Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üslup derken kapalı şekilde anlatıyorum şu an onu düşünecek durumda gerçekten değilim deli edip kapattı tekrar
Offf ya Allah aşkına bir psikoloğa falan gidin. Annesiniz siz (maalesef) bu bozuk bir ruh sağlığı o çocuklara zarar. Hala deli etti diyorsunuz, siz o adam yüzünüze işese yarabbi şükür der yine peşinden koşarsınız.

Psikoloğa gidin, en kısa zamanda.

Yapmayın yahu konuğu başından beri takip ediyorum gayet eski eski eşinizle barışma umudunuz vardı.
Kadını ciddiye almıyordunuz kendinizce.

Artık o umudunuz bitmiştir umarım
İstemiyorum artık ben istemiyorum.hep bu tarz konuşmalar yapar sonra özür dilerdi filan ama artık bitti bu ne ya elin kadınıyla beni nasıl konuşur havalara girdi kendini bir halt sandı

Adam 8 senedir pis ağızlı.hep böyle .aileİ bile hadi öyle konuşmalar onun karakteri de sen onun gibi konuşma biz seni biliyoruz tanıyoruz uyma o deli der
Ne münasebet canım!! Kocan değil iki gözün olsa sana küfredemez!!! Kendinize gelin biraz , ne demek pis ağızlı, temizleyecek o zaman ağzını!! Çocuklar bence sizden alınmalı bir süre !!!

Ya ben bana bulaşmasın istiyordum kendimi hazırlıyordum tekrar yapacağını yaptı

İstemiyorum artık ben istemiyorum.hep bu tarz konuşmalar yapar sonra özür dilerdi filan ama artık bitti bu ne ya elin kadınıyla beni nasıl konuşur havalara girdi kendini bir halt sandı
Neden konuşmasın ki?

Eski eşinizin her şeyi falso.

Size çocuk benden değil diyen biri, neden sevgilisiyle sizinle ilgili konuşmasın?

Sanki bir değeriniz var gözünde.

Hala aydınlanmis değilsiniz malesef.

Neden konuşmasın ki?

Eski eşinizin her şeyi falso.

Size çocuk benden değil diyen biri, neden sevgilisiyle sizinle ilgili konuşmasın?

Sanki bir değeriniz var gözünde.

Hala aydınlanmis değilsiniz malesef.
Sen böyle yapıyorsan görüşüyorsan ben de mahkemeye başvurup alcam çocukları dedi

Sen böyle yapıyorsan görüşüyorsan ben de mahkemeye başvurup alcam çocukları dedi
Desin, alamaz ki.

Alicam demeyle olmuyor o işler.

Çocuklar için nafaka isteyin siz mahkemeye başvurup, başka da muhattap olmayın.

Onu da kendi düşünsün bir zahmet.
Maasina göre bir miktar belirlenir.

İki çocuk sahibi olup baba diye gezinmekle olmaz o işler.
Asla 2 çocuğuma da bir faydası yok olmadı.oğlumun sünnetini kendim yaptırdım o hastanede poz poz resim verdi.kızımın doğumunu kontrolleri sezeryanı hepsini ben kendim yaptım o hiçbir şey yapmadı

Ayrıca attığı o iğrenç mesajları sakın silme bakarsın lazım olur. Telefonda, mesajlarda konuşmalarına ekstra ekstra dikkat et sakın küfür falan edim deme.
Neye lazım olcak ki orda ben de pot kırdım biriyle görüşüyorum dedim

Oysa ki ağzı çok düzgün, çok terbiyeli bir beydi değil mi? Hayret.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…