- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 35
Tam düzelmesini bekleyin kadini alsin hamile falan kalsin kadin coluk cocuga karisinca gidersiniz.ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum
Size sadakat sozu veren kadin degil, eşiniz.Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemenSize sadakat sozu veren kadin degil, eşiniz.
Ben konunun gercek olmadigini dusunuyorum ya ya da konu sahibi akil tutulması yaşıyor
Adam zaten gel diyor.eve geliyorum çocukları alıp dedim tamam işten izin alıyorum o zaman gel dedi.yani ben şu an aile terapisi alarak sümen altı edilen sorunların çözülmesini bekliyorumDüzeldim dese gideceksiniz yani .. tamam üzgünsünüz belki yagırgamamak lazım ama resmen adam gel dese koşa koşa gideceksiniz siz bide bizden akıl istiyorsunuzsiz iyi misinizi ? Mideniz alıcak mı o adamı. ?
Artık birlikte olsak da ayrıyken saatte 1 görüntülü arar konuşurum öyle başıboş bırakmam artık benim hemcinsim de bozukBarışırsa 1 ay sonra konu sahibi evdeyken kadını getirmeye başlayabilir kocası. Önce işteyken gündüz getirir. Sonra konu sahibi evdeyken getirir falan. Beklerim yani Öyle eşten
Gel diyor zaten şu an gitsem o kadın biter ama sorunlar çözülmeden gitmek istemiyorumDüzeldim dese gideceksiniz yani .. tamam üzgünsünüz belki yagırgamamak lazım ama resmen adam gel dese koşa koşa gideceksiniz siz bide bizden akıl istiyorsunuzsiz iyi misinizi ? Mideniz alıcak mı o adamı. ?
Yok o sıkar biraz ben eve döndüğümde.Barışırsa 1 ay sonra konu sahibi evdeyken kadını getirmeye başlayabilir kocası. Önce işteyken gündüz getirir. Sonra konu sahibi evdeyken getirir falan. Beklerim yani Öyle eşten
Sıkar mı? Hic gulecegim yoktu. Kuman da olur bir degil belki uc bes.. hepiniz kaderinize razi gelip yasarsiniz ayni evde dayak zina ohh miss...Yok o sıkar biraz ben eve döndüğümde.
O kadın o eve siz geri dönseniz de gelecek. Gözünüze soka soka hem de. O kadınla da eşinizle de uğraşamayacaksınız. Eşinizi düzeltemeyeceksiniz. Bunları baştan kabullenin, sonra ne yapıyorsanız yapın. 1 seferlik bir durum olsa inanın anlayabilirdik, ama yüzgöz olmuşsunuz, artık gözünüze sokula sokula yapılıyor.Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Ne farkeder? Seni aldatmış. Onunla tekrar aynı yatağa girecek kadar midesiz ve gurursuz musun gerçekten? Allah akıl fikir versin.Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
evet benim evime benim yatağıma kadın alması ne demek allahım. Bunu nasıl normalleştiriyorsun. İğrenç bir adam bu.midem kal
Benim de öyle şu an midem gerçekten bulanıyor yemek yiyemiyorım olur da tekrar barışırsak kendini affettirebilirse yatak odası koltuk nevresim hep atılacakevet benim evime benim yatağıma kadın alması ne demek allahım. Bunu nasıl normalleştiriyorsun. İğrenç bir adam bu.midem kalktı.