- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Mutlaka
Siz o zaman öyle yapın ne diyim artik ne denebilir kiBen kadına mesajları gösterdim ama işte ben de onu diyorum kadının bana inanması lazım değil mi erkek sonuçta o diyor ki madem 3 ay sonra tatile gidelim nikah kıyalım filan diyorsan ben beklemiyorum bu kadını getiriyorum ya şimdi gel ya da ona devam ederim diyor.işte adam tamamen gitmiyor ki seni seviyorum slaytlar videolar şu bu madem buna neden gerek duyuyor .eğer 2 tarafta yaşananlardan ders alsa yine esksiis gibi olunabilir ben o düşüncede değilim
Bu mesajın benzerini bir arkadaşa daha yazmıştım, erkekler toplu taşıma aracı gibidir, yürekleri birçok kadını aynı anda sevecek kadar kocamandır.Ben kadına mesajları gösterdim ama işte ben de onu diyorum kadının bana inanması lazım değil mi erkek sonuçta o diyor ki madem 3 ay sonra tatile gidelim nikah kıyalım filan diyorsan ben beklemiyorum bu kadını getiriyorum ya şimdi gel ya da ona devam ederim diyor.işte adam tamamen gitmiyor ki seni seviyorum slaytlar videolar şu bu madem buna neden gerek duyuyor .eğer 2 tarafta yaşananlardan ders alsa yine esksiis gibi olunabilir ben o düşüncede değilim
Canım sana nikah kiysa ne olur. Istediğim an nikah kıyar diyosun nikahlı da olsa gider o kadına yine bırakmazz. Yahu seven adam böyle iğrenç cümleler kurar mi başka kadınla tehdid eder mi niye anlamıyosun. Sen gider gitmez eve birini alan bide utanmadan anlatan adamdan ne bekliyosun . Ders alsa diyosun iyi affet bakalım neler oluyo uçunuz birden yaşarsınız artık o evde . Yahu sana bunları o kadına başka başka şeyler soyluyo niye anlamamakta ısrar ediyosunBen kadına mesajları gösterdim ama işte ben de onu diyorum kadının bana inanması lazım değil mi erkek sonuçta o diyor ki madem 3 ay sonra tatile gidelim nikah kıyalım filan diyorsan ben beklemiyorum bu kadını getiriyorum ya şimdi gel ya da ona devam ederim diyor.işte adam tamamen gitmiyor ki seni seviyorum slaytlar videolar şu bu madem buna neden gerek duyuyor .eğer 2 tarafta yaşananlardan ders alsa yine esksiis gibi olunabilir ben o düşüncede değilim
Yanlışlıkla olmuştur oBu mesajın benzerini bir arkadaşa daha yazmıştım, erkekler toplu taşıma aracı gibidir, yürekleri birçok kadını aynı anda sevecek kadar kocamandır.
Bir arabaya 4 fil nasıl sığar, hadi sığdı arabayı kim kullanır denklemi gibidirler, hem her fil sığar hem de hepsi sırayla direksiyona geçer, erkek arkadaşınız şu an sürücü koltuğuna başka kadını oturtmuş.
Dediğim gibi herkes tercihlerini yaşar, ben adama kızamıyorum zira bekar bir adam olarak kadınlar tarafından bulunmaz hint kumaşı muamelesi görüyor, altını çizerek yazıyorum bekar adam, şu an yaşadığı her şey adamın özeli, kimse karışamaz.Yanlışlıkla olmuştur oorası emreemir in yeriydi aslında ...onun ehliyeti var çünkü
O zaman çocuklu ama boşanmış adamlarla evlenen kadınlar namussuz mu? Hele de o adamın takıntılı bi eski eşi varsa? Kadın ne yapsın, kadının ne suçu var bu durumda?Evet haklısınz düşünmeden karar verip bu yanlış karardan dönmek isteyen bir kadının hamileliği ex eşinin hapise girmesine denk geldi. E mutlaka eve gelen mesajlar gösterildiği halde devam eden çoluk çocuk tınmayan bir kadından namussızdur Olabilir o kadın masum namuslu evet öyle
Kadın adamı yatağa kelepçeliyo ancak öyle oluyo yani.Ediliyor tabi ya, sevişirken sicim gibi ağlıyor hep, ip doluyorlar bi yerine filan tabiy, yoksa zevkten asla..
