Eşim beni anneme attı

Yakın olsa yardıma gidecekti kız
Destek olup yoldaş olacaktı
Daha napsın ayol
Gerçi belki yakında oturuyordur ama önemli değil
Önemli olan niyet
Madem yazmakla yardımcı olacaksan konu sahibine yaz
Bana yazma galiba cansıkıntısında kime yazacağını bilmiyorsun zamanını dolduruyorsun

Online eğitimle uzman olduysa demekki
Yada kreşlerde yardımcı öğretmenler oluyor ya 18-19 yaşlarında onlarda bazen çok biliyorlar, uzman edasıyla buna kardeş yapın şıp diye düzelir bizim komşunun torununa kardeş yaptılar hemen düzeldi dediyse

konu baştan aşağı biliçsizlik içeriyor ,keşke hayatınız üzetrine ve doğrular üzerine biraz daha düşünseniz konu sahibi

Sen niye gocunuyorsun
Yaranmı var

Abla benim yaram var ya. Hayrina bir el ativersen olmaz mi? Cok yardimsever gordum seni kurdugun cumlelerden belli. Sen belli ki aklibasinda bir ablasin. Konu sahibine tavsiyelerini okuyamadim ama bence yazacaksin icimden bir his oyle diyor :)

Ozaman hattini bil
ay gerçekten hattini bil yazıyor

önce yanlışlıkla oldu sanmıştım ama
eyer,beyendim,yanlız,herkez gibi yanlışlıklara gözümüz alıştı da hattini bil ile ilk kez karşılaşıyorum

evde çocuktan bıkmış bir baba, 11 aylık bebeği için şımarıkta şımarık diye tutturmuş bir anne var. bir uzman ve ya uzman olduğunu sanan kişi ikinci çocuğu yap dediğinde anne babanın "aman aman.. birini büyütemedik daha" diye kaçması lazımdı bence. yani aklım yerindeyse ben öyle yapardım. birinciye bakamadığımı hissediyorsam ikinciye nasıl bakayım.. prof gelip "ikinci çocuğu yap" diye bas bas bağırsa kulağımı tıkarım

Ben zaten babayi ne zaman güzellemeye baslar diye bekliyordum. Yok sadece korkutmak istemis adi s....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…