Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkar mı? Hic gulecegim yoktu. Kuman da olur bir degil belki uc bes.. hepiniz kaderinize razi gelip yasarsiniz ayni evde dayak zina ohh miss...

Bir suru insan sana mersine git demis yok ben tersimde mutluyum diye diretiyorsun.
Kendi dusen aglamaz.
Gercekten yardim istemek icin baslik acanlarin hakkina giriyosun onlara yazık.
Bu adam bana kendi de söylüyor evden gittiğin an aylarca gelmediğin an ben böyle böyle yaparım diyordu zaten zaten eğer barışırsam o kadını eve yine ben çağırttırcam kapıyı ben açıcam

Ne farkeder? Seni aldatmış. Onunla tekrar aynı yatağa girecek kadar midesiz ve gurursuz musun gerçekten? Allah akıl fikir versin.
Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .

Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .
Sanki müthiş bir adam da başkalarına kaptırmamak için uğraşacaksın :olamaz:

Zaten herşey çok çirkin bir duruma gelmiş😔 Yapılacak şey ortada, biraz öz saygınız varsa bu evliliğe devam etmemelisiniz..
Öncelikle nasıl olurda eşinizi bırakıp tayin isterseniz akıl alır gibi değil, sonrası zaten daha büyük trajedi 😱
İşte olanların asıl sebebi benim maalesef benim .eltim diyordu sen 1 aylığına annene gittiğinde size gittik diyordu .adam oturmuş çekirdek yiyip TV izliyordu .benim kocam olsa neler yapmıştı diyordu

O kadın o eve siz geri dönseniz de gelecek. Gözünüze soka soka hem de. O kadınla da eşinizle de uğraşamayacaksınız. Eşinizi düzeltemeyeceksiniz. Bunları baştan kabullenin, sonra ne yapıyorsanız yapın. 1 seferlik bir durum olsa inanın anlayabilirdik, ama yüzgöz olmuşsunuz, artık gözünüze sokula sokula yapılıyor.
Hayır ilk önce o kadını eve çağırtıp kapıyı birlikte açıcam ikincisi her gün görüntülü arıcam yarım veya bir saatte

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Git kocandan al hırsını seni aldatan o . Ama sen düzelince ki asla düzelmez barışmayı düşünüyosun

Biz kadınız biz sadığız
Git kocandan al hırsını seni aldatan o . Ama sen düzelince ki asla düzelmez barışmayı düşünüyosun
Bakın ben o kadına kaç farklı adresten mesaj attım sadece engelliyor yani evine gelicem diyor .2 çocuk var biz sorunu düzeltmeye uğraşıyoruz dddim .kadın seni tınlamıyor diyor zaten eşim olacak çok zor durumdayım dakikalar bile eziyetle geçiyor benim için

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
her kadın aldatılmıyor ki
O ortada gördüğünüz tüm çiftler birbirini aldatmıyor.
Memursunuz maddi durumunuz da var
Al çocuğunu ayrıl bu adamdan koca ve baba olur mu sence

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Adam sizi dövmüş,eve kadın getirmiş sabıkası var gelmezsen kadını eve alırım diyor.
Sizde düzelmeden gitmek istemiyorum diyorsunuz.
Sizin adınıza ben utandım ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X