetlese bebegi doyurduk. Kolik bir bebekti ustelik. Hatta dun bebegimi babasina biraktim 3,5 saat uyumusum. Esim kakasini temizlemis, yemegini yedirmis, beraber markete gitmisler, uyutmus, aksam yemegi icin pilav yapmis sonrada beni uyandirdi. Isteyince gayet guzel sıkıya geliyorlar, cocuklarina severek ozenerek bakabiliyorlar, eslerinin dinlenmesi icin vakit yaratiyorlar.
Size gore iyi babalik kriteri cocukla ilgili sorumluluk almak mi, bir tokat bile atmamak midir?
Erkek leri hepsini kast etmedimBabalar sıkıntıya gelemez mi? Kaynak vucudunuzun hangi uzvu?
Bebegim 3 aylik olana kadar geceleri sütümü sagip esime biraktim. gece nobetlese bebegi doyurduk. Kolik bir bebekti ustelik. Hatta dun bebegimi babasina biraktim 3,5 saat uyumusum. Esim kakasini temizlemis, yemegini yedirmis, beraber markete gitmisler, uyutmus, aksam yemegi icin pilav yapmis sonrada beni uyandirdi. Isteyince gayet guzel sıkıya geliyorlar, cocuklarina severek ozenerek bakabiliyorlar, eslerinin dinlenmesi icin vakit yaratiyorlar.
Size gore iyi babalik kriteri cocukla ilgili sorumluluk almak mi, bir tokat bile atmamak midir?
Bence kendisi için iyi baba kriteri nefes alması yeterli olmasıBabalar sıkıntıya gelemez mi? Kaynak vucudunuzun hangi uzvu?
eğitiminiz nedir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Erkek leri hepsini kast etmedim
Benim komşum vardı oda çocuk sesine gelemezdi kadın şaşardı ne yapsın çocuklara nasıl baksın huzuru bozulmasın diye çocuklar etkilenmesin diye
ya konuşturacaksın beni de şimdi.Erkek leri hepsini kast etmedim
Benim komşum vardı oda çocuk sesine gelemezdi kadın şaşardı ne yapsın çocuklara nasıl baksın huzuru bozulmasın diye çocuklar etkilenmesin diye
İdare et bacım,Ya bacım haddi yaz şunu "HATTi " diye bişey yok, elli kere hatti hatti hatti....haddi o haddi...Kanlı bıçaklı düşmanın bile olsa en azından okuması yazması olacak aga! Kötü gramere takılırken istişareye odaklanamiyorum resmen
Bu arada evet, konu sahibine tavsiyeleriniz, yardımlarınız neler olacak? Merakla bekliyorum hala....
İnsanın bişey bilip bilmemesi eğitimmi gerekeğitiminiz nedir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
sanırım ortaokul...İnsanın bişey bilip bilmemesi eğitimmi gerek
Yok canım tabiki gerekmezİnsanın bişey bilip bilmemesi eğitimmi gerek
Bayağı iyimser gördüm sizisanırım ortaokul...
yoo ondan sormadım size iyi forumlar .
Ne gerek vaaaar? Feminist ateist ağızlar bunlar.İnsanın bişey bilip bilmemesi eğitimmi gerek
Sizdeki sıkıntı hiçbir şey bilmemeniz. Hattiniz(!) dahilİnsanın bişey bilip bilmemesi eğitimmi gerek
KıskançççNe gerek vaaaar? Feminist ateist işler bunlar.
Kocan var mı? Var.
Telefonun var mı? Var.
Gerisi boş boş işler...
Ne gerek vaaaar? Feminist ateist ağızlar bunlar.
Kocan var mı? Var.
Telefonun var mı? Var.
Gerisi boş boş işler...