Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam bana kendi de söylüyor evden gittiğin an aylarca gelmediğin an ben böyle böyle yaparım diyordu zaten zaten eğer barışırsam o kadını eve yine ben çağırttırcam kapıyı ben açıcam

Ne farkeder? Seni aldatmış. Onunla tekrar aynı yatağa girecek kadar midesiz ve gurursuz musun gerçekten? Allah akıl fikir versin.
Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .

Sanki müthiş bir adam da başkalarına kaptırmamak için uğraşacaksın

İşte olanların asıl sebebi benim maalesef benim .eltim diyordu sen 1 aylığına annene gittiğinde size gittik diyordu .adam oturmuş çekirdek yiyip TV izliyordu .benim kocam olsa neler yapmıştı diyordu

Hayır ilk önce o kadını eve çağırtıp kapıyı birlikte açıcam ikincisi her gün görüntülü arıcam yarım veya bir saatte

Git kocandan al hırsını seni aldatan o . Ama sen düzelince ki asla düzelmez barışmayı düşünüyosun

Biz kadınız biz sadığız
Git kocandan al hırsını seni aldatan o . Ama sen düzelince ki asla düzelmez barışmayı düşünüyosun
Bakın ben o kadına kaç farklı adresten mesaj attım sadece engelliyor yani evine gelicem diyor .2 çocuk var biz sorunu düzeltmeye uğraşıyoruz dddim .kadın seni tınlamıyor diyor zaten eşim olacak çok zor durumdayım dakikalar bile eziyetle geçiyor benim için

her kadın aldatılmıyor ki
O ortada gördüğünüz tüm çiftler birbirini aldatmıyor.
Memursunuz maddi durumunuz da var
Al çocuğunu ayrıl bu adamdan koca ve baba olur mu sence

Adam sizi dövmüş,eve kadın getirmiş sabıkası var gelmezsen kadını eve alırım diyor.
Sizde düzelmeden gitmek istemiyorum diyorsunuz.
Sizin adınıza ben utandım ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…