- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Bunlar nasıl konuşmalar ya nasıl izin veriyorsunuz sizinle böyle konuşmasına.kızlAr bugün anneme mesaj atmış .açsın telefonu kızımı versin telefona diye.ben de açtım ne istiyorsun bak ben yeni hayatımdayım benim de görüştüğüm biri var filan dedim mahsustan.o da seni birinin altında görsem kılım kıpırdarsa Allah canımı alsın yazmış.umrumda değilsin yazmış.bir de o kadına hamilelik durumum var demişsin ben de ona dedim ki s. Şip s .. şip geliyor bana öyle diyor öyle bir durum yok dedim diyor.kadına demişsin ki çocuklar için değil benim için beni arıyor soruyor demişsin s..Mde değil dedim diyor bir de sümüklü mendil emojisi yapmış .ben bu pisliğe nasıl dayanıcm bakın ben aramıyor sormuyordum yine pisliğini yaptı engelledi beni delirtecek artık
Zaten engellemiştim her yerden anneme sürekli mesaj atıyor diye ne oldu yazdım böyle kinini kustu ve engelledi .o kadar sinirliyim ki o kadar üzgünüm ki ona zarar vermek istiyorumBunlar nasıl konuşmalar ya nasıl izin veriyorsunuz sizinle böyle konuşmasına.
Engellemiştim zaten sizlerle konuştuktan sonra kendimi hazırlamıştım iyiydim ama anneme sürekli mesaj atıyordu .ben de engeli kaldırıp sordum .böyle şeyler yazdı kızı telefona istedi vermedim .böyle şeyler yazdı Allahım bir çulsuz bana neler yapıyor kendime inanamıyorumYa ıyyyy ne biçim konuşuyorsunuz kendi aranızda yaaaaa.
Adam demiş zaten seni birinin altında görse kılı kıpırdamazmış sen daha ne yapacaksın ya hiç engelle gitsin bu ne iğrençlik
Defolsun gitsin ne güzel 1 haftadır iyidim yine böyle şeyler yaptı ve gitti Allah belasını versin artık yeter yaBırak ne halt yiyosa yesin alsın sevgilisini başına çalsın. Böyle adamdan sana hayır falan gelmez ki gelmemiş zaten hiç, günlerdir bunu anlatmaya çalışıyoruz sana ama sen ısrarla kadının derdine düşmüştün. Mide bulandırıcı iğrenç adam, düşün nasıl bir örnek olucaktı çocuklarına. Allaha yakın sizden uzak olsun...
Siz izin veriyorsunuz 98 sayfa yazıldı ama anlamadın en sonunda iğrenç kelimeleri gördün kendisinden ne bekliyorsun bu kişiden bundan böyle hiçbir şekilde iletişim kurma yoluna bakEngellemiştim zaten sizlerle konuştuktan sonra kendimi hazırlamıştım iyiydim ama anneme sürekli mesaj atıyordu .ben de engeli kaldırıp sordum .böyle şeyler yazdı kızı telefona istedi vermedim .böyle şeyler yazdı Allahım bir çulsuz bana neler yapıyor kendime inanamıyorum
Asıl pislik bu çulsuzumla aynen .bunlar nasıl kelimeler.o iki çocuğum ölsün aklımda ya da kalbimde sen varsan.git istediğinle s..iş diyorBak, herifin derdi sen değilmişsin zaten ama sen de olsan iyi olurmuş yani. O...spu da o...spu demekten büyük resmi göremedin, şu zamana kadar '' Ama eve gitsem giderim ki, o o...yu kovarım ki, kocam da istiyor kiiii. '' diye diye iyi avundun.
İlla onun mu seni bırakması gerekiyo demiştim bak noldu bir de istesem hemen nikah kıyar demiştin... İlişkiniz hiç normal değil hele bu konuşmalar iğrenç ötesi. Çocuklarla aynı evde beraber yaşadığınızı düşün yazık günah o cidden.Defolsun gitsin ne güzel 1 haftadır iyidim yine böyle şeyler yaptı ve gitti Allah belasını versin artık yeter ya
Ne güzel yalvarıyordun düne kadar, keyfi yerindeydi. Zoruna gitmiş.Asıl pislik bu çulsuzumla aynen .bunlar nasıl kelimeler.o iki çocuğum ölsün aklımda ya da kalbimde sen varsan.git istediğinle s..iş diyor
Anneme sürekli küfür içerikli mesajlar atıyordu wtsaptan baktığımda engelimi kaldırmış yani bana bişeyler demek istiyor belli .bunları diecekmiş.bir de kızı telefona istedi vermedim o kadar bu adam bana bulaşmasın nefret ettim kendimden nefrwttttSiz izin veriyorsunuz 98 sayfa yazıldı ama anlamadın en sonunda iğrenç kelimeleri gördün kendisinden ne bekliyorsun bu kişiden bundan böyle hiçbir şekilde iletişim kurma yoluna bak
İlla onun mu seni bırakması gerekiyo demiştim bak noldu bir de istesem hemen nikah kıyar demiştin... İlişkiniz hiç normal değil hele bu konuşmalar iğrenç ötesi. Çocuklarla aynı evde beraber yaşadığınızı düşün yazık günah o cidden.
