Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tüm binaya rezil edecekti hatta, bilmiyor ki böyle devam ettikçe kendisini rezil edecek. Tüm bina eski eşinin ve sevgilisinin beraberliğini biliyordur zaten. Azıcık gururu olsa o binaya adım atmaz
Yok vazgeçti ondan, memuriyeti yanar işsiz kalırsa herif bakmaz yüzüne diye.

Ama kadın evde sorun yok ne iğrenç bir eşin var ama sana öyle koca

ben erkek olsam işsiz gücsuz olsam, memur bir kadin her turlu siddetime karsi boyle pesimde dolansa bende tekrar nikah kiymak isterim neden istemeyeyim.
ekmek elden su gölden oh mis.
Memur dediğiniz asgari ücretten 1 tık üstü maaş alan kesim.paramın çoğu zaten çocuklara ve markete gidiyor yani elde kalan bişey yok zengin değilim ki peşimde dolansın .ya da benden 7 yaş küçük hiç