- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Kocanız kadına aldığı dona kadar söylemiş sizede.Bilmem ben boşanmayı hiç hissetmedim hep kocam dedim 10.günü birlikte olmaya başladığımız için .bnda herhangi bir namussulık ta yok.hernangş birini alıp yaşamaya başlamadım .kocam işte şimdi gel nikah kıyalım desem tamam diyecek kocam
Pişkin evet çok pislilkHiç sorma ya.
Nasıl birlikte olduklarına, hediyealdığı çamaşıra kadar söylecek kadar da pişkin.
Ama erkek sonuçta.
Sözde ceza veriyor gelmedin böyle oldu hesabıKocanız kadına aldığı dona kadar söylemiş sizede.
Neden desin ya, neden desin?!! Evde çatısını tutan, çocuğunu doğuran bir kadın varken, eller ona evli barklı düzenini kurmuş adam derken dışarlarda istediğini yapmak varken neden elinin tersi ile itsin hazır herşeyini affetmeye razısın. Benim bildiğim doğuda boşanmak ayıp, boşanan kadını değil sadece, erkeği de iyi karşılamazlar. Kuma al, salak mısın boşanıyorsun derler. Adamın teki başka bir adam için '' 3 karısı var, helal olsun. '' diyor dibimde. Dosyayı yiyecekti kafasına, zor kurtuldu.O da benim peşimden gelmicwk o zaman videolar yapıp seni çocuklarımı çok seviyorum demicwk.işten izin alayım eve gel konuşalım demicwk.nikah bittiğinden beri böyleyiz gel nikah kıyalım demicwk.farklı kadın alıyor eve sonuçta tatlı geliyorsa burdan gidicez taşınıcaz demi diyip ağlamıcak.adam gibi Dicek ki:ben bu kadınla veya başka kadınlarla olmak istiyorum .bir daha asla görüşmeyelim .eşyalarını da al.diyip yoluna bakacak
Utanmada yok ki adamda,dahası varda söylemyim şimdi burada.Hiç sorma ya.
Nasıl birlikte olduklarına, hediyealdığı çamaşıra kadar söylecek kadar da pişkin.
Ama erkek sonuçta.
Yemişim cezasını bu ceza değil size inat sadece..Sözde ceza veriyor gelmedin böyle oldu hesabı
Ay koş barış ya biz nerden bilelim valla benim koca benden başkasıyla sevişmiyor demek ki aşık değil bana dövmüyorda keşke iki tane çaksada sevildiğimi hissetsem ne kadar şanslısın yaO da benim peşimden gelmicwk o zaman videolar yapıp seni çocuklarımı çok seviyorum demicwk.işten izin alayım eve gel konuşalım demicwk.nikah bittiğinden beri böyleyiz gel nikah kıyalım demicwk.farklı kadın alıyor eve sonuçta tatlı geliyorsa burdan gidicez taşınıcaz demi diyip ağlamıcak.adam gibi Dicek ki:ben bu kadınla veya başka kadınlarla olmak istiyorum .bir daha asla görüşmeyelim .eşyalarını da al.diyip yoluna bakacak
Ne inadı inat yapcak ne var kiYemişim cezasını bu ceza değil size inat sadece..
Bunu da mı meslektaslarınız söyledi?Arkadaşlar sorunları aşamadık ben bir namussuzluk yapmadım yabancı bir erkeği yatağıma almadım kocam işte yani ne diyim eski halini aradığım kocam
Kocan değil. Nikahsız birliktelik yaşamışsınız.Bilmem ben boşanmayı hiç hissetmedim hep kocam dedim 10.günü birlikte olmaya başladığımız için .bnda herhangi bir namussulık ta yok.hernangş birini alıp yaşamaya başlamadım .kocam işte şimdi gel nikah kıyalım desem tamam diyecek kocam
İnat değil, keyifYemişim cezasını bu ceza değil size inat sadece..
Tamam o zaman ben hemen bir nikah kıyayımKocan değil. Nikahsız birliktelik yaşamışsınız.
Kocadan, namustan ne anlıyorsunuz ki siz?Bilmem ben boşanmayı hiç hissetmedim hep kocam dedim 10.günü birlikte olmaya başladığımız için .bnda herhangi bir namussulık ta yok.hernangş birini alıp yaşamaya başlamadım .kocam işte şimdi gel nikah kıyalım desem tamam diyecek kocam
Adam gelirse kıyarsın.Tamam o zaman ben hemen bir nikah kıyayım
Diğer kadın gizli gizli ve adamın sorunları çözmeye çalıştığı eski eşinin mesaj attığı halde gizli gizli eve giriyor .ben onla kendimi aynı kefeye bile kpumam ben uluorta bakın kimseden saklamıyorum herkes durumumuzu biliyorKocadan, namustan ne anlıyorsunuz ki siz?
Diğer kadın neden namussuz oluyor mesela söyler misiniz? Onu sizden ayıran ne mesela?
Başka kadınla neyi nasıl yaptığını anlatan adam size nikah koysa ne olacak ayrıca.
Belkide diğer kadınıda kabul etmenizi bekliyor sevgilişkonuz olamaz mı?Ne inadı inat yapcak ne var ki
O ayrı zaten adam hem keyşfl hem de şnat bence.İnat değil, keyif
Okumadınız mı gelmek istiyor sadece aileni uzak tut ben varken konuşma filan diyor tabi şimdi arıyım tamam der ben ona yaza kadar bekle dedim onu böyle beklemeyi tercih etti ben napimAdam gelirse kıyarsın.
Bak az geride dedim, kumalığa gidiyor işin sonu. Ama bu kuma konu sahibi olacak sanırım.Belkide diğer kadınıda kabul etmenizi bekliyor sevgilişkonuz olamaz mı?