Daha ötesi varmı bunun şiddet görmüşsünüz aldatılmışsınız.Şu an ben neler olduğunun ne düşündüğünün bana güldüğünün farkındayım o arsızın .ama ben bu duruma nasıl dayancam bunun için açtım bu başlığı çünkü şu an yaşamayan bilemez .bitik durumdayım ağlıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum
Başlık eşim beni aldatıyor ....aldatan eşiniz o kadın değil de bir başkası da olabilir di ne farkeder kiGerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Kocanızla sonra size gülerler ne diyelim, herkes yolunu kendi çizer... Ama bu kafalardan cıkın artık memur olmussunuz, eger kadın darp raporuyla hakkınızda sikayetçi olursa sorusturma geçirirsiniz bir de elin karısı yüzündne meslegi kaybederseniz daha yazık... kadını degil kocayı dövmeniz lazım siz hala suçluyu kadın sanıyorsunjz cok yazı
ya kadına ne hissedersen hisset mevzu o değil ki.Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Ici yanan bi kadin baska kadinlarin boyle bisey yasamasini istemez ama siz kadınlara takmışsınız zaten . Kimse sizinle dalga gecmiyo size akıl veriyo bırak o adamı diyo . Siz beddua ediyosunuz ne diyelim ki yazık.. biseyden anlamazsınız sizAllah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
Kaç yaşındasın ?Kadınla devam etmek istese daha 12 şubatta eve gittim ben o zaman ağlamazdı burdan gidicez taşınıcaz demi demezdi bence
Ağzınızı toplayın orada durun bakalım.Allah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
Rüzgardan mı?Gözlerim yaşardı sahneyi hayal edince:))
Hafiften yel estideRüzgardan mı?
Biz size doğruları söylüyorz siz haksız beddua ediyorsunuz, dikkat edin dönüp dolasıp sizi bulmasın yine... insan dua ederken her türlü 2 kez düşünmeli.Allah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
anlıyorum çok üzgünsün de, haddini bil, herkes senin iyiliğini düşünüp yönlendirmeye çalışıyo, sen hala kocam da kocam, affet dese affederim modundasınAllah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
Allah bize nasip etmez, henüz o kadar kafayı yemedik.Allah size de nasip eder inşallah böyle bir durumu .şu an böyle düşünerek içimi soğutuyorum biraz olsun siz ise dalga geçiyorsunuz umarım başınıza gelir
Kocam da kocam nasılda ağlamış öyle.Kadınla devam etmek istese daha 12 şubatta eve gittim ben o zaman ağlamazdı burdan gidicez taşınıcaz demi demezdi bence
aslında bakma biz de yaşayabiliriz bunları, yani ihaneti kazıklanmayı filan diyorum.Allah bize nasip etmez, henüz o kadar kafayı yemedik.
Kadınla devam etmek istese daha 12 şubatta eve gittim ben o zaman ağlamazdı burdan gidicez taşınıcaz demi demezdi bence
Ben de aldatılmayı kast etmedim zaten. Hiçbirimizin garantisi yok bu konuda. Ama bu kafada olmam için biraz sıyırmam lazım. Konu sahibi aile terapistine gideceğine önce kendisi için bir psikiyatra uğramalı.aslında bakma biz de yaşayabiliriz bunları, yani ihaneti kazıklanmayı filan diyorum.
her şey biz insanlar için fakat bizim bu durumda nasıl tepki vereceğimiz de önemli
misal; kocamızla diğer kadın aynı haltı yerken biz sadece diğer kadını mı suçlarız, pis horoppu zavallı masum 3 iqlu kocamın aklını çeldi mi deriz, bize akıl vermeye iyiliğimizi isteyen insanlara çamur mu atarız?
yoksa adamın totosuna okkalı bir tekme vurup herkes yoluna mı deriz?
gitmez ki, hatta kadın evden gitse anında eve geri dönecek gibiBen de aldatılmayı kast etmedim zaten. Hiçbirimizin garantisi yok bu konuda. Ama bu kafada olmam için biraz sıyırmam lazım. Konu sahibi aile terapistine gideceğine önce kendisi için bir psikiyatra uğramalı.