- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.474
Ben kararsızım, daha fenalarını gördüm.Bu yazdıklarının gerçek olmadığını anladık artık, sen bile bu kadar midesiz olamazsın!!!
Çok çirkin şeyler yazıyorsun, seviyen yerlerde bile değil, daha derinlerde bir yerde!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kararsızım, daha fenalarını gördüm.Bu yazdıklarının gerçek olmadığını anladık artık, sen bile bu kadar midesiz olamazsın!!!
Çok çirkin şeyler yazıyorsun, seviyen yerlerde bile değil, daha derinlerde bir yerde!!
Evet ben güzel konuşmaya çalışırken daha farklıydı sabah 6 da arıyordum açıp konuşuyordu evde yaptığım şeyleri hoşuna giderek izliyordu parfümünü bile evden alıp çıktım bişey demedi malı kıymetli adam .buzdolabındaki meyveleri filan atmamı zevkle izledi .şimdi tekrar benle iletişim kurup tekrar engelliyor filan Allah böyle birini kimseye vermesin Allahım çok zorNe güzel yalvarıyordun düne kadar, keyfi yerindeydi. Zoruna gitmiş.
Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demiştiNe aşk dolu ne vahşi ne fantezik bir diyalog okudum öyle. feriştahla mükremin canlandı gözümün önünde. 1 haftadır iyi falan değildiniz, burda bizi delirtmekle meşguldunuz. Hala "istediğim an nikahı kıyarım" demezsiniz inşallah. Bu arada ne olursa olsun çocuklarla iletişim kurmasına engel olamazsınız. Tamam adam aşağılık pislik şu bu falan ama onların babası. Bırakın annenizin telefonundan konuşsunlar. Siz neden telefona atlayıp aradınız ki hem ? Verin çocuklar 1er dk konuşsun kapatın.
Ne oldu?Zaten engellemiştim her yerden anneme sürekli mesaj atıyor diye ne oldu yazdım böyle kinini kustu ve engelledi .o kadar sinirliyim ki o kadar üzgünüm ki ona zarar vermek istiyorum
Hayır ya gerçeğin ta kendisi ispat ederim yaniCanım bu anlattıkların kurgu mu?
Pek inanasım gelmedide
Bunlar nasıl kelimeler eğer sen bir bayansan böyle bir durum varsa senin ondan farkın yok daha farklı bir üslupla anlat lütfenOğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demişti
Baksana aşkım, herif sevgilisine edilen laflara nasıl da dolup taşmış.Ne oldu?
İstesem bugün evlenirim diyordunuz sürekli
Kadına aksi şeyler söylemiştir deyince kabul etmiyordunuz.
Hala umudunuz vardı.
Aranızda geçen diyaloglarin iğrençligi de ayrı bir konu.
Kendi hayatınıza bakın artık.
Zararı kendinize ve dolayısıyla çocuklarınıza veriyorsunuz sadece.
Boşver engeli falan kaldırma bir şey de sorma bak düzeleceği yok işteEngellemiştim zaten sizlerle konuştuktan sonra kendimi hazırlamıştım iyiydim ama anneme sürekli mesaj atıyordu .ben de engeli kaldırıp sordum .böyle şeyler yazdı kızı telefona istedi vermedim .böyle şeyler yazdı Allahım bir çulsuz bana neler yapıyor kendime inanamıyorum
Üslup derken kapalı şekilde anlatıyorum şu an onu düşünecek durumda gerçekten değilim deli edip kapattı tekrarBunlar nasıl kelimeler eğer sen bir bayansan böyle bir durum varsa senin ondan farkın yok daha farklı bir üslupla anlat lütfen
Yazık o çocuğa yav.Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demişti
Anlamadım gerçekten şu anBaksana aşkım, herif sevgilisine edilen laflara nasıl da dolup taşmış.
Siz nasıl annesiniz !!! Babası bile çocuğunuza o lafı edemez!!! Eğer bu yazdıkların gerçekse lütfen iyi bir psikoloğa git!! Çocukların hem fiziksel hemde ruhsal olarak sağlıklı bir anne ile büyüsün!!Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demişti
kızlAr bugün anneme mesaj atmış .açsın telefonu kızımı versin telefona diye.ben de açtım ne istiyorsun bak ben yeni hayatımdayım benim de görüştüğüm biri var filan dedim mahsustan.o da seni birinin altında görsem kılım kıpırdarsa Allah canımı alsın yazmış.umrumda değilsin yazmış.bir de o kadına hamilelik durumum var demişsin ben de ona dedim ki s. Şip s .. şip geliyor bana öyle diyor öyle bir durum yok dedim diyor.kadına demişsin ki çocuklar için değil benim için beni arıyor soruyor demişsin s..Mde değil dedim diyor bir de sümüklü mendil emojisi yapmış .ben bu pisliğe nasıl dayanıcm bakın ben aramıyor sormuyordum yine pisliğini yaptı engelledi beni delirtecek artık
İyi de ben de ondan soğudum artık ama bu durumla nasıl başa çıkarım diye açtım konuyu aslında .ve çok da yaradı olduYazık o çocuğa yav.
Siz böyle bir baba için yanıp tutuşun sürekli.
Diyecek söz bulamadım.
Konu sahibi de kadına kötü söz söyleyip dursun kendini ondan farklı görsün.Baksana aşkım, herif sevgilisine edilen laflara nasıl da dolup taşmış.
Allahım çıldırcam Böyle bi adamı savundun bize inanamıyorum cidden, ettiği bu laflara rağmen kadına o... diyip durdun peşlerini bırakmicam dedin ???Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demişti
Adam 8 senedir pis ağızlı.hep böyle .aileİ bile hadi öyle konuşmalar onun karakteri de sen onun gibi konuşma biz seni biliyoruz tanıyoruz uyma o deli derSiz nasıl annesiniz !!! Babası bile çocuğunuza o lafı edemez!!! Eğer bu yazdıkların gerçekse lütfen iyi bir psikoloğa git!! Çocukların hem fiziksel hemde ruhsal olarak sağlıklı bir anne ile büyüsün!!
Sana günlerce anlatmaya çalışıyoruz oysa.Anlamadım gerçekten şu an
Kıysın da öldğrsün onu .dediğim gibi bana bunu yapan onu öldürürKonu sahibi de kadına kötü söz söyleyip dursun kendini ondan farklı görsün.
İstersem bugün kıyarım dediği nikâh , kadına kiyilacak belli ki
Yapmayın yahu konuğu başından beri takip ediyorum gayet eski eski eşinizle barışma umudunuz vardı.İyi de ben de ondan soğudum artık ama bu durumla nasıl başa çıkarım diye açtım konuyu aslında .ve çok da yaradı oldu