Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam giderdim. Kocamı neden başkalarına tek bırakayım ki? Beraber yaşarız kuma kuma. Kaptırmam kocamı.
Koca yok ki kuma olsun.

Ortada boşanılmis bir koca, o arada başka bir kadınla görüşmesin diye hamile kalınip dünyaya gelmiş ikinci bir çocuk var.

Kızlarına sahip çıkmaya çalışan da bir aile var ama gel gör ki biricik eski koca başka kadınla günü gün edince suçlu olarak ailesini seçmiş konu sahibi.

Böyle beyin yakan minnoş bir konu.

Deli olacak bişi yok ki,çizeceğiniz yol belli.
Kendi hayatınıza bakacaksınız artık,bunu yapmak neden zor olsun ki.
Başka bir bedene dokunması o kişinin kocama dokunmak için yarım saat yol gelmesi ve evime girmesi kadının adının çıkacağını umursamayacak kadar gözünün dönmesi ve benim hiç bir şey yapamamam.2 çocuğu elime verip gidecek peki ben ne yapıcam.artık benim bile bu saatten sonra dullara bakış açım değişti.neler varmış bu küçücük yerde bile

Şu an benim kabul ettiğim bir şey yok.engelledim zaten her yerden .bundan sonr ne gerekirse onu yaşayacağım.karşımda görsem dönüp bakmıxam çocukları getir dese getirmicem yani şu an bunu yapmaya çalışıyorum

Olsun be canım, kocayı da komple çamaşır suyuna bas paklanır.

Artık benim bile bu saatten sonra dullara bakış açım değişti.neler varmış bu küçücük yerde bile
Kadın boşanmış, dul değil. Hadi o dul, sen de dul oluyorsun bu dediğine göre, sana da mı farklı baksınlar şimdi.

Dullara bakış açım değişti derken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…