Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman size duymak istediklerinizi söyleyeyim. Bütün suç siz de. Bir erkeği bu kadar yalnız bırakırsanız tabi ki kötü kadınlar aklını çelebilir. Çünkü namus denen kavram sadece kadınlara has bir durumdur. Eğer evinizde otursaydınız bütün bunlar yaşanmayacaktı. Adamı bütün bunları yapmaya siz mecbur bırakmışsınız. Bu kadar hatanıza rağmen eski eşiniz size şans veriyor ve giderseniz hemen sizle yeniden evlenecek. Zaman kaybetmeden evinize dönün. Sonra evinizi yeniler, eşinizle el ele kapıyı açarsınız kadına . Sakın meydanı o kadına bırakmayın. Sonuçta böyle bir kocayı bir daha bulamazsınız. :işsiz:
Hanımefendinin duymak istedikleri kesinlikle bunlar

Emremir hanim, yanlış anlamayın. Herkesin hayatı kendine. Evet, kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok, dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Ama burada insanların kızdığı nokta, siz suçu kendi üstünüze almışsınız. Bir hemcinsimizin kendisine yapılan haksızlıklara ve şiddete rağmen kendini bu şekilde aşağılaması ( farkında olmasanız da) hepimizi sinirlendirdi. Siz o adamdan daha çok asagiladiniz kendinizi. O adam size asla saygı duymaz çünkü sizin kendinize saygınız yok. Bence kapansın artık bu topik. Ne denilse boş çünkü. Yazmak istemiyorum ama yazmadan da duramıyorum.

Kadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
Benim verecek cvbım yok.
Yorumcu arkadaslara basarılar dilerim.
Ama dip not ;dünyanızı bukadar kücültmeyin.
Okumus etmis memur olmussunuz.
Su cvplarınızı okuyanlar,vay arkadas kimler kimler memur oluyor diyordur emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X