O size aşık hanfendi. Bunlar aşık, seven adamların yapacağı işler hep.
Evet o adam benden başka biriyle oluyorsa bnm evimde benim yatağımda bana göstere göstere önce o adamı hadım eder sonra boşarım hatta ne midesizmiş siniz gidin başka çocuklar da yapın o adamdan siz okumuş etmiş meslek sahibi kadınsınız ama gurursuzsunuz cidden Allah'ım fikir firaset versin bu ne iğrençlik ya....Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Git kocana sahip çık bir tane daha çocuk yap düzelir kocan seni birdaha dövmez diyeceksiniz ne cahilsiniz hiç bilmiyorsunuz çok ayıp amaKara delik gibi konu , yazdığımız her şey kayboluyor , hiç bir işe yaramıyor , kimse çıkamıyor konudan , hepimiz hala yazmaya devam ediyoruz , hala duvara konuşuyorux , yani bizim çocuklar TÜBİTAK projesi için pirinçlere kötü söz söylemişlerdi onlar bile çürümüştü yeşillenmemişti , kadına neler neler dendi resmen hala en ufak aydınlanma belirtisi yok , yüksek lisans tezi olabiliriz şu anda .
Biz neden yazmaya devam ediyoruz ?
Bu kadın neden inatla direniyor ? Ne duymak istiyor?
Bu sorularıma cevap arıyorum .
E onu da dedikGit kocana sahip çık bir tane daha çocuk yap düzelir kocan seni birdaha dövmez diyeceksiniz ne cahilsiniz hiç bilmiyorsunuz çok ayıp ama
İşte kadına mesajları yolladım diyorum ben deO zaman çocuklu ama boşanmış adamlarla evlenen kadınlar namussuz mu? Hele de o adamın takıntılı bi eski eşi varsa? Kadın ne yapsın, kadının ne suçu var bu durumda?
Bakın eminim olaylar sizin düşündüğünüz gibi değil. Belli ki eski kocanız ikinizi birden idare etmeye çalışıyo. Size başka kadına başka şeyşer anlatıyo.
:)Kadın adamı yatağa kelepçeliyo ancak öyle oluyo yani.Yoksa adam ne bedenini ne de ruhunu asla ama asla teslim etmek istemiyo aklı eski karısında çünkü.
Kızlar ben aramıyorum zaten gel birlikte olalım demiyorum bıraktım artık 1 haftasır bir şey yapmıyorum.nolcaksa olsun.sadece onları beraber düşünmeye dayanamıyorum o kadarKara delik gibi konu , yazdığımız her şey kayboluyor , hiç bir işe yaramıyor , kimse çıkamıyor konudan , hepimiz hala yazmaya devam ediyoruz , hala duvara konuşuyorux , yani bizim çocuklar TÜBİTAK projesi için pirinçlere kötü söz söylemişlerdi onlar bile çürümüştü yeşillenmemişti , kadına neler neler dendi resmen hala en ufak aydınlanma belirtisi yok , yüksek lisans tezi olabiliriz şu anda .
Biz neden yazmaya devam ediyoruz ?
Bu kadın neden inatla direniyor ? Ne duymak istiyor?
Bu sorularıma cevap arıyorum .
Tamam bende diyorum ki Allah bilir eski kocan o mesajlar için ne bahaneler uyduruyodur kadına. Belki o da sizin gibi kandırılıyo, nasıl ki siz adama kandınız o da aynı durumda belki de. Hani size istediğiniz zaman nikah kıyarım diyo ya siz de buna inaniyosunuz işte kadın da aynı durumda bence. Ama siz nedense kocanıza laf ettirmiyosunuz bütün suçu kadın da buluyosunuz.İşte kadına mesajları yolladım diyorum ben de
Bütün hafta sistem yoktu, dünya genelinde bir ağ sorunu varmış. Biraz boş kaldım. Arada uyapa olan sinirimi de bir güzel kanalize etmiş oldum. Şu an iyiyim. Selamlar.Çabalarınızı ayakta alkışlıyor, önünüzde saygıyla eğiliyorum hanımlar