İmkan olsa hepsini şöyle düzgün görüntülense okusam karışık gelebiliyor bana mesajlar .ama o kadar haklı yorumlar ki o kadar isabetliumarım öyle oluyordur.
bak o mesaji duvarina kopyala surekli oku tamam mi.
Valla büyük müyük. Ama senden tatlı. Merak etme ondan da sıkılır. Dışarısı kadın kaynıyor.Arıza çıkarmaz kimi bulacak cinsel açlığını giderecek bu küçücük yerde .asla çıkarmaz.hatta eşimden özür diliyor mesajda .benim beceriksizliğim kusura bakma diyor .kadın 5 yaş büyük kocamdan bir de
Adam gece eve gelmiyor.o da diyor ki benim. Ve çocuklarımın nafakasını versin kaparsa yapsınEee işte işi yokmuş kadının şimdi çalışmak falan zor gelmiştir görümcenize niye affettiği belli. O zaman top 1de görümce var.
Farklı biri tatlı gelir tabi.neden gelmesin.erkek millet iValla büyük müyük. Ama senden tatlı. Merak etme ondan da sıkılır. Dışarısı kadın kaynıyor.
Diğer kadının gururuyla oynayarakNe gibi mesela örnek verin bize de ikna olalım.
Bu adamdan nafaka almanız hayal gibi duruyor işe yarar bı yani yok bence siz hayatınıza çeki düzen verin sevgilinizi boşverinAdam gece eve gelmiyor.o da diyor ki benim. Ve çocuklarımın nafakasını versin kaparsa yapsın
Şuan nerdesiniz aynı evdemi?Bu olaya nasıl katlanabilirim diye .ondan soğuyorum zaten sevgilimden
Sevgilimde nafaka verecek para yok ki kendine don alabilse iyi bir de kadına alıyor don iyi işteBu adamdan nafaka almanız hayal gibi duruyor işe yarar bı yani yok bence siz hayatınıza çeki düzen verin sevgilinizi boşverin
Bizimkiler erkek değil zaten. İyi bari, ne bekliyon git de başka kadınlarla batırdığı donlarını yıka, madem çok normal bu neden hala her fırsatta kötülediğin ailen ilesin?Farklı biri tatlı gelir tabi.neden gelmesin.erkek millet i
Bak senin zekada problem olabilir sen kendini aşağılık hareketleri kendine yakıştırıyorsun erkekler böyle değildir karısına sevdiğine saygı duyar bu seni asagiliyorFarklı biri tatlı gelir tabi.neden gelmesin.erkek millet i
Esim aldatıyor başlığı olmamış bu konuyaHayır ben annemlerde tabi ki
Yani şimdi onuda çöpe atamazsın kiHayır yatak koltuk dışında diğer kadının en çok kullandığı şey o sonuçta..
Erorr veriyor sürekliKonu sahibi beyin yakan cinsten yaf
O kadında gurur olsa aynı yatağa girermi hiç,çıkarı var demekki kadının nasılsa donlarda alınıyor.Diğer kadının gururuyla oynayarak
Barıştın diyelim gene bu erkek milleti pardon sevgilin başka hatuna yürümeyecek mi şimdi.Farklı biri tatlı gelir tabi.neden gelmesin.erkek millet i
Donlar incili mi acaba ?Sevgilimde nafaka verecek para yok ki kendine don alabilse iyi bir de kadına alıyor don iyi işte
Farketmez ki abla, evde yapmasın yeter.Barıştın diyelim gene bu erkek milleti pardon sevgilin başka hatuna yürümeyecek mi şimdi.
Mazallah yatak yorgan güme gider sonraFarketmez ki abla, evde yapmasın yeter.