Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben aramıyorum zaten gel birlikte olalım demiyorum bıraktım artık 1 haftasır bir şey yapmıyorum.nolcaksa olsun.sadece onları beraber düşünmeye dayanamıyorum o kadar
E bu konutu kapattır bence o zaman . Çünkü biz sana sürekli onları hatırlatıyoruz . Adamın seni aldattığını ,vs vs .!
Sen şimdi çok zor diyorsun ama tanımadığın insan olarak ben bile senin ne kadar gurursuz biri olduğunu düşünüyorum. Senin etrafındaki insanlar kim bilir be düşünüyordur ?
Git çocuklarınla ilgilen. Yok ben gidince kadını kovacak vs çok çirkin bunlar , genel ahlak anlayışına ters .

Kızlar vallahi sizi inandırmak için nikah kıyalım gün al diye mesaj atıp burda paylaşacam:)eve gitmeyen benim arkadaşlar. Benim ben

Ayrılmak en mantıklı seçenek kendine de çocuğuna da yeni bi hayat kur inşallah eşinin pek faydası olucağını sanmıyorum

Tamam siz aldatılınca öyle yaparsınız

Kızlar vallahi sizi inandırmak için nikah kıyalım gün al diye mesaj atıp burda paylaşacam:)eve gitmeyen benim arkadaşlar. Benim ben
Çok büyük bir zafer döven aldatan namusuna laf eden adamın nikahına girmek. Aman al Allah aşkına, sıkı tut şu herifi de başka canlar yakmasın.

Bosanmak için adam bütün kötülükleri yapmış kadın hala hemen boşanır misin diye soruyo şaka gibi . Ki evli bile değiller ama kadının adamı bırakması için daha ne yapması gerekiyo acaba

Ben değil sadece normal şartlarda herkes böyle yapar . Ya da acaba Esra Erol’a mı çıksan ? Kocan ve o kadınla arandaki sorunları halledersin . Belki exin sana döner .
Ex zaten gel diyor nikah kıyalım eve gel al çocukları diyor kreş bile düşünmüş yani bana geri dönme gibi durum yok ben de bunı anlatamadım

Ee eve gitmeyen sensin ama adamları rahat bırakmayan da. Madem öyle kadını da rahat bırak mesaj falan atma ne halt yiyolarsa yesinler sana ne yani, niye uğraşıyosun o zaman.

Aldatılmayı okadar normalleştirdiniz ki... '' her aldatılan hemen ayrılıyor mu (ayrılmak için daha ne gibi bir sebebiniz olmalı bilemedim), ben eve gitmedim diye yaptı, gitsem yapmicaktı, beni seviyor... '' 15 yaşında bir kız çocuğu yazıyormuş gibi. Ki adamın diğer yaptıklarını saymıyorum bile. Ben daha fazla bir şey yazamicam sinirlerim kaldırmıyor. Böylesine müstehak demek geliyor içimden ama yine de Allah yardımcınız olsun. Umarım bir an önce aklınız başınıza gelir.

Bu kadar koca koca diye gozu baska bir sey gormeyen bir en yakin arkadasimin annesini, bir de konu sahibini tanidim.

Konu sahibi sizi kendinize getirir mi bilmem ama benim arkadasim 18 yasina girdigi gunden beri ailesiyle iletisimini tamamen kopartti. Annesi mi? Hala kocasiyla beraber, asla bagimliligindan vazgecmedi, kizini kaybetmek ugruna. Belki cocuklarinizin gelecegi hakkinda bir fikir verir size bu durum.

Bırakınız efendim, çocukları adamı elde tutmak için yapmış zaten hatta 2.çocuk boşandıktan sonra olmuş; yarın seçim yapmak zorunda kalırsa tarafı belli yani.

üşenmedim, 97 sayfayı hayretler içinde, ağzım açık halde okudum. evet işim gücüm yoktu, ama onun dışında, resmen korkunç bir dizi senaryosu gibi. dizi olsa ilk bölümde yayından kaldırılır, öyle fena.

ya adam dövmüş, sövmüş, ailenize sövmüş, cezaevine girmiş. yetmemiş, sizin evinize (ki boşandığınıza göre artık sizin eviniz de sayılmaz ama), sizin yatağınıza başka bir kadını sokmuş. yetmemiş, size o kadına don aldığını, kadınla hangi pozisyonda, neresinden seviştiğini söylemiş. sizin aklınız mantığınız alıyor mu, bu adam sizi seviyor olabilir mi sizce ya, hala "ama ağladı, ama gidelim dedi" diyorsunuz? hala "kocam da kocam", "o kadın o..pu" bilmem ne. ya adam bekar, kadın bekar. kadının size karşı hiçbir sorumluluğu yok. asıl namussuz, haysiyetsiz, karaktersiz olan eski eşiniz. ama siz hala 3. kişileri suçlama peşindesiniz. ailenizi bile suçlamışsınız "onlar beni gaza getirdi" diye. getirirler tabii. şimdi siz bir düşünün, ileride kızınız böyle bir adamla evlense, siz ne yapardınız?

bir de "her yerden engelledim, yazmam, aramam" demişsiniz ara sıra, ama sonra çıkıp "ben eskisi gibi olmak istiyorum, düzelirse dönmek istiyorum" demişsiniz. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

acilen destek almalısınız gerçekten. sizinki aşk vs. değil, saplantı.

kızlAr bugün anneme mesaj atmış .açsın telefonu kızımı versin telefona diye.ben de açtım ne istiyorsun bak ben yeni hayatımdayım benim de görüştüğüm biri var filan dedim mahsustan.o da seni birinin altında görsem kılım kıpırdarsa Allah canımı alsın yazmış.umrumda değilsin yazmış.bir de o kadına hamilelik durumum var demişsin ben de ona dedim ki s. Şip s .. şip geliyor bana öyle diyor öyle bir durum yok dedim diyor.kadına demişsin ki çocuklar için değil benim için beni arıyor soruyor demişsin s..Mde değil dedim diyor bir de sümüklü mendil emojisi yapmış .ben bu pisliğe nasıl dayanıcm bakın ben aramıyor sormuyordum yine pisliğini yaptı engelledi beni delirtecek artık

Bırak ne halt yiyosa yesin alsın sevgilisini başına çalsın. Böyle adamdan sana hayır falan gelmez ki gelmemiş zaten hiç, günlerdir bunu anlatmaya çalışıyoruz sana ama sen ısrarla kadının derdine düşmüştün. Mide bulandırıcı iğrenç adam, düşün nasıl bir örnek olucaktı çocuklarına. Allaha yakın sizden uzak olsun...

Ya ıyyyy ne biçim konuşuyorsunuz kendi aranızda yaaaaa.
Adam demiş zaten seni birinin altında görse kılı kıpırdamazmış sen daha ne yapacaksın ya hiç engelle gitsin bu ne iğrençlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…