Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum
Tam düzelmesini bekleyin kadini alsin hamile falan kalsin kadin coluk cocuga karisinca gidersiniz. ne düzelmesi ne gitmesi bu adamdan kurtulun biran evvel!

Yani ne demek gelmezsen bu kadını getrmeye devam ederim. Aldatmak ne zamandan beri bu kadar normalleştirildi. Adam saklama gereği bile duymuyo. Ve siz de geri dönmekten bahsediyosunuz. Kocanız sızın yatağınızda başka kadınla beraber olmuş. Bunu da size söylüyor. Siz de bunu kabul ediceksiniz. İyi misiniz kuzum. Ne ara bu kadar yüz göz oldunuz. Aldatan adam bunu ölümüne saklar. Karım öğrencek diye ödü kopar. Sizdeki olay aldatmanın ötesinde...

Size sadakat sozu veren kadin degil, eşiniz.
Ben konunun gercek olmadigini dusunuyorum ya ya da konu sahibi akil tutulması yaşıyor

Hapise neden girdi ?
Seni lohusayken döven adam ne için dövdü dediğimi yapmadı diye dövdü demişsin ne oldu aranızda
Yanlış anlaşılmasın bunu sorma amacım dövülmeyi hak etmişin gibi değil nedenini öğrenmek
Boşan kesinlikle o kadınla devam etsin niye sinir oluyosun ki bu adamı sevdiğin içinmi sana bunları yapan adam için

Yeni fark ettim memur kadınsınız ya ne güzel işiniz var maaşınız var ne gerek var sinir olmaya hayatına devam etsin boşanın

Size sadakat sozu veren kadin degil, eşiniz.
Ben konunun gercek olmadigini dusunuyorum ya ya da konu sahibi akil tutulması yaşıyor
Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen

Düzeldim dese gideceksiniz yani .. tamam üzgünsünüz belki yagırgamamak lazım ama resmen adam gel dese koşa koşa gideceksiniz siz bide bizden akıl istiyorsunuz siz iyi misinizi ? Mideniz alıcak mı o adamı. ?
Adam zaten gel diyor.eve geliyorum çocukları alıp dedim tamam işten izin alıyorum o zaman gel dedi.yani ben şu an aile terapisi alarak sümen altı edilen sorunların çözülmesini bekliyorum

Barışırsa 1 ay sonra konu sahibi evdeyken kadını getirmeye başlayabilir kocası. Önce işteyken gündüz getirir. Sonra konu sahibi evdeyken getirir falan. Beklerim yani Öyle eşten
Artık birlikte olsak da ayrıyken saatte 1 görüntülü arar konuşurum öyle başıboş bırakmam artık benim hemcinsim de bozuk

Düzeldim dese gideceksiniz yani .. tamam üzgünsünüz belki yagırgamamak lazım ama resmen adam gel dese koşa koşa gideceksiniz siz bide bizden akıl istiyorsunuz siz iyi misinizi ? Mideniz alıcak mı o adamı. ?
Gel diyor zaten şu an gitsem o kadın biter ama sorunlar çözülmeden gitmek istemiyorum

Yok o sıkar biraz ben eve döndüğümde.
Sıkar mı? Hic gulecegim yoktu. Kuman da olur bir degil belki uc bes.. hepiniz kaderinize razi gelip yasarsiniz ayni evde dayak zina ohh miss...

Bir suru insan sana mersine git demis yok ben tersimde mutluyum diye diretiyorsun.
Kendi dusen aglamaz.
Gercekten yardim istemek icin baslik acanlarin hakkina giriyosun onlara yazık.

O kadın o eve siz geri dönseniz de gelecek. Gözünüze soka soka hem de. O kadınla da eşinizle de uğraşamayacaksınız. Eşinizi düzeltemeyeceksiniz. Bunları baştan kabullenin, sonra ne yapıyorsanız yapın. 1 seferlik bir durum olsa inanın anlayabilirdik, ama yüzgöz olmuşsunuz, artık gözünüze sokula sokula yapılıyor.

sizin tek sorununuz aldatılmak mı?
Benim için affedilebilecek tek eylem aldatmak olabilir o da mevcut şartlar değerlendirilir. İlk kez olmuştur bir kere olmuştur. Kötü bir dönemde olmuştur. adam iyice süründürülür sağlık kontrollerinden geçirilir, terapi alınır. Tekrar güven ortamı sağlanırsa devam edilir.
Sizin ilişkiniz iğrençleşmiş. Hayatınızı nasıl bu hale getiriyorsunuz. İnattan tayin istemek, hapse girmek falan. Tayin istediniz gittiniz bir kararlı olun çocuk oyuncağı mı bu?
Sonra şiddet var asla affedilmeyek ilk şeydir. Doğrudan boşanma sebebidir.
Ben artık şiddet gören kadınlara üzülemiyorun buraları okuduktan sonra. Çünkü bu bir kere olur ilişki bitirilir. İkinci olduğunda senin suçundur.

evet benim evime benim yatağıma kadın alması ne demek allahım. Bunu nasıl normalleştiriyorsun. İğrenç bir adam bu. midem kalktı.

Ne farkeder? Seni aldatmış. Onunla tekrar aynı yatağa girecek kadar midesiz ve gurursuz musun gerçekten? Allah akıl fikir versin.

ZTwn
evet benim evime benim yatağıma kadın alması ne demek allahım. Bunu nasıl normalleştiriyorsun. İğrenç bir adam bu. midem kal
evet benim evime benim yatağıma kadın alması ne demek allahım. Bunu nasıl normalleştiriyorsun. İğrenç bir adam bu. midem kalktı.
Benim de öyle şu an midem gerçekten bulanıyor yemek yiyemiyorım olur da tekrar barışırsak kendini affettirebilirse yatak odası koltuk nevresim hep atılacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…