- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.546
O evin komple atılması lazım, duvarlar önce yıkanıp sonra boyancak, duvara da dayanılmış olabiler.Mazallah yatak yorgan güme gider sonra
Anladım evet uygun fiyata uygun donlar da var insiSizDonlar incili mi acaba ?
Anlayan anladı ..
Ona gelene kadar ev değiştirmwek daha ucuz olurO evin komple atılması lazım, duvarlar önce yıkanıp sonra boyancak, duvara da dayanılmış olabiler.
Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz boşverin..Anladım evet uygun fiyata uygun donlar da var insiSiz
6 sene ben yanındayken yapmadıysa yapmaz sevgilimFarketmez ki abla, evde yapmasın yeter.
Siz dalga geçiyorsunuz yapmayın benceOna gelene kadar ev değiştirmwek daha ucuz olur
Ben de dalga geçtm yaniBen ne diyorum siz ne anlıyorsunuz boşverin..
Yormayım kendimi şimdi.
Hanımefendinin duymak istedikleri kesinlikle bunlarO zaman size duymak istediklerinizi söyleyeyim. Bütün suç siz de. Bir erkeği bu kadar yalnız bırakırsanız tabi ki kötü kadınlar aklını çelebilir. Çünkü namus denen kavram sadece kadınlara has bir durumdur. Eğer evinizde otursaydınız bütün bunlar yaşanmayacaktı. Adamı bütün bunları yapmaya siz mecbur bırakmışsınız. Bu kadar hatanıza rağmen eski eşiniz size şans veriyor ve giderseniz hemen sizle yeniden evlenecek. Zaman kaybetmeden evinize dönün. Sonra evinizi yeniler, eşinizle el ele kapıyı açarsınız kadına . Sakın meydanı o kadına bırakmayın. Sonuçta böyle bir kocayı bir daha bulamazsınız.
Ne dalgası tercihim değildir bir kere.Siz dalga geçiyorsunuz yapmayın bence
İroni yaptım sadece..Ben de dalga geçtm yani
Can evimden vuruyorsunuz duvara dayanmıştır filanNe dalgası tercihim değildir bir kere.
Neden dalga geçiyorsunuz gülüyorsunuzMazallah yatak yorgan güme gider sonra
Sizin kafanız iyi değil şu anda ben mi dedim onu.Can evimden vuruyorsunuz duvara dayanmıştır filan
Gülme olarak algılamayın onu,gerçekler sadece.Neden dalga geçiyorsunuz gülüyorsunuz
Yorumlar karışık geliyor ondanSizin kafanız iyi değil şu anda ben mi dedim onu.
Gülme olarak algılamayın onu,gerçekler sadece.
Gerçekler böyle ifade edilmez ama gülerek dalga geçerek acıtarakSizin kafanız iyi değil şu anda ben mi dedim onu.
Gülme olarak algılamayın onu,gerçekler sadece.
Dalga neden geçeyim hanımefendi,o kadar yazdık dil döktük size değilmi.Gerçekler böyle ifade edilmez ama gülerek dalga geçerek acıtarak
Benim verecek cvbım yok.Kadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
İyi niyetinizi anlıyorum ama zaten ben bunu düşünmekten deli oluyorumDalga neden geçeyim hanımefendi,o kadar yazdık dil döktük size değilmi.
Yanlıştan dönün diye..
Neyse ya boşverin ..