- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.546
Yok vazgeçti ondan, memuriyeti yanar işsiz kalırsa herif bakmaz yüzüne diye.Evet tüm binaya rezil edecekti hatta, bilmiyor ki böyle devam ettikçe kendisini rezil edecek. Tüm bina eski eşinin ve sevgilisinin beraberliğini biliyordur zaten. Azıcık gururu olsa o binaya adım atmaz
Ama kadın evde sorun yok ne iğrenç bir eşin var ama sana öyle kocaKadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
Çalışan ir kadın üstelik ekonomik bağımsızlığıda var,bu kokuşmuş adamı niye terk etmez ki hiç.dünya görüşü o kadar dar kı herkesi kendi etrafinda ki kadinlar gibi görüyor.
Memur dediğiniz asgari ücretten 1 tık üstü maaş alan kesim.paramın çoğu zaten çocuklara ve markete gidiyor yani elde kalan bişey yok zengin değilim ki peşimde dolansın .ya da benden 7 yaş küçük hiç evlenmemiş bir kızla evlenmesini istedikleri halde bana dönsünben erkek olsam işsiz gücsuz olsam, memur bir kadin her turlu siddetime karsi boyle pesimde dolansa bende tekrar nikah kiymak isterim neden istemeyeyim.
ekmek elden su gölden oh mis.
Siz bosanmissiniz eşin değil ki o senin neden eşim diyorsunuz. Niye boşandiniz siz ayrilmayacaksanizKadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
Yok kardesim olunca boşanıyorlar koca delisi kimse yok çok aşağılık bir hareket çünkü gerçi evli falan değilmissin ne tuhaf işlerCidden benim gibi aldatılan kadın hiç yok mu gerçekten ben yanlış biliyormuşum.görümcemi gerçekten evlenmek üzere evden kovdu kocası.3 ay sonra aldı tekrar o kadın kendisini terk edince.bizde böyle bir durum yok.
Evet orası eğer inandırırsaH,ç bir kadın bu kadar sizin gibi gurursuz olamaz.
Gitmeyi düşündüğünüz yer koca kişiyle yaşadığınız yer demi.
Hala mı inandırma diyorsunuz,siz varya hepimizin aklıyla dalga geçiyorsunuz artık.Kadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
degıstir tabi.Kadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
Çok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorumSiz bosanmissiniz eşin değil ki o senin neden eşim diyorsunuz. Niye boşandiniz siz ayrilmayacaksaniz
Abla sen anlamıyorsun galiba. Senin gibi herşeye eyvallah çeken kadını köşede tutarlar. Anladın? Lazım olursun yani her türlü, merak etme sen.Memur dediğiniz asgari ücretten 1 tık üstü maaş alan kesim.paramın çoğu zaten çocuklara ve markete gidiyor yani elde kalan bişey yok zengin değilim ki peşimde dolansın .ya da benden 7 yaş küçük hiç evlenmemiş bir kızla evlenmesini istedikleri halde bana dönsün
Çok ciddi şekilde şeyler olcak inandırma derken yoksa defolsun yolunaHala mı inandırma diyorsunuz,siz varya hepimizin aklıyla dalga geçiyorsunuz artık.
Demek ki sizin ve eşinizin ailesinde var. Biz görmüyoruz vallahi... tek gördüğümüz yer tv programları onlar da zaten normal olmadığı için tv ye çıkıyor. Sizin gibi aldatılan ve bu kadar istekle devam etmek isteyen kimse yoktur. Görümcenizin büyük ihtimalle işi yoktur bak öyle olabilir.Cidden benim gibi aldatılan kadın hiç yok mu gerçekten ben yanlış biliyormuşum.görümcemi gerçekten evlenmek üzere evden kovdu kocası.3 ay sonra aldı tekrar o kadın kendisini terk edince.bizde böyle bir durum yok.
Keşke kendisini bir başkasının gözünden görseYok vazgeçti ondan, memuriyeti yanar işsiz kalırsa herif bakmaz yüzüne diye.
Yazık size kendi yattığınız yatağa başka kadını almış,hala inandırırsa diyorsunuz.Evet orası eğer inandırırsa
Nasıl lazım olurumAbla sen anlamıyorsun galiba. Senin gibi herşeye eyvallah çeken kadını köşede tutarlar. Anladın? Lazım olursun yani her türlü, merak etme sen.
adamda o asgari ucretin bir tik ustu maasda yok.Memur dediğiniz asgari ücretten 1 tık üstü maaş alan kesim.paramın çoğu zaten çocuklara ve markete gidiyor yani elde kalan bişey yok zengin değilim ki peşimde dolansın .ya da benden 7 yaş küçük hiç evlenmemiş bir kızla evlenmesini istedikleri halde bana dönsün
Ama kocanız da hem resmi hemde hiçbir yönden kocalık Vasfi yok başka kadınlarda var üstelik. Bence siz bu şekilde iyisiniz boşuna burda birşeyler yazıyoruz size mutluluklar diliyorum kaç kadına giderse gitsin bı gün yanıniza gelir umarım ne diyimÇok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorum
Aferin sizi ayakta alkışlıyorumAyrılmadık evet 2019 doğumlu bebeğim var
İşi yok 4 çocuğu var.hala koynunda kocasının ismi yazan kolye takıyor.eşini seviyor her çocuktan sonra değişti diyorDemek ki sizin ve eşinizin ailesinde var. Biz görmüyoruz vallahi... tek gördüğümüz yer tv programları onlar da zaten normal olmadığı için tv ye çıkıyor. Sizin gibi aldatılan ve bu kadar istekle devam etmek isteyen kimse yoktur. Görümcenizin büyük ihtimalle işi yoktur bak öyle olabilir.