Yani dedigimiz cikti kadinla ciddi boyutta iliskisi varkızlAr bugün anneme mesaj atmış .açsın telefonu kızımı versin telefona diye.ben de açtım ne istiyorsun bak ben yeni hayatımdayım benim de görüştüğüm biri var filan dedim mahsustan.o da seni birinin altında görsem kılım kıpırdarsa Allah canımı alsın yazmış.umrumda değilsin yazmış.bir de o kadına hamilelik durumum var demişsin ben de ona dedim ki s. Şip s .. şip geliyor bana öyle diyor öyle bir durum yok dedim diyor.kadına demişsin ki çocuklar için değil benim için beni arıyor soruyor demişsin s..Mde değil dedim diyor bir de sümüklü mendil emojisi yapmış .ben bu pisliğe nasıl dayanıcm bakın ben aramıyor sormuyordum yine pisliğini yaptı engelledi beni delirtecek artık
asla artık bitti o iş yeter artık o..plarla beni bu şekilde konuşuyor baksanıza.bitti .daha numaramı değiştirmem ama Veli,okul grupları banka vs değiştirmeye üşeniyorum resmen .değiştirmedikçe de el altına sanıyor bu beni çok üzgünüm yemin ederim çok kötüyümİlla onun mu seni bırakması gerekiyo demiştim bak noldu bir de istesem hemen nikah kıyar demiştin... İlişkiniz hiç normal değil hele bu konuşmalar iğrenç ötesi. Çocuklarla aynı evde beraber yaşadığınızı düşün yazık günah o cidden.
ben dostumu s..yprum diyor ciddi bişeyden bahsetmedi ama bilemem ciddi de olsa o kadını öldürür o evlnese filan bana bunu yapan onu öldürrYani dedigimiz cikti kadinla ciddi boyutta iliskisi var
Artık gerçeklerin farkına vardın inşallah hepimiz günlerdir iyiliğini düşündüğümüz için yazıp durduk.Asıl pislik bu çulsuzumla aynen .bunlar nasıl kelimeler.o iki çocuğum ölsün aklımda ya da kalbimde sen varsan.git istediğinle s..iş diyor
Ne üşenmesi Allah aşkına ya, hala tam olarak aklın başına gelmemiş sanırım...O zaman kendisi öyle diyordu
asla artık bitti o iş yeter artık o..plarla beni bu şekilde konuşuyor baksanıza.bitti .daha numaramı değiştirmem ama Veli,okul grupları banka vs değiştirmeye üşeniyorum resmen .değiştirmedikçe de el altına sanıyor bu beni çok üzgünüm yemin ederim çok kötüyüm
İnsan pisliğin içindeyken göremiyor ki bir de yanına gidince farklı e eşyaları alıp geleceğim diyorum tamam diyor.hasta100 sayfadır herkes size bişi söylüyordu fark ediyor musunuz? Israrla bu adamdan bişi olmaz diyordu siz de ısrarla ama kocam gel diyor bitti demiyor yok kapıyı ben acıcam o karıyı dövücem filan...
Adam ne olduğunu size bi kez daha göstermis umarım artık gözünüz acılmıstır keske bu konuma dusmeden acılsaydı...
Bu yazdıklarının gerçek olmadığını anladık artık, sen bile bu kadar midesiz olamazsın!!!kızlAr bugün anneme mesaj atmış .açsın telefonu kızımı versin telefona diye.ben de açtım ne istiyorsun bak ben yeni hayatımdayım benim de görüştüğüm biri var filan dedim mahsustan.o da seni birinin altında görsem kılım kıpırdarsa Allah canımı alsın yazmış.umrumda değilsin yazmış.bir de o kadına hamilelik durumum var demişsin ben de ona dedim ki s. Şip s .. şip geliyor bana öyle diyor öyle bir durum yok dedim diyor.kadına demişsin ki çocuklar için değil benim için beni arıyor soruyor demişsin s..Mde değil dedim diyor bir de sümüklü mendil emojisi yapmış .ben bu pisliğe nasıl dayanıcm bakın ben aramıyor sormuyordum yine pisliğini yaptı engelledi beni delirtecek artık