Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve alan eşin anlıyor musun kadın bacadan girmiyor, eşin onu eve alıyor. Gidip kadınla kavga edeceksin eşin kendini nimetten sayacak. Bir insan kendisini en fazla bu kadar küçük düşürebilir

Adam sizi dövmüş,eve kadın getirmiş sabıkası var gelmezsen kadını eve alırım diyor.
Sizde düzelmeden gitmek istemiyorum diyorsunuz.
Sizin adınıza ben utandım ..
Utanılacak bir şey yok.herkesin şartları farklıdır belki bir kaç ay sonra bu olayı kabullenip bir daha ben dönmücem ama şu an hissettim tek şey var çok canım yanıyor

Eve alan eşin anlıyor musun kadın bacadan girmiyor, eşin onu eve alıyor. Gidip kadınla kavga edeceksin eşin kendini nimetten sayacak. Bir insan kendisini en fazla bu kadar küçük düşürebilir
Kavga etmicem artık hiçbir şey yapmıcam gidişata bakıcam eğer ki bana kendini inandırırsa tek hayalim o kadına kapıyı ben açıcam ancak bu şartla kabul ederim

Utanılacak bir şey yok.herkesin şartları farklıdır belki bir kaç ay sonra bu olayı kabullenip bir daha ben dönmücem ama şu an hissettim tek şey var çok canım yanıyor
Utanılacak birşey yok demek ki,eşinizin yaptıkları karşısında ben olsam düzelmeden gitmek istemiyorum demeyeceğime göre ilk adresim mahkeme olurdu hanımefendi.
Bu kadar saf olmayın lütfen,o kadını eve alan eşiniz olacak kişi.

Abla senin muhattabın kadın degil kocanız, sizi aldatan kadın degil kocanız, size vuran döven söven hepsi kocanız bir de sizi tehdit ediyor gelirsen söyle gelmezsen böyle...

valla siz giderseniz o eve, sonra beyefendinin istemedigi bişi oldugu an karı getirir eee o zaman bunu yap sunu yap herfırsatta sizi bununla tehdit eder, evinize getirmez kadının evine gider...

yani anlayacagınız karakter meselesi... Artık gözünüzü acın. Hırsınızı kocanızdan bile alamazsınız cunku adam sizi sevse size deger verse böyle davranmaz... Sizi sevmeyen birine naparsanız yapın bos.

Acınacak haldesiniz. O kadın ne gülüyordur arkanızdan.

Nasıl yani siz bu adamın düzeleceğine inanıyor musunuz gerçekten?
Yapabileceğin iki şey var;
1) bu adamın asla düzelmeyecğini bilmek
2) arkana bakmadan boşanmak

Bu adam bana kendi de söylüyor evden gittiğin an aylarca gelmediğin an ben böyle böyle yaparım diyordu zaten zaten eğer barışırsam o kadını eve yine ben çağırttırcam kapıyı ben açıcam
Allah hidayet versin size, eee actınız noldu şimdi kadın aglayya aglaya gitti mi? Ne basit hareketler bunlar? Zaten sizi bile bile girdi o eve. Koymaz yani sizin kapı açmanız. Hanımefendi siz aile terapistini bırakın kendiniz için bi psikologa gidin bence

Ben de önceden öyle yorumlar yapardım nasıl affeder bu kadın filan derdim
Hanımefendi bu yorum değil,hayatın gerçekleri bunu görmemek için insanın çok saf olması lazım.
Diğer kadın sizin için neler düşünüyor acaba hiç merak ettiz mi?
Ohh elinden aldım kocası demiyorsa ben bişi bilmiyorum demektir.

Tek kalemde? Kaptırmak? Amacınız milleti sinirden çatlatmak herhalde. Siz kendinize acımıyorsanız kocanız, kumanız hiç acımaz. Müstahak size. Tam layığınızı bulmuşsunuz ama işte çocuklara yazık. Keşke bazı insanlar üremese.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…