eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

sadece birazcık güçlü olup elini taşın altına sokman lazım,
o adamı neden çekesin ki, gitsin kadınla mı yaşıyor ne yaparsa yapsın
duyguların incindi, yaşadığın şok var tamam tabi ki üzül ağla, içine atma
ama bi an önce toparlan ve hayatını kur..
(ayrılmak istemediğini düşünmüyorum ama?)

O gunaha bilen herkes ortak ya hicmi icleri sizlamamis annesiyle ablasinin yazik. Bosan surundur serefsizi. Seytana uydum deyip isin icinden siyrilamaz bir iki gun degil sonucta. Yillarca aldatmis seni. Bosanmazsan surekli supheyle yasicaksin icinde hep bi ofke olacak. Bu dunyadaki cezasini sen ver bence

Siz evlenmeden once siz bunu nasil anlamadiniz? Size kendini falaca guvendirtmis olmali. En azindan insan hisseder

her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış

sevmediği bir kadın için neden bunları yapsın ve o kadar yıl görüşsün, hem de sana rağmen?

Esin serefsizin tekiymis bu bariz belli. Madem supheleniyordun onlemini niye almadin yazik degil mi karnindaki yavruya. Boyle durumlarda ne anneye uzulurum ne babaya.. ben hep diyorum bir kere aldatan (ustelik 4 sene takinti haline getirmis artik) hep aldatir. Nasil guveneceksin bi daha? Omur nasil gececek? Cocugunu aldir deyip gunahina giremem. Eger ailen arkandaysa çocuğunu da dogurursun isinede bakarsin. Allah boyle adamlari kahretsin ya midesiz nefsi igrenc ahlaksiz pislikler!!!

Güvenebılırsen devam biz ne diyebiliriz ki .s
Sen ne yaparsın dıye bana sorsan
Bırak burda konu açıp fikir danışmayı . Öğrendığım an gitmiştim.

artık yaşam şeklini almış bu tarz birlikteliği.
senin tırnağın değilse 4 yıldır vazgeçemediği ne olabilir o zaman.
Allah ıslah etsin.

bilmiyorum ben ne yapcağımıda bilmiyorum bir şans ver diyor bana
Aklını başına al
İnsanlar tek gecelik ilişki bile olunca boşanıyor
Sen 4 yıl boyunca hem sevgiliyken hem evliyken aldatılmaya devam etmişsin
Yakalamasan hala aldatılacaktın
Hani Allah gözünü açmış ama sen hala şans ver diyor ne yapsam kısmındasın
4 yıldır kardeş kardeş mesjalaşmamışlardır, ha deyince kopamaması bundan

ben çocuğum olursa yine bir bağ olucak ve beni bırakmıcak hep gölgem gibi olucak ve ben mutsuz olucamm annem bana bebeğin günahına girme doğur diyor ayırlcaksan ayrıl ama cocugu aldırma diyor
bence de çocuğuna kıyma,
hayatını düzenini kurarsın, şu anki psikolojiyle mutsuz olacağını düşünüyorsun ama
çocuğun belli günlerde görür babasını, onun dışında neden mutsuz olasın ki,
herşey senin elinde canım..

Siz evlenmeden once siz bunu nasil anlamadiniz? Size kendini falaca guvendirtmis olmali. En azindan insan hisseder
hiçbirşey anlamadım çünkü öyle şüphe yoktu bende herşey güzel bir dediğimi iki etmiyor çok seviyor yani hiç birşey yok hiç beni üzmüyordu bilseydim evlenirmiydim :KK43:

ya bir kere degil siz evlenmeden once baslayan ve 4 yil devam eden bir iliski sozkonusu..ailesi de suclu bile bile goz yummuslar..Belki siz ogrenmeseniz omur boyu devam edecekti..hadi onunla beraber senle niye evlenmiş resmen iki eslilik yasamak istemis...1 aylik hamileymissin yasal sure 8 hafta sanirim iyi dusun bence..ben olsam napardim diye dusundum sanirim affedemezdim ve cocugu da doğuramazdim onu daha dogmadan babasiz hayat sunmayi goze alamazdim diye düşünüyorum

hiçbirşey anlamadım çünkü öyle şüphe yoktu bende herşey güzel bir dediğimi iki etmiyor çok seviyor yani hiç birşey yok hiç beni üzmüyordu bilseydim evlenirmiydim :KK43:

Hadi ya yazik olmus keske biraz supheli yaklassaymissiniz. Nereden bileceksiniz neyseki ogrenmissiniz.

ne derse desin onu desin bunu desin
sizin gönlünüz razı mı
bizim için onun nasıl pişman olduğu önemli değil ki
hem hamilesiniz, ruhsal olarak etkiliyodur heralde bilemiyorum
kararınızı siz verin
umarım pişman olmazsınız
eşiniz e diyecek söz bulamıyorum bile

iyide zaten ilk ogrendiginde inkar etmis.vazgecen ozmn vazgecerdi.senide inandirmisti.ikincisinde artik inkar edecek durumu olmamis ondan itiraf etmis.koskoca 4 sene.senle 6 sene .niye senle evlenmiski ozmn ondan kopamiyacakti.

ŞiMDİ özür dileyince herşeyin üstü kapanacak mı ?
Neden güveneceksiniz ki bu adama hem nasıl bir güven olacak,
Sarsıldımı güven benliğinden çıkar sen yönetemezsin maalesef !!!
Bebek için geri adım atıyor olabilir veya aile baskısıda vardır bilemedim
Allah yardımcınız olsun adam resmen ayakta uyutmuş midesiz yani okadar !!!

Bu adamin affedilecek hic bir yani yok! Nasil bir seytana uymaksa bu.. 4 yil boyunca hic mi düsünmemis aceba napiyorum ben diye? Düsünmezzzzzz cünkü cazip geldi 2 kadini birden idare etmek. Erkekler ne akilsiz ya. Süründürrrrrrrrrrrr!!!

ben o kızı bulucam ve konuşucam ablasıyla konuşucam arkadaşıyla konuşucam hepsinin bildiklerini bana anlatmasını isticem ve ayrılıcam ben tahammül edemem güvensiz bir evliliğe

iyide zaten ilk ogrendiginde inkar etmis.vazgecen ozmn vazgecerdi.senide inandirmisti.ikincisinde artik inkar edecek durumu olmamis ondan itiraf etmis.koskoca 4 sene.senle 6 sene .niye senle evlenmiski ozmn ondan kopamiyacakti.
aynen bi de o var,
inkar edip devam etmiş
şimdi de şeytana uydum diye ağlıyor
yüzsüz herif

X