Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ötesi varmı bunun şiddet görmüşsünüz aldatılmışsınız.
Uyumayın zaten çözüm yolu bulun kendinize,açın davanızı bitsin ...

Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Başlık eşim beni aldatıyor ....aldatan eşiniz o kadın değil de bir başkası da olabilir di ne farkeder ki

Senin intikamın kadından değil eşinden alınmalı ...

Bu intikam da çok soğukkanlı bir şekilde ayrılıp sağlam bir şekilde yoluna tek devam etmek ...

Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
ya kadına ne hissedersen hisset mevzu o değil ki.
saçından yolucam atıcam apartmandan falan bunlar gerçekten küçük düşürücü şeyler
hadi eşin af diledi, hadi evine geri döndün, hadi o kadını saçında sürüye sürüye kapıya attın
nasıl güveniceksin bi daha? o apartmandakilerin yüzüne nasıl bakıcaksın?
ya geç onu, aynaya nasıl bakıcaksın? öyle bi pislikle bi daha birlikte olduktan sonra? çok iğrenç çok...
benim tavsiyem haazır uzaklaşmışken komple bitirmenden yana

Allah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
Ici yanan bi kadin baska kadinlarin boyle bisey yasamasini istemez ama siz kadınlara takmışsınız zaten . Kimse sizinle dalga gecmiyo size akıl veriyo bırak o adamı diyo . Siz beddua ediyosunuz ne diyelim ki yazık.. biseyden anlamazsınız siz

Allah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
Ağzınızı toplayın orada durun bakalım.
İşinize gelmedi değilmi söylenenler.
Sizin gibi düşünen kadınlar var oldukça bu düzen değişmez.

Biz size doğruları söylüyorz siz haksız beddua ediyorsunuz, dikkat edin dönüp dolasıp sizi bulmasın yine... insan dua ederken her türlü 2 kez düşünmeli.

dua edicek enerjiniz varsa rabbim bana bi cıkıs yolu göster, bana dayanma gücü ve burdan çek kurtar diyim bence bize beddua edene kadar.

Kadın kadının dusmanı diyordunuz bi kaç sayfa önce aynen öyle bakın işinize gelmeyince baskası da yasasın cok rahat diyosunuz

anlıyorum çok üzgünsün de, haddini bil, herkes senin iyiliğini düşünüp yönlendirmeye çalışıyo, sen hala kocam da kocam, affet dese affederim modundasın

Allah bize nasip etmez, henüz o kadar kafayı yemedik.
aslında bakma biz de yaşayabiliriz bunları, yani ihaneti kazıklanmayı filan diyorum.
her şey biz insanlar için fakat bizim bu durumda nasıl tepki vereceğimiz de önemli

misal; kocamızla diğer kadın aynı haltı yerken biz sadece diğer kadını mı suçlarız, pis horoppu zavallı masum 3 iqlu kocamın aklını çeldi mi deriz, bize akıl vermeye iyiliğimizi isteyen insanlara çamur mu atarız? nohut kadar olsun kocam başımda olsun mu deriz?
yoksa adamın totosuna okkalı bir tekme vurup herkes yoluna mı deriz?

Kadınla devam etmek istese daha 12 şubatta eve gittim ben o zaman ağlamazdı burdan gidicez taşınıcaz demi demezdi bence

İşte durum tamda bundan ibaret eşiniz o kadar utanmaz ki aldatmayı gizli bile yapmıyor gözünüze soka soka yapıyor çok şey demek isterdim ama buradaki arkadaşlar zaten demişler Allah ıslah etsin ne diyim

Ben de aldatılmayı kast etmedim zaten. Hiçbirimizin garantisi yok bu konuda. Ama bu kafada olmam için biraz sıyırmam lazım. Konu sahibi aile terapistine gideceğine önce kendisi için bir psikiyatra uğramalı.

Ben de aldatılmayı kast etmedim zaten. Hiçbirimizin garantisi yok bu konuda. Ama bu kafada olmam için biraz sıyırmam lazım. Konu sahibi aile terapistine gideceğine önce kendisi için bir psikiyatra uğramalı.
gitmez ki, hatta kadın evden gitse anında eve geri dönecek gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…