- 15 Haziran 2008
- 8.821
- 37.019
-
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
Evet yaram var...Biraz önce bana da "hattini! " bil demistin , unuttun mu?Sen niye gocunuyorsun
Yaranmı var
Madem yazmakla yardımcı olacaksan konu sahibine yazYakın olsa yardıma gidecekti kız
Destek olup yoldaş olacaktı
Daha napsın ayol
Gerçi belki yakında oturuyordur ama önemli değil
Önemli olan niyet
Online eğitimle uzman olduysa demekkio uzman kimmiş çok merak ettim söylesin de çoluk çocuğumuz olunca götürmeyelim. çocuk anne karnından çıktığı gibi şımarık mı doğuyor? sanki hasta. kendi şımarttığın çocuğun şımarık oldu diye illallah etmekte ayrı bi mesele. uzman eminim bilmem kimin teyzesi filandir. zira bir uzmanın çocuğun durulması için ikinci çocuk fikrini ortaya atmasına zerre inanmadım.
Yok ben illa sana yazacamMadem yazmakla yardımcı olacaksan konu sahibine yaz
Bana yazma galiba cansıkıntısında kime yazacağını bilmiyorsun zamanını dolduruyorsun
Ozaman hattini bilEvet yaram var...Biraz önce bana da "hattini! " bil demistin , unuttun mu?
Siz değil miydiniz millete efelenen ne oldu şimdi?Madem yazmakla yardımcı olacaksan konu sahibine yaz
Bana yazma galiba cansıkıntısında kime yazacağını bilmiyorsun zamanını dolduruyorsun
Başta sana yardım etsinYok ben illa sana yazacam
Çok sevdim seni
Konusahibine Allah yardım etsin
Öyle deme , uzman tavsiyesi üzerine yapılmış 2.çocuk ahahshskonu baştan aşağı biliçsizlik içeriyor ,keşke hayatınız üzetrine ve doğrular üzerine biraz daha düşünseniz konu sahibi
Hattini bil yaEvet yaram var...Biraz önce bana da "hattini! " bil demistin , unuttun mu?
Sen niye gocunuyorsun
Yaranmı var
Amin amin,Başta sana yardım etsin
ay gerçekten hattini bil yazıyorOzaman hattini bil
Duyar kasmak istemişmdir ama faka basmışımdırSiz değil miydiniz millete efelenen ne oldu şimdi?
Yakınsan gelsin, yardım eder hem?Abla benim yaram var ya. Hayrina bir el ativersen olmaz mi? Cok yardimsever gordum seni kurdugun cumlelerden belli. Sen belli ki aklibasinda bir ablasin. Konu sahibine tavsiyelerini okuyamadim ama bence yazacaksin icimden bir his oyle diyor :)
evde çocuktan bıkmış bir baba, 11 aylık bebeği için şımarıkta şımarık diye tutturmuş bir anne var. bir uzman ve ya uzman olduğunu sanan kişi ikinci çocuğu yap dediğinde anne babanın "aman aman.. birini büyütemedik daha" diye kaçması lazımdı bence. yani aklım yerindeyse ben öyle yapardım. birinciye bakamadığımı hissediyorsam ikinciye nasıl bakayım.. prof gelip "ikinci çocuğu yap" diye bas bas bağırsa kulağımı tıkarımOnline eğitimle uzman olduysa demekki
Yada kreşlerde yardımcı öğretmenler oluyor ya 18-19 yaşlarında onlarda bazen çok biliyorlar, uzman edasıyla buna kardeş yapın şıp diye düzelir bizim komşunun torununa kardeş yaptılar hemen düzeldi dediyse
Sinir krizi geçirip ağlayan, 8 aylık hamile karısına kendini bıçakla, git bu evden diyen adam, tam da o sırada 2 yaşındaki bebeğin boğazını acıtmak için sıkmadı öyle mi?
Birisi 2 yaşındaki bebeğimizin boğazını hangi ölçüde sıkarsa korkutma amaçlı gibisinden, hangi ölçüde sıkarsa sevme veya terbiye gibisinden oluyor? Peki sıkarken hangi teknikleri kullanmalıyız? nasıl karar vericez?
Yine bir uzman tavsiyesi ile mi karar verdiniz siz buna? Yoksa kendi deneyimlerinizden mi biliyorsunuz bebeğinizin dayanma gücünü?
Yakınsan gelsin, yardım eder hem?
Öyle yazılıyor zaten??ay gerçekten hattini bil yazıyor
önce yanlışlıkla oldu sanmıştım ama
eyer,beyendim,yanlız,herkez gibi yanlışlıklara gözümüz alıştı da hattini bil ile ilk kez karşılaşıyorum
Hepinizi kast etmedimSiz değil miydiniz millete efelenen ne oldu şimdi?