- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Deli olacak bişi yok ki,çizeceğiniz yol belli.İyi niyetinizi anlıyorum ama zaten ben bunu düşünmekten deli oluyorum
Kendi hayatınıza bakacaksınız artık,bunu yapmak neden zor olsun ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deli olacak bişi yok ki,çizeceğiniz yol belli.İyi niyetinizi anlıyorum ama zaten ben bunu düşünmekten deli oluyorum
Ben bi Demet Akalın bu kafada sanıyordum.Boşandınız siz ne eşine kocası hayal alemü dedikleribu olsa gerek ..
O sadece çocuklarınızın babası..
Sizin hiç bir şeyiniz değil.
Koca yok ki kuma olsun.Ben olsam giderdim. Kocamı neden başkalarına tek bırakayım ki? Beraber yaşarız kuma kuma. Kaptırmam kocamı.
Yazmayım diyorum yazdıklarını görüncede gene yazıyorum.Ben bi Demet Akalın bu kafada sanıyordum.
Bosanıp kocam kocam diye gezen.
Yalnız değilmis Demet
Patalojik bir vaka.Yazmayım diyorum yazdıklarını görüncede gene yazıyorum.
Başka bir bedene dokunması o kişinin kocama dokunmak için yarım saat yol gelmesi ve evime girmesi kadının adının çıkacağını umursamayacak kadar gözünün dönmesi ve benim hiç bir şey yapamamam.2 çocuğu elime verip gidecek peki ben ne yapıcam.artık benim bile bu saatten sonra dullara bakış açım değişti.neler varmış bu küçücük yerde bileDeli olacak bişi yok ki,çizeceğiniz yol belli.
Kendi hayatınıza bakacaksınız artık,bunu yapmak neden zor olsun ki.
ya banyoO evin komple atılması lazım, duvarlar önce yıkanıp sonra boyancak, duvara da dayanılmış olabiler.
Komple tuz ruhu.ya banyo
Şu an benim kabul ettiğim bir şey yok.engelledim zaten her yerden .bundan sonr ne gerekirse onu yaşayacağım.karşımda görsem dönüp bakmıxam çocukları getir dese getirmicem yani şu an bunu yapmaya çalışıyorumEmremir hanim, yanlış anlamayın. Herkesin hayatı kendine. Evet, kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok, dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Ama burada insanların kızdığı nokta, siz suçu kendi üstünüze almışsınız. Bir hemcinsimizin kendisine yapılan haksızlıklara ve şiddete rağmen kendini bu şekilde aşağılaması ( farkında olmasanız da) hepimizi sinirlendirdi. Siz o adamdan daha çok asagiladiniz kendinizi. O adam size asla saygı duymaz çünkü sizin kendinize saygınız yok. Bence kapansın artık bu topik. Ne denilse boş çünkü. Yazmak istemiyorum ama yazmadan da duramıyorum.
Olsun be canım, kocayı da komple çamaşır suyuna bas paklanır.Başka bir bedene dokunması o kişinin kocama dokunmak için yarım saat yol gelmesi ve evime girmesi kadının adının çıkacağını umursamayacak kadar gözünün dönmesi ve benim hiç bir şey yapamamam.
Lütfenya banyo
TamamOlsun be canım, kocayı da komple çamaşır suyuna bas paklanır.
Kadın boşanmış, dul değil. Hadi o dul, sen de dul oluyorsun bu dediğine göre, sana da mı farklı baksınlar şimdi.Artık benim bile bu saatten sonra dullara bakış açım değişti.neler varmış bu küçücük yerde bile
Dullara bakış açım değişti derken?Başka bir bedene dokunması o kişinin kocama dokunmak için yarım saat yol gelmesi ve evime girmesi kadının adının çıkacağını umursamayacak kadar gözünün dönmesi ve benim hiç bir şey yapamamam.2 çocuğu elime verip gidecek peki ben ne yapıcam.artık benim bile bu saatten sonra dullara bakış açım değişti.neler varmış bu küçücük yerde bile
Yapılanlara bakın bu küçücük yerde .Dullara bakış açım değişti derken?
Dediğim gibi biz 10.günü evi taşıdık beraber yaşamaya başladık yani ben ayrılmış hissetmedim çünkü ayrılmadımKadın boşanmış, dul değil. Hadi o dul, sen de dul oluyorsun bu dediğine göre, sana da mı farklı baksınlar şimdi.
Sen de dulsun o zaman farkinda misinYapılanlara bakın bu küçücük yerde .
Şu an '' dul '' sun ama. Erkek yok başında.Dediğim gibi biz 10.günü evi taşıdık beraber yaşamaya başladık yani ben ayrılmış hissetmedim çünkü ayrılmadım