- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.970
- 108
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
-
bu kadının yerinde sende olabilirdinnnKıskanççç
Kadın kadının düşmanıı
Kınadığını yaşamadan ölmeeee
Büyük konuşmaaa bende konuşmuştummm
Bu cümle anlaşılmıyor. Ya da ben anlayamadım ama yok yani oturmadı.İnsanın bişey bilip bilmemesi eğitimmi gerek
Erkek leri hepsini kast etmedim
Benim komşum vardı oda çocuk sesine gelemezdi kadın şaşardı ne yapsın çocuklara nasıl baksın huzuru bozulmasın diye çocuklar etkilenmesin diye
Yani insan beyni boş bir levha değil bu yazılımlar bize doğar doğmaz yükleniyor demek istemiş sanırımBu cümle anlaşılmıyor. Ya da ben anlayamadım ama yok yani oturmadı.
Her babayı kocanız kadar varsayıyorsunuz yani. Yazık oysa ne babalar var. Babam daha sabırlıydı annemden. Ama siz kendinizi buna inandırıp iyi hissediyorsanız diyecek bir şey yok.Benim eşim daha bir tokat vurmamış çocuklarına ama kızar babalar rahat sıkıntıya gelmez anneler herşeye göğüs gelir ve fedakar lardır
İnsanları tanımadan yorum yapmayın hattinize düşmemiş hele bana asla izin vermem (.)
Onu dedi zaten ilk yorumlarında kızKıskanççç
Kadın kadının düşmanıı
Kınadığını yaşamadan ölmeeee
Büyük konuşmaaa bende konuşmuştummm
benim kedim de çok şımarık inanın, her dediğini yapıyoruz kimseyi evde istemiyor bir kere eve kedi geldi illallah ettik, küstü filan. uzman biri yok mu bu konuda.. ama ikinci kediyi al derse alamam daha birinciyle anlaşamıyoruz
benim kedim de çok şımarık inanın, her dediğini yapıyoruz kimseyi evde istemiyor bir kere eve kedi geldi illallah ettik, küstü filan. uzman biri yok mu bu konuda.. ama ikinci kediyi al derse alamam daha birinciyle anlaşamıyoruz
Konu çok yakın geldi herhaldeOnu dedi zaten ilk yorumlarında kızzaten direkt diğer üyelere yardırarak girdi, konu sahibi bile savunmadı kendini bu kadar....ama hakkını yemeyelim ben takdir ettim famı, nasıl üstüne alındıysa artık can havliyle , A1 seviyede Türkçesiyle hattinin sınırlarını fersah fersah aştı resmen kadın.Cool
Empirizm çöküyordu, Locke gizli gizli ağlıyordu,Platon haklı mıydı?Yani insan beyni boş bir levha değil bu yazılımlar bize doğar doğmaz yükleniyor demek istemiş sanırım
Aperatifle beslesenizolmadi bogazini sikarsiniz.
Aman ne biçim cins şımarık kedi ya
Boğazını sık ozaman?
Belki şımarıklığı gider gözü korkar?
Ama acıtma sakın sade ufak gözünü korkut
Nalet olsun atom fiziğine deeee, profesörlüğe de....Batsin bütün bilim dalları. Biz bize yeteriz
Yakın olsam yardımcı olurum düşmez kalkmaz bir allah
Bayanın yerinde ben de ve sizler de olabilirdiniz
Onlar ne ayol?Empirizm çöküyordu, Locke gizli gizli ağlıyordu,Platon haklı mıydı?
Ay çok güldümEmpirizm çöküyordu, Locke gizli gizli ağlıyordu,Platon haklı mıydı?
platon gezegen değil miydi yav hshdhshOnlar ne ayol?
Yemek isimleri falanmı
Fransız mutfağı klasikleriOnlar ne ayol?
Yemek isimleri falanmı
Boş boş konusuyom işteOnlar ne ayol?
Yemek isimleri falanmı
Bunu bilmek için eğitimmi gerekiyorplaton gezegen değil miydi yav hshdhsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?