Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .
Mükemmel kocanız var herhalde zaten adam gitmiş daha neyin düzelmesi diyorsunuz.
Kapan kapmış adamı..

Hayır ilk önce o kadını eve çağırtıp kapıyı birlikte açıcam ikincisi her gün görüntülü arıcam yarım veya bir saatte
Hayallere bak kapıyı birlikte açacakmış ahshaja vay bee böyle intikam Hint dizilerinde görülmedi. 🤣

Allah hidayet versin size, eee actınız noldu şimdi kadın aglayya aglaya gitti mi? Ne basit hareketler bunlar? Zaten sizi bile bile girdi o eve. Koymaz yani sizin kapı açmanız. Hanımefendi siz aile terapistini bırakın kendiniz için bi psikologa gidin bence
Gerçi öyle kadınlara bu olay koymaz ama apartmandan döve döve atıcam bağıra çağıra atıcam onu

Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .
Birde şöyle dusunun sizin deyiminizle o pisliklerle bir sekilde yaşarken sizde sinir stres olacaksınız ...

Bırakın bence etiyle sütüyle kemigiyle adamı kendi hayatınıza bakın ...

Kadın kadının düşmanıdır gerçekten doğru şu an içinde bulunduğum psikolojiyi tahmin dahi edemezsiniz size bu yorumunu için helal olsun
Ne dememizi bekliyorsunuz '' İrkektir elinin kiridir, yuvayı dişi guş yapar, gız geldin buna çattın dul getsen kime çatarsın, aman elin o...larına fırsat verme, gaptırma gocanı yavrıııım. '' mı? Merak etmeyin, o kadın iki gönül eğlendirir gider, kıymetli koca da size kalır, ne sandınız herifin donunu yıkayıp yemeğini yapıp bir de cebine para mı koyacaktı?

Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Bunu yapan esin degil sen olsan esin seni bosamicak miydiki?

başlığa istinaden, eşin seni aldatmıyor hayatım. o artık senin eşin değil.
aç davanı kökünden kes at gitsin. neredeyse diğer bütün üyeler gibi ben de düzeltilebilecek bir taraf göremiyorum bu evlilikte

Gerçi öyle kadınlara bu olay koymaz ama apartmandan döve döve atıcam bağıra çağıra atıcam onu
Ya kadını değil kocanı atman lazım kocanı. o eve kadını almis seni aldatmış. Ama sen kadına takmışsın kocamı nasıl affederim derdine düşmüşsün resmen

Acımasız değil suratınıza tokat gibi gelsin diye yazdım.
Şu an ben neler olduğunun ne düşündüğünün bana güldüğünün farkındayım o arsızın .ama ben bu duruma nasıl dayancam bunun için açtım bu başlığı çünkü şu an yaşamayan bilemez .bitik durumdayım ağlıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum

Ne dememizi bekliyorsunuz '' İrkektir elinin kiridir, yuvayı dişi guş yapar, gız geldin buna çattın dul getsen kime çatarsın, aman elin o...larına fırsat verme, gaptırma gocanı yavrıııım. '' mı? Merak etmeyin, o kadın iki gönül eğlendirir gider, kıymetli koca da size kalır, ne sandınız herifin donunu yıkayıp yemeğini yapıp bir de cebine para mı koyacaktı?
Siteye ilk üye olduğumda ufak tefek sorunlar olur toparlanır derdim ama hayat 30 undan sonra çok değişiyor :KK70: cedric misali

Bas tekmeyi gitsin sadece ben varım bu hayatta demeyi öğrenmeli insan hiç bencil olamadım bu yaşıma kadar ama benim bahsettiğim ben varım sadece benim için ben !!!

Anlayacak ama tren insallah kaçmaz

Bir daha yaşam yok bu hayatı tek seferde yaşıyoruz yaşadığın dünü tekrar yaşayamıyosun konu sahibi

Kaç yaşındasın bilmiyorim ama ...hayat güzel ve en guzel sekilde sürdür yaşamını ...

Ne demiş serdar(ortaç) üstat mikropları at :KK53:

Kocam dediğin insan dışı varlık seni aldatmış eve başka kadın sokmus seni dövmüş hala yuva kurtarmayı nasıl düşünebiliyorsunuz ?

Kocanızla sonra size gülerler ne diyelim, herkes yolunu kendi çizer... Ama bu kafalardan cıkın artık memur olmussunuz, eger kadın darp raporuyla hakkınızda sikayetçi olursa sorusturma geçirirsiniz bir de elin karısı yüzündne meslegi kaybederseniz daha yazık... kadını degil kocayı dövmeniz lazım siz hala suçluyu kadın sanıyorsunjz cok yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X