Yok ben kinarim valla, hic normal degil cunkuKınamayın sakın bence her şey insan için bu hayatta
Eve alan eşin anlıyor musun kadın bacadan girmiyor, eşin onu eve alıyor. Gidip kadınla kavga edeceksin eşin kendini nimetten sayacak. Bir insan kendisini en fazla bu kadar küçük düşürebilirBakın ben o kadına kaç farklı adresten mesaj attım sadece engelliyor yani evine gelicem diyor .2 çocuk var biz sorunu düzeltmeye uğraşıyoruz dddim .kadın seni tınlamıyor diyor zaten eşim olacak çok zor durumdayım dakikalar bile eziyetle geçiyor benim için
Utanılacak bir şey yok.herkesin şartları farklıdır belki bir kaç ay sonra bu olayı kabullenip bir daha ben dönmücem ama şu an hissettim tek şey var çok canım yanıyorAdam sizi dövmüş,eve kadın getirmiş sabıkası var gelmezsen kadını eve alırım diyor.
Sizde düzelmeden gitmek istemiyorum diyorsunuz.
Sizin adınıza ben utandım ..
Doğru aslında çok doğru.ben ona yaza kadar süre vermiştim psikola veya terapiste gidelim diye .belki de yaza kadar ben bu duruma alışırım ve bir daha ben istemem ama şu an çok çok çok kötüyümYok ben kinarim valla, hic normal degil cunku
Kavga etmicem artık hiçbir şey yapmıcam gidişata bakıcam eğer ki bana kendini inandırırsa tek hayalim o kadına kapıyı ben açıcam ancak bu şartla kabul ederimEve alan eşin anlıyor musun kadın bacadan girmiyor, eşin onu eve alıyor. Gidip kadınla kavga edeceksin eşin kendini nimetten sayacak. Bir insan kendisini en fazla bu kadar küçük düşürebilir
Eşin o kadınla beraber oluyor teni tenine değiyor falan, onu ne yapacaksın?tekrar barışırsak kendini affettirebilirse yatak odası koltuk nevresim hep atılacak
Utanılacak birşey yok demek ki,eşinizin yaptıkları karşısında ben olsam düzelmeden gitmek istemiyorum demeyeceğime göre ilk adresim mahkeme olurdu hanımefendi.Utanılacak bir şey yok.herkesin şartları farklıdır belki bir kaç ay sonra bu olayı kabullenip bir daha ben dönmücem ama şu an hissettim tek şey var çok canım yanıyor
Abla senin muhattabın kadın degil kocanız, sizi aldatan kadın degil kocanız, size vuran döven söven hepsi kocanız bir de sizi tehdit ediyor gelirsen söyle gelmezsen böyle...Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Şimdi daha çok utandım sizin adınıza..ZTwn
Benim de öyle şu an midem gerçekten bulanıyor yemek yiyemiyorım olur da tekrar barışırsak kendini affettirebilirse yatak odası koltuk nevresim hep atılacak
Allah size vermesin o zaman ne diyimŞimdi daha çok utandım sizin adınıza..
Acınacak haldesiniz. O kadın ne gülüyordur arkanızdan.Bakın ben o kadına kaç farklı adresten mesaj attım sadece engelliyor yani evine gelicem diyor .2 çocuk var biz sorunu düzeltmeye uğraşıyoruz dddim .kadın seni tınlamıyor diyor zaten eşim olacak çok zor durumdayım dakikalar bile eziyetle geçiyor benim için
Kadın kadının düşmanıdır gerçekten doğru şu an içinde bulunduğum psikolojiyi tahmin dahi edemezsiniz size bu yorumunu için helal olsunAcınacak haldesiniz. O kadın ne gülüyordur arkanızdan.
Vermez zaten verirsede sizin gibi dönmeyi düşünmem,yapacağım hareket bellidir.Allah size vermesin o zaman ne diyim
Ben de önceden öyle yorumlar yapardım nasıl affeder bu kadın filan derdimVermez zaten verirsede sizin gibi dönmeyi düşünmem,yapacağım hareket bellidir.
Güçlü bir kadınımdır yoluma bakarım sadece.
Allah hidayet versin size, eee actınız noldu şimdi kadın aglayya aglaya gitti mi? Ne basit hareketler bunlar? Zaten sizi bile bile girdi o eve. Koymaz yani sizin kapı açmanız. Hanımefendi siz aile terapistini bırakın kendiniz için bi psikologa gidin benceBu adam bana kendi de söylüyor evden gittiğin an aylarca gelmediğin an ben böyle böyle yaparım diyordu zaten zaten eğer barışırsam o kadını eve yine ben çağırttırcam kapıyı ben açıcam
Hanımefendi bu yorum değil,hayatın gerçekleri bunu görmemek için insanın çok saf olması lazım.Ben de önceden öyle yorumlar yapardım nasıl affeder bu kadın filan derdim
Tek kalemde? Kaptırmak? Amacınız milleti sinirden çatlatmak herhalde. Siz kendinize acımıyorsanız kocanız, kumanız hiç acımaz. Müstahak size. Tam layığınızı bulmuşsunuz ama işte çocuklara yazık. Keşke bazı insanlar üremese.Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .
İşte bunlar beni deli ediyor bu düşüncelerHanımefendi bu yorum değil,hayatın gerçekleri bunu görmemek için insanın çok saf olması lazım.
Diğer kadın sizin için neler düşünüyor acaba hiç merak ettiz mi?
Ohh elinden aldım kocası demiyorsa ben bişi bilmiyorum demektir.