üşenmedim, 97 sayfayı hayretler içinde, ağzım açık halde okudum. evet işim gücüm yoktu, ama onun dışında, resmen korkunç bir dizi senaryosu gibi. dizi olsa ilk bölümde yayından kaldırılır, öyle fena.
ya adam dövmüş, sövmüş, ailenize sövmüş, cezaevine girmiş. yetmemiş, sizin evinize (ki boşandığınıza göre artık sizin eviniz de sayılmaz ama), sizin yatağınıza başka bir kadını sokmuş. yetmemiş, size o kadına don aldığını, kadınla hangi pozisyonda, neresinden seviştiğini söylemiş. sizin aklınız mantığınız alıyor mu, bu adam sizi seviyor olabilir mi sizce ya, hala "ama ağladı, ama gidelim dedi" diyorsunuz? hala "kocam da kocam", "o kadın o..pu" bilmem ne. ya adam bekar, kadın bekar. kadının size karşı hiçbir sorumluluğu yok. asıl namussuz, haysiyetsiz, karaktersiz olan eski eşiniz. ama siz hala 3. kişileri suçlama peşindesiniz. ailenizi bile suçlamışsınız "onlar beni gaza getirdi" diye. getirirler tabii. şimdi siz bir düşünün, ileride kızınız böyle bir adamla evlense, siz ne yapardınız?
bir de "her yerden engelledim, yazmam, aramam" demişsiniz ara sıra, ama sonra çıkıp "ben eskisi gibi olmak istiyorum, düzelirse dönmek istiyorum" demişsiniz. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
acilen destek almalısınız gerçekten. sizinki aşk vs. değil, saplantı.