Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar nasıl konuşmalar ya nasıl izin veriyorsunuz sizinle böyle konuşmasına.

Ya ıyyyy ne biçim konuşuyorsunuz kendi aranızda yaaaaa.
Adam demiş zaten seni birinin altında görse kılı kıpırdamazmış sen daha ne yapacaksın ya hiç engelle gitsin bu ne iğrençlik
Engellemiştim zaten sizlerle konuştuktan sonra kendimi hazırlamıştım iyiydim ama anneme sürekli mesaj atıyordu .ben de engeli kaldırıp sordum .böyle şeyler yazdı kızı telefona istedi vermedim .böyle şeyler yazdı Allahım bir çulsuz bana neler yapıyor kendime inanamıyorum

Defolsun gitsin ne güzel 1 haftadır iyidim yine böyle şeyler yaptı ve gitti Allah belasını versin artık yeter ya

Siz izin veriyorsunuz 98 sayfa yazıldı ama anlamadın en sonunda iğrenç kelimeleri gördün kendisinden ne bekliyorsun bu kişiden bundan böyle hiçbir şekilde iletişim kurma yoluna bak

Asıl pislik bu çulsuzumla aynen .bunlar nasıl kelimeler.o iki çocuğum ölsün aklımda ya da kalbimde sen varsan.git istediğinle s..iş diyor

Defolsun gitsin ne güzel 1 haftadır iyidim yine böyle şeyler yaptı ve gitti Allah belasını versin artık yeter ya
İlla onun mu seni bırakması gerekiyo demiştim bak noldu bir de istesem hemen nikah kıyar demiştin... İlişkiniz hiç normal değil hele bu konuşmalar iğrenç ötesi. Çocuklarla aynı evde beraber yaşadığınızı düşün yazık günah o cidden.

Asıl pislik bu çulsuzumla aynen .bunlar nasıl kelimeler.o iki çocuğum ölsün aklımda ya da kalbimde sen varsan.git istediğinle s..iş diyor
Ne güzel yalvarıyordun düne kadar, keyfi yerindeydi. Zoruna gitmiş.

Siz izin veriyorsunuz 98 sayfa yazıldı ama anlamadın en sonunda iğrenç kelimeleri gördün kendisinden ne bekliyorsun bu kişiden bundan böyle hiçbir şekilde iletişim kurma yoluna bak
Anneme sürekli küfür içerikli mesajlar atıyordu wtsaptan baktığımda engelimi kaldırmış yani bana bişeyler demek istiyor belli .bunları diecekmiş.bir de kızı telefona istedi vermedim o kadar bu adam bana bulaşmasın nefret ettim kendimden nefrwtttt

Yani dedigimiz cikti kadinla ciddi boyutta iliskisi var

O zaman kendisi öyle diyordu
asla artık bitti o iş yeter artık o..plarla beni bu şekilde konuşuyor baksanıza.bitti .daha numaramı değiştirmem ama Veli,okul grupları banka vs değiştirmeye üşeniyorum resmen .değiştirmedikçe de el altına sanıyor bu beni çok üzgünüm yemin ederim çok kötüyüm

100 sayfadır herkes size bişi söylüyordu fark ediyor musunuz? Israrla bu adamdan bişi olmaz diyordu siz de ısrarla ama kocam gel diyor bitti demiyor yok kapıyı ben acıcam o karıyı dövücem filan...

Adam ne olduğunu size bi kez daha göstermis umarım artık gözünüz acılmıstır keske bu konuma dusmeden acılsaydı...

Artık gerçeklerin farkına vardın inşallah hepimiz günlerdir iyiliğini düşündüğümüz için yazıp durduk.
Ne üşenmesi Allah aşkına ya, hala tam olarak aklın başına gelmemiş sanırım...

İnsan pisliğin içindeyken göremiyor ki bir de yanına gidince farklı e eşyaları alıp geleceğim diyorum tamam diyor.hasta

Bu yazdıklarının gerçek olmadığını anladık artık, sen bile bu kadar midesiz olamazsın!!!
Çok çirkin şeyler yazıyorsun, seviyen yerlerde bile değil, daha derinlerde bir yerde!!

Ne aşk dolu ne vahşi ne fantezik bir diyalog okudum öyle. feriştahla mükremin canlandı gözümün önünde. 1 haftadır iyi falan değildiniz, burda bizi delirtmekle meşguldunuz. Hala "istediğim an nikahı kıyarım" demezsiniz inşallah. Bu arada ne olursa olsun çocuklarla iletişim kurmasına engel olamazsınız. Tamam adam aşağılık pislik şu bu falan ama onların babası. Bırakın annenizin telefonundan konuşsunlar. Siz neden telefona atlayıp aradınız ki hem ? Verin çocuklar 1er dk konuşsun kapatın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…