Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanız kadına aldığı dona kadar söylemiş sizede.

Neden desin ya, neden desin?!! Evde çatısını tutan, çocuğunu doğuran bir kadın varken, eller ona evli barklı düzenini kurmuş adam derken dışarlarda istediğini yapmak varken neden elinin tersi ile itsin hazır herşeyini affetmeye razısın. Benim bildiğim doğuda boşanmak ayıp, boşanan kadını değil sadece, erkeği de iyi karşılamazlar. Kuma al, salak mısın boşanıyorsun derler. Adamın teki başka bir adam için '' 3 karısı var, helal olsun. '' diyor dibimde. Dosyayı yiyecekti kafasına, zor kurtuldu.

Ay koş barış ya biz nerden bilelim valla benim koca benden başkasıyla sevişmiyor demek ki aşık değil bana dövmüyorda keşke iki tane çaksada sevildiğimi hissetsem ne kadar şanslısın ya

Arkadaşlar sorunları aşamadık ben bir namussuzluk yapmadım yabancı bir erkeği yatağıma almadım kocam işte yani ne diyim eski halini aradığım kocam
Bunu da mı meslektaslarınız söyledi?
Yeni biri namussuzluk
Ama aldatan ,sevgilisi olan adamla aynı evde yasamak normal.
Arkadas cevrenizi mi değistirseniz acaba?

Kocan değil. Nikahsız birliktelik yaşamışsınız.

Kocadan, namustan ne anlıyorsunuz ki siz?

Diğer kadın neden namussuz oluyor mesela söyler misiniz? Onu sizden ayıran ne mesela?

Başka kadınla neyi nasıl yaptığını anlatan adam size nikah koysa ne olacak ayrıca.

Diğer kadın gizli gizli ve adamın sorunları çözmeye çalıştığı eski eşinin mesaj attığı halde gizli gizli eve giriyor .ben onla kendimi aynı kefeye bile kpumam ben uluorta bakın kimseden saklamıyorum herkes durumumuzu biliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…