Eşim beni anneme attı

Okuldan alınmış bir kıza ne olursa olsun kaçma potansiyelin vardı demek ki denilmez. Sevgilisi olunca bi insanın kacma potansiyeli mi oluyor kaçma potansiyeli olduğunu nereden çıkardınız yuh !

Yok be, kapı komşusu bile olsa niyeti yardım etmek filan değil zaten, şıracıya yapılan elestiriler bozacıyı gocundurmuş işte, üstüne alınmış.... yaptığı duyar kendisine...
Bence konu sahibi biraz fazla salmaya calismis kendini. aparatif hazırlıyorum parka gidecek cikartamiyorum. Temizlik yapamiyorum. Eşide zaten normal değil ağlaya ağlaya ev işi yapmaya calismis ve herseyde konu sahibi cocugu hamileligini bahane etmiş zaten eşide en son cocuga patlamis eli kırılasıca. Belkide benim düşüncem bu bilmiyorum ama biz kadinlar yardimcimiz yoksa yanimizda yardim edenimiz ev temizlik cocuk konusunda ( anne, kv, teyze, abla) gibi maalesef kendimizden fedakarlik etmek zorunda kaliyoruz bunun sonucundada ufacik cocuga bahane bulup kendi evladimiza cins, şımarık gibi laflari konduramayiz dimi

Ozaman buyurum dolu dolu konuşun çok bilmiş teyze

Genelleme yapmayın
Babalar rahat diye birşey var mı ya
Benim babam ki Karadeniz erkeğidir hani serttir falan ya biz hastalandığımızda annem yorgunluktan uyurmuş da o uyumadan sabaha kadar başımızı beklermiş ki bu adam işi gereği şehir şehir gezen yoğun bir adamdı
Siz hala daha eşinizi aklamaya devam edin
Size zerre acıyorsam ne olayım ama o çocuğa ve doğacak kardeşine çok üzüldüm ne gerekli eğitimi ne gerekli sevgiyi ilgiliyi görebilecekler
Abi kardeş birbirleriyle ilgilenebilirlerse aile içi görüp görecekleri sevgi o olacak
Ki Allah korusun sizin kafanızdaki insanlardan ilgi sevgi beklemek şu yana inşallah zarar gelmez o yavrulara

Rahatına düşkünse baba olmasaymış sevgili eşiniz, hattine!! düşmemiş demekki babalık

Çocuğa içim acıdı ya

Ne kadar bunaldigini anlıyorum
Eleştiri de değil sadece endiselendigimden soruyorum bu çocuğu nasıl böyle alistirdiniz?
Herkesin bebisi böyle mi acaba ?

Allah askina nasil yardimci olacaksiniz? Zamani geri cevirip kacmamasini mi saglayacaksiniz? Cocuklari hk.nasil konustugunu okumadiniz sanirim. Vicdanli olmayi mi ogreteceksiniz mesela? Nasil anne olunur onu mu ogreteceksiniz? Okuldan alinmis okumamis okula mi yazdiracaksiniz? Cok cocuk bakabiliyormus gibi uzmanlari dinleyerek 2.cocuguna hamile kalmis, gelmis bilmis bilmis millete gerizekali muamelesi yapmasina mi yardimci olacaksiniz? Butun bunlari dert etmiyor ki zaten tek derdi kocasi. Cunku annesine yollamis ve annesi soyle, babasi boyleymis. Valla soyle konularda bari duyar kasmayin ya. Yardim isteyene ben bilmiyorum, yol gosterin diyene herkes elinden geldigince yardimci oluyor.

Son düzenleme:
Ne kadar bunaldigini anlıyorum
Eleştiri de değil sadece endiselendigimden soruyorum bu çocuğu nasıl böyle alistirdiniz?
Herkesin bebisi böyle mi acaba ?
Sendromlar olur bazen o yaslarda bebeklikten çocukluğa gecme donemidir huysuz olabiliyor gereksiz çığlıklar aglama krizleri inatlasmalar olabilir. Aşırı hareketli merakli donemleridir Ama bu sureci iyi yönetmek gerekir yonetilmezse maalesef cocuklar her istediğini aglayarak, bagirarak huysuz bi sekilde yaptirmaya calisir oluyorlar.

Ozaman buyurum dolu dolu konuşun çok bilmiş teyze
Yahu kötülediğin üyeler en azından sert de olsa kendisine gelmesini sağlayacak yorumlar yapmış, ki ana olan, çocuk veya vicdan sahibi olan hiçkimse bu kadını hoşgöremez zaten....Peki sen ne dedin? Sen ona hangi işe yarar tavsiyeyi verdin de bizi boş konuşmakla sucluyorsun ?

Ya da boşver.... Şıracıyla bozacinin arasına girmeyelim biz.

Sen niye gocunuyorsun
Yaranmı var

Yakın olsa yardıma gidecekti kız
Destek olup yoldaş olacaktı
Daha napsın ayol
Gerçi belki yakında oturuyordur ama önemli değil
Önemli olan niyet

o uzman kimmiş çok merak ettim söylesin de çoluk çocuğumuz olunca götürmeyelim. çocuk anne karnından çıktığı gibi şımarık mı doğuyor? sanki hasta. kendi şımarttığın çocuğun şımarık oldu diye illallah etmekte ayrı bi mesele. uzman eminim bilmem kimin teyzesi filandir. zira bir uzmanın çocuğun durulması için ikinci çocuk fikrini ortaya atmasına zerre inanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…