- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
İyiki benim çocuğum değilsiniz..Evet ailem küsüp yine barıştı benle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki benim çocuğum değilsiniz..Evet ailem küsüp yine barıştı benle
Senin gibi kızım olsa alırım çocukları elinden, gönderirim kocanın yanına, tek biletle.
İşte böyle olmak isterdim güçlü olmakHiç birşey olmaz ekonomik özgürlüğünüz var sonuçta.
Annem babam rahmetli,ben boşansam şimdi hayatta yanlız kaldım cümlesini kurmam ağzıma bile almam bunu.
O senin evin değil ki. İki bekar insan beraber yaşıyor, ikisinin evi.O benim yıkasın evime giren o
Evlat olsa sevilmez yeminle,töbe töbe yaaİyiki benim çocuğum değilsiniz..
:)O senin evin değil ki. İki bekar insan beraber yaşıyor, ikisinin evi.
Evlat olsa sevilmez yeminle,töbe töbe yaa
Karakteriniz zayıf,bir erkeğe bu kadar bağlanmak iyi değildir.İşte böyle olmak isterdim güçlü olmak
ÖyleKarakteriniz zayıf,bir erkeğe bu kadar bağlanmak iyi değildir.
Yargılamakta istemiyorum aslında,boşanıp aynı evde yaşamak bide çocuk yapmak.Evlat olsa sevilmez yeminle,töbe töbe yaa
O zaman peki?
Kadına ulaşsan ne olacak tek başına mı sevişiyor o kadın hadi onu engelledin başka kadın mı yok her çift evli kalmıyor zaten büyük çoğunluğu boşanıyor benim annem bile 3 çocukla kapının önüne koydu babamı boşanmayanlar sizin gibi erkek bağımlısı kadınlar koş git evine sahip çık sanki tek sorun buymuş gibi hayır yani nasıl bir çözüm yazmamızı istiyorsun onu da anlamadımArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Hepsi bir kenara,adamı değil yeni kadını suclamak.Yargılamakta istemiyorum aslında,boşanıp aynı evde yaşamak bide çocuk yapmak.
Boşandığıniz adamdan çocuk yapın da dedi mi çok akıllı meslektaşlarıniz?Hayır meslektaşlarım bile nikah kıyma bir süre böyle devam et ne olur ne olmaz dddi
Arkadaşlar sorunları aşamadık ben bir namussuzluk yapmadım yabancı bir erkeği yatağıma almadım kocam işte yani ne diyim eski halini aradığım kocamYargılamakta istemiyorum aslında,boşanıp aynı evde yaşamak bide çocuk yapmak.
O da benim peşimden gelmicwk o zaman videolar yapıp seni çocuklarımı çok seviyorum demicwk.işten izin alayım eve gel konuşalım demicwk.nikah bittiğinden beri böyleyiz gel nikah kıyalım demicwk.farklı kadın alıyor eve sonuçta tatlı geliyorsa burdan gidicez taşınıcaz demi diyip ağlamıcak.adam gibi Dicek ki:ben bu kadınla veya başka kadınlarla olmak istiyorum .bir daha asla görüşmeyelim .eşyalarını da al.diyip yoluna bakacakHepsi bir kenara,adamı değil yeni kadını suclamak.
Adamlar masum,yeni gelen kadınlar aklını celiyor.
Celinmesin kocanın aklı,bide üstüne bosanıp adamın pesinde kosmak nedir ya
Adamın k.çı başı yağda balda. Erkek olmak varmış.Boşandığıniz adamdan çocuk yapın da dedi mi çok akıllı meslektaşlarıniz?
Küçük yer diyorsunuz yaşadığınız yere ama resmi nikah olmadan eski eşle yaşamaya devam edip, üzerine çocuk yapmak normal demek ki. Siz bunda bir beis görmediğinize göre.
Kalkmış kadını sucluyorsunuz sadece resmen eski eşiniz erkek olarak buna ihtiyaç duyuyormuş hatta hakkiymis gibi.
Yeni hatun ne ettide acaba kandırdı adamı.Hepsi bir kenara,adamı değil yeni kadını suclamak.
Adamlar masum,yeni gelen kadınlar aklını celiyor.
Celinmesin kocanın aklı,bide üstüne bosanıp adamın pesinde kosmak nedir ya
Boşanan her kocanın eski haline dönme durumu olsa kadın neden boşasın ki adamı.Arkadaşlar sorunları aşamadık ben bir namussuzluk yapmadım yabancı bir erkeği yatağıma almadım kocam işte yani ne diyim eski halini aradığım kocam
Bilmem ben boşanmayı hiç hissetmedim hep kocam dedim 10.günü birlikte olmaya başladığımız için .bnda herhangi bir namussulık ta yok.hernangş birini alıp yaşamaya başlamadım .kocam işte şimdi gel nikah kıyalım desem tamam diyecek kocamBoşandığıniz adamdan çocuk yapın da dedi mi çok akıllı meslektaşlarıniz?
Küçük yer diyorsunuz yaşadığınız yere ama resmi nikah olmadan eski eşle yaşamaya devam edip, üzerine çocuk yapmak normal demek ki. Siz bunda bir beis görmediğinize göre.
Kalkmış kadını sucluyorsunuz sadece resmen eski eşiniz erkek olarak buna ihtiyaç duyuyormuş hatta hakkiymis gibi.
Hiç sorma ya.Adamın k.çı başı yağda balda. Erkek olmak varmış.
Yeni hatun ne ettide acaba kandırdı adamı.
Kocada kanmasın yani,boşanmış adam eski eşle ilişkisi kalmaz yollar ayrılır o zaman sevgili yap bari.
Boşanan her kocanın eski haline dönme durumu olsa kadın neden boşasın ki