eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

tuba1054

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
34
9
merhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım ona ait baska bir telefon olduğunu öğrendim ama nerde olduğunu bulamıyordum sonrasında rehberden bi kız silmiş kızı takibe aldım whatsapptan profiline baktım daha sonrasında bu telefon nosunun kendine ait olmadığını arkadaşının nosu olduğunu söyledi ben inanmadım hergün 6 da işi bitip derneğe gidiyordu ben her akşam derneğin önünden geçiyordum 8,30 ta akşam hep eve geliyordu daha sonrasında konuşmalarını duydum arkadaşına anlatırken öğrendim 4 senedir konuştuğu biri varmış bana istanbul dışınıa çıkıcam diyip yalan söyleyip onun yanına gidiyormuş kız tek başına yaşıyor ve 4 senedir konuşuyorlar resmen dost hayatı gibi kız yabancı türk değil .ben bunları duyunca eşime sordum ben sizin konuşmalarınızı duydum diye bana arkadaşıma yalan söyledim dedi neden dediğimde bi kız benden yardım istedi onu kurtarmak için arkadaşımdan dedi ben inanmadım ama daha sonra tekrar takibe devam ettim ablasıyla annesiyle konuşmalarını duydum meğersem ablası annesi biliyormus ama onlar evlenene kadar yaptığını biliyorlarmıs sadece annesi evlendikten ilk 4 ay daha konuştuğunu biliyomus . ve ben bunları duydugumda eşime söylediğimde her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış peki neden dedim benimle evlendin ben neyini eksik ettim dedi ağladı sızladı yalvardı ben 4 ay önce bıraktım hata olduğunu anladım affet beni sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu pişmanım ben şeytana uydum dedi ben dedim herşeyini dört dörtlük yaptım ne sana ne çevrene ne ailene saygısızlık göstermedim neden dedim sevdin mi hayır diyo peki neden dsiyorum şeytana uydum diyo senin tırnağın pisliği olamaz sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ben evlenmeden önce hadi gittin neden evlendikten sonrada gittin yalan söyledin beni aldattın dedim neden şeytana uydum diyo şimdi çok çaresizim onu her gördüğümde krize giriyorum herşeyi yırttım gelinliğimi yırttım onu görmeye tahammülüm yok ve şuan 1 aylık hamileyim en güzel günlerimde bana bunları yaşattı ben 7 senedir eşimi tanıyorum ben 2 senelik konuşurken bu onla tanışmış iki kişi idare etmiş anlıcanız ve benim günahıma girdi. sizden yardım istiyorum ne olur ....

evt konu açılmış burdan devam.
şeytana uymalık bi hata değil eşininki, 4 yıl boyunca nasıl bir şeytansa..
güçlü olun ve ayrılın,
çalışıyorsun, ailenin de desteği var, çocuğunu da büyütebilirsin,
aksi halde çocuğun mutsuz bi yuvaya mahkum olacak, sen de öyle

Yakalanmasaydı devam edecek miydi? Edecekti. Bu durumda söylediklerine inanmayın, sevmedim, senin tırnağın olamaz vs. Çok büyük haksızlığa uğramışsınız, sineye çekip kendinize bu kötülüğü daha fazla yapmayın.

boşanmak istiyorsan boşan süründürmek istiyosan süründür sen ne istiyosan onu yap en iyisini sen bilcen artık.. baktın yola geliyor affedersin yine devam ediyorsa ailelere anlat rezil olsun

Ciddi bir sey bu. Kendine dost tutmus lafi iste bu durumu anlatiyor tamamen. 4 sene boyunca yapmis bunu. Anlik degil, her seyi bilerek, isteyerek ve kurgulayarak yapmis. Hamilesin ayni zamanda. Bilmiyorum zor bir durum. Allah yardimcin olsun.

Bence de boşanmak en doğrusu, inkar etti etti çıkış yoku bulamadı, yanı sen inanmaya devam etsen o da o kadınla birlikteliğine devam edecekmiş. Bu şüphe ile yaşanmaz. Boyle iliskiler ortaya çıkıyor da tek gecelik olanlar zor çıkıyor insan korkuyor gercekten ya

ne şeytana uyması!
resmen yaptığıyla gurur duyup sizin salak olduğunuzu elaleme anlatıp eğlenmiş..
ama asıl salak ve kalitesiz olan kendiymiş..
affedilmeyecek türden bir cins..
yani 1,5 yıldan beri iki hayatı birden yürütmesi hazmedilemeyecek birşey..

Annem bana destek demiştin diğer yerde
Ne güzel
Bebeğe annen bakar sen çalışırsın olmaz mı ?

evt konu açılmış burdan devam.
şeytana uymalık bi hata değil eşininki, 4 yıl boyunca nasıl bir şeytansa..
güçlü olun ve ayrılın,
çalışıyorsun, ailenin de desteği var, çocuğunu da büyütebilirsin,
aksi halde çocuğun mutsuz bi yuvaya mahkum olacak, sen de öyle
ben çocuğum olursa yine bir bağ olucak ve beni bırakmıcak hep gölgem gibi olucak ve ben mutsuz olucamm annem bana bebeğin günahına girme doğur diyor ayırlcaksan ayrıl ama cocugu aldırma diyor

Bu içindeki öfke hicbirzamam bitmeyecek bunca zaman aldatılmak kolay değil hamilesin bide bosan yada boşanma diyemem ama bu şekilde mutlu olabileceğini sanmıyorum senin adına üzüldüm Allah yardımcın olsun.

bir ay değil iki ay değilk tam 4 sene şeytana uyma diye bir şey olabilir mi? siz evlilik hayalleri kurarken sonra evlilik hazırlıkları yaparken, evde eşinizin çamaşırını yıkarken, önüne yemek koyarken bu adamın hayatında hep başkası varmış bu kabul edilebilir bir şey mi? sizi bir günaha teşvik etmek ASLA istemem ama eğer mümkün oluyorsa ben çocuğu aldırır bu adamı boşardım. böyle bir adama asla güvenilmez kendinize yazık etmeyin. kaynananız bile arkanızdan iş çevirmiş ne kocaya güvenilir ne ailesine güvenilir.

X