Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla büyük müyük. Ama senden tatlı. Merak etme ondan da sıkılır. Dışarısı kadın kaynıyor.

Adam gece eve gelmiyor.o da diyor ki benim. Ve çocuklarımın nafakasını versin kaparsa yapsın
Bu adamdan nafaka almanız hayal gibi duruyor işe yarar bı yani yok bence siz hayatınıza çeki düzen verin sevgilinizi boşverin

Bu adamdan nafaka almanız hayal gibi duruyor işe yarar bı yani yok bence siz hayatınıza çeki düzen verin sevgilinizi boşverin
Sevgilimde nafaka verecek para yok ki kendine don alabilse iyi bir de kadına alıyor don iyi işte

Hayır ben annemlerde tabi ki
Esim aldatıyor başlığı olmamış bu konuya
Size yardım etmek.isteyenlere fırsat verin psikolojinizi düzeltin batirdikca batirmissiniz kendinizi bu sevgi saçmalığına, çocuklarınıza sağlıklı bı ebeveyn olmak için uğrasin artık sevgilinizi boşverin daha da diyecek birşey yok.

O zaman size duymak istediklerinizi söyleyeyim. Bütün suç siz de. Bir erkeği bu kadar yalnız bırakırsanız tabi ki kötü kadınlar aklını çelebilir. Çünkü namus denen kavram sadece kadınlara has bir durumdur. Eğer evinizde otursaydınız bütün bunlar yaşanmayacaktı. Adamı bütün bunları yapmaya siz mecbur bırakmışsınız. Bu kadar hatanıza rağmen eski eşiniz size şans veriyor ve giderseniz hemen sizle yeniden evlenecek. Zaman kaybetmeden evinize dönün. Sonra evinizi yeniler, eşinizle el ele kapıyı açarsınız kadına . Sakın meydanı o kadına bırakmayın. Sonuçta böyle bir kocayı bir daha bulamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…