Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Kadına ulaşsan ne olacak tek başına mı sevişiyor o kadın hadi onu engelledin başka kadın mı yok her çift evli kalmıyor zaten büyük çoğunluğu boşanıyor benim annem bile 3 çocukla kapının önüne koydu babamı boşanmayanlar sizin gibi erkek bağımlısı kadınlar koş git evine sahip çık sanki tek sorun buymuş gibi hayır yani nasıl bir çözüm yazmamızı istiyorsun onu da anlamadım

Yargılamakta istemiyorum aslında,boşanıp aynı evde yaşamak bide çocuk yapmak.
Hepsi bir kenara,adamı değil yeni kadını suclamak.
Adamlar masum,yeni gelen kadınlar aklını celiyor.
Celinmesin kocanın aklı,bide üstüne bosanıp adamın pesinde kosmak nedir ya:skandal:

Hayır meslektaşlarım bile nikah kıyma bir süre böyle devam et ne olur ne olmaz dddi
Boşandığıniz adamdan çocuk yapın da dedi mi çok akıllı meslektaşlarıniz?

Küçük yer diyorsunuz yaşadığınız yere ama resmi nikah olmadan eski eşle yaşamaya devam edip, üzerine çocuk yapmak normal demek ki. Siz bunda bir beis görmediğinize göre.

Kalkmış kadını sucluyorsunuz sadece resmen eski eşiniz erkek olarak buna ihtiyaç duyuyormuş hatta hakkiymis gibi. 💆

Celinmesin kocanın aklı,bide üstüne bosanıp adamın pesinde kosmak nedir ya:skandal:
O da benim peşimden gelmicwk o zaman videolar yapıp seni çocuklarımı çok seviyorum demicwk.işten izin alayım eve gel konuşalım demicwk.nikah bittiğinden beri böyleyiz gel nikah kıyalım demicwk.farklı kadın alıyor eve sonuçta tatlı geliyorsa burdan gidicez taşınıcaz demi diyip ağlamıcak.adam gibi Dicek ki:ben bu kadınla veya başka kadınlarla olmak istiyorum .bir daha asla görüşmeyelim .eşyalarını da al.diyip yoluna bakacak

Küçük yer diyorsunuz yaşadığınız yere ama resmi nikah olmadan eski eşle yaşamaya devam edip, üzerine çocuk yapmak normal demek ki. Siz bunda bir beis görmediğinize göre.

Kalkmış kadını sucluyorsunuz sadece resmen eski eşiniz erkek olarak buna ihtiyaç duyuyormuş hatta hakkiymis gibi. 💆
Adamın k.çı başı yağda balda. Erkek olmak varmış. 😁

Yeni hatun ne ettide acaba kandırdı adamı.
Kocada kanmasın yani,boşanmış adam eski eşle ilişkisi kalmaz yollar ayrılır o zaman sevgili yap bari.
Arkadaşlar sorunları aşamadık ben bir namussuzluk yapmadım yabancı bir erkeği yatağıma almadım kocam işte yani ne diyim eski halini aradığım kocam
Boşanan her kocanın eski haline dönme durumu olsa kadın neden boşasın ki adamı.

Bilmem ben boşanmayı hiç hissetmedim hep kocam dedim 10.günü birlikte olmaya başladığımız için .bnda herhangi bir namussulık ta yok.hernangş birini alıp yaşamaya başlamadım .kocam işte şimdi gel nikah kıyalım desem tamam diyecek kocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X