Eşim beni anneme attı

Erkek leri hepsini kast etmedim
Benim komşum vardı oda çocuk sesine gelemezdi kadın şaşardı ne yapsın çocuklara nasıl baksın huzuru bozulmasın diye çocuklar etkilenmesin diye

Bebegim olana kadar bebek aglama sesinden cok rahatsiz oluyordum. Otobusten inerdim, kafeden kalkardim vs. Allah bana kinadigimi yasatti bebegim 5.ayini bitirene kadar agladi, ciglik cigliga mosmor olana kadar agliyordu. Ultrasonda bagirsak gazindan dolayi organlari goruntelenemedi o kadar gazli bir bebekti. Bu olmadi alin bunu bakin, buyuyunce getirin demedik. Istesem halalari, babaannesine birakip 3 5 saat dinlenebilirdik. Bu tamamen sorumluluk alabilmekle alakali. Cocuk sesine gelemiyorum deyip huzur kacirmak kolaya kacmak. Boyle adamlarla evlenmemek lazim. Ask, sevgi bir yere kadar iliskiyi surduruyor, fedakarlikta gerekli

Benim eşim daha bir tokat vurmamış çocuklarına ama kızar babalar rahat sıkıntıya gelmez anneler herşeye göğüs gelir ve fedakar lardır
İnsanları tanımadan yorum yapmayın hattinize düşmemiş hele bana asla izin vermem (.)
Her babayı kocanız kadar varsayıyorsunuz yani. Yazık oysa ne babalar var. Babam daha sabırlıydı annemden. Ama siz kendinizi buna inandırıp iyi hissediyorsanız diyecek bir şey yok. 🤷

Kıskanççç
Kadın kadının düşmanıı
Kınadığını yaşamadan ölmeeee
Büyük konuşmaaa bende konuşmuştummm
Onu dedi zaten ilk yorumlarında kız :KK48: zaten direkt diğer üyelere yardırarak girdi, konu sahibi bile savunmadı kendini bu kadar....ama hakkını yemeyelim ben takdir ettim famı, nasıl üstüne alındıysa artık can havliyle , A1 Türkçemle ben ne yapıyorum demeden hattinin sınırlarını fersah fersah aştı resmen kadın.Cool:rapci:

benim kedim de çok şımarık inanın, her dediğini yapıyoruz kimseyi evde istemiyor bir kere eve kedi geldi illallah ettik, küstü filan. uzman biri yok mu bu konuda.. ama ikinci kediyi al derse alamam daha birinciyle anlaşamıyoruz

Aman ne biçim cins şımarık kedi ya
Boğazını sık ozaman?
Belki şımarıklığı gider gözü korkar?
Ama acıtma sakın sade ufak gözünü korkut

Onu dedi zaten ilk yorumlarında kız :KK48: zaten direkt diğer üyelere yardırarak girdi, konu sahibi bile savunmadı kendini bu kadar....ama hakkını yemeyelim ben takdir ettim famı, nasıl üstüne alındıysa artık can havliyle , A1 seviyede Türkçesiyle hattinin sınırlarını fersah fersah aştı resmen kadın.Cool:rapci:
Konu çok yakın geldi herhalde
Yoksa normal biri böyle bir durumda bile duyar kasmaz
Kadın az bildiğini bile unuttu savuncam diye
Halbuki iyi gidiyordu kendi yardımseverliğinden girdi, ponçik kocasından örneklemeler vermişti
Ama eğitim sorusu gelmeyecekti işte, o çok can yaktı

Aperatifle besleseniz 🤣 olmadi bogazini sikarsiniz.

Aman ne biçim cins şımarık kedi ya
Boğazını sık ozaman?
Belki şımarıklığı gider gözü korkar?
Ama acıtma sakın sade ufak gözünü korkut

daha çok o benim boğazımı sıkar gibi.. :halay:
valla "seni ben mi doğurmuşummmm" diye sevdiğim kedimin boğazını sıkan olursa boğazından tuttuğum gibi kapının dışına fırlatırım.. gitsin orda kendi kendini boğazlasın.

X