Eşim beni anneme attı

Babalar sıkıntıya gelemez mi? Kaynak vucudunuzun hangi uzvu?

Bebegim 3 aylik olana kadar geceleri sütümü sagip esime biraktim. gece nobetlese bebegi doyurduk. Kolik bir bebekti ustelik. Hatta dun bebegimi babasina biraktim 3,5 saat uyumusum. Esim kakasini temizlemis, yemegini yedirmis, beraber markete gitmisler, uyutmus, aksam yemegi icin pilav yapmis sonrada beni uyandirdi. Isteyince gayet guzel sıkıya geliyorlar, cocuklarina severek ozenerek bakabiliyorlar, eslerinin dinlenmesi icin vakit yaratiyorlar.
Size gore iyi babalik kriteri cocukla ilgili sorumluluk almak mi, bir tokat bile atmamak midir?

coçuğuna böyle davranışları olan birinden uzaklaşın
hele karnını bıcakla diyen adam ya sana zarar verir ya sen ona
yolun acık olsun

Hepinizi kast etmedim
Ama hepiniz çok dolusunuz bana kusmaya çalışıyorsunuz gidin eşlerinize kusun karın ağrınız gitsin
Kusmakla karın ağrısımı gidiyor?
Kusmak mideyle alaki değilmiydi ya?
Karın ağrısıda başka organla ilgiliydi sanki?
Aman bende ne diyom ya boş boş konuşuyorum işte.
Hiç hattimide bilmiyorum.
Siz negüzel fikir veriyorsunuz işte neyini anlamiyorsam

Ozaman hattini bil
Ya bacım haddi yaz şunu "HATTi " diye bişey yok, elli kere hatti hatti hatti....haddi o haddi...Kanlı bıçaklı düşmanın bile olsa en azından okuması yazması olacak aga! Kötü gramere takılırken istişareye odaklanamiyorum resmen

Bu arada evet, konu sahibine tavsiyeleriniz, yardımlarınız neler olacak? Merakla bekliyorum hala....

Cocugu yapti ya adam kendi zevkile daha adamdan ne bekliyorsunuz. Gerisini kahraman anneler halleder

Erkek leri hepsini kast etmedim
Benim komşum vardı oda çocuk sesine gelemezdi kadın şaşardı ne yapsın çocuklara nasıl baksın huzuru bozulmasın diye çocuklar etkilenmesin diye

Bence kendisi için iyi baba kriteri nefes alması yeterli olması
Babanın gölgesi yeter misali

Benim komşum vardı oda çocuk sesine gelemezdi kadın şaşardı ne yapsın çocuklara nasıl baksın huzuru bozulmasın diye çocuklar etkilenmesin diye
eğitiminiz nedir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

ya konuşturacaksın beni de şimdi.
çocuk sesine gelemeyen kendi uçkurunu tutacak ya da adam gibi korunacak o zaman.. öfff

İdare et bacım,
huzurunuz kaçmasın ağzınızın tadı bozulmasın
Erkek işte boğazınıda sıkar, karnında bıçaklada der ama severde
Çocukların babasız büyümesin
Hem eskiler neler çekmiş bunlar ne ki
gibi tavsiyeler olabilir.
Yani bunlara benzer birşey olsa bile en azından tavsiye vermiş derim
Diğer türlü herkese boş boş konuşmayın diye hattini bildiriyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…