- 21 Ağustos 2015
- 31.346
- 95.025
- 37
Abla sen dulken aldatılmıssın.Başka bir bedene dokunması o kişinin kocama dokunmak için yarım saat yol gelmesi ve evime girmesi kadının adının çıkacağını umursamayacak kadar gözünün dönmesi ve benim hiç bir şey yapamamam.2 çocuğu elime verip gidecek peki ben ne yapıcam.artık benim bile bu saatten sonra dullara bakış açım değişti.neler varmış bu küçücük yerde bile
Hımm pekiAbla sen dulken aldatılmıssın.
Senin levelin üstüne dulluk yok yalnız suan
Sizde dul konumdasınız biliyorsunuz değilmi.Yapılanlara bakın bu küçücük yerde .
Boşanıpta aynı evde beraber oturmanın mantığı nedir acaba.Dediğim gibi biz 10.günü evi taşıdık beraber yaşamaya başladık yani ben ayrılmış hissetmedim çünkü ayrılmadım
Kadınla senin evinde senin yatağında sevişiyor, sen buna da he diyorsun ya; şu saatten sonra gözünün önünde yapmazsa gel beni bul.6 sene ben yanındayken yapmadıysa yapmaz sevgilim
Hayır meslektaşlarım bile nikah kıyma bir süre böyle devam et ne olur ne olmaz dddiSizde dul konumdasınız biliyorsunuz değilmi.
Boşanıpta aynı evde beraber oturmanın mantığı nedir acaba.
Hemde 10 gün sonra,aileniz kızım sen ne yapıyorsun demedi mi hiç.
Ben he demiyorum ki bundan sonra nasıl güçlü olabilirim düşünmeden nasıl durabilirim bundan sonra ne yapıcam 2 çocukKadınla senin evinde senin yatağında sevişiyor, sen buna da he diyorsun ya; şu saatten sonra gözünün önünde yapmazsa gel beni bul.
Vay be size böylemi yol gösterdi meslaktaşlarınız.Hayır meslektaşlarım bile nikah kıyma bir süre böyle devam et ne olur ne olmaz dddi
Zaten onlar sebebiyle bu raddeye geldik küstüler biraz sonra barıştılarSizde dul konumdasınız biliyorsunuz değilmi.
Boşanıpta aynı evde beraber oturmanın mantığı nedir acaba.
Hemde 10 gün sonra,aileniz kızım sen ne yapıyorsun demedi mi hiç.
Öyle dediler vallaVay be size böylemi yol gösterdi meslaktaşlarınız.
Ayakta alkışlamak istiyorum ...
Ülkede 3 çocukla bile boşanan kendine bir hayat kuran o kadar güçlü kadınlarımız var ki.Ben he demiyorum ki bundan sonra nasıl güçlü olabilirim düşünmeden nasıl durabilirim bundan sonra ne yapıcam 2 çocuk
He diyorsun. Yanında olmadığın için ona hak görüyorsun. Bir sonraki level o kadının donunu yıkamak.Ben he demiyorum ki bundan sonra nasıl güçlü olabilirim düşünmeden nasıl durabilirim bundan sonra ne yapıcam 2 çocuk
Annem babam ölünce biri 65 biri 60 yaşındalar.o zaman ne olur.yarın bir gün bu çocuklar da gidecek kaldım yalnız işteÜlkede 3 çocukla bile boşanan kendine bir hayat kuran o kadar güçlü kadınlarımız var ki.
Yalnız cocukları karıstırmayalım.Ben he demiyorum ki bundan sonra nasıl güçlü olabilirim düşünmeden nasıl durabilirim bundan sonra ne yapıcam 2 çocuk
O benim yıkasın evime giren oHe diyorsun. Yanında olmadığın için ona hak görüyorsun. Bir sonraki level o kadının donunu yıkamak.
Senin gibi kızım olsa alırım çocukları elinden, gönderirim kocanın yanına, tek biletle.Zaten onlar sebebiyle bu raddeye geldik küstüler biraz sonra barıştılar
Ailenz mi küstü beraber yaşamaya başlayınca,sonrada barıştılar.Zaten onlar sebebiyle bu raddeye geldik küstüler biraz sonra barıştılar
Utandım onların adına şimdi.Öyle dediler valla
Sen merak etme, yıkayacaksın o kadının kırmızı incili donunu eninde sonunda, Katip dediydi dersin.O benim yıkasın evime giren o
Evet ailem küsüp yine barıştı benleAilenz mi küstü beraber yaşamaya başlayınca,sonrada barıştılar.
Utandım onların adına şimdi.
:)Sen merak etme, yıkayacaksın o kadının kırmızı incili donunu eninde sonunda, Katip dediydi dersin.
Hiç birşey olmaz ekonomik özgürlüğünüz var sonuçta.Annem babam ölünce biri 65 biri 60 yaşındalar.o zaman ne olur.yarın bir gün bu çocuklar da gidecek kaldım yalnız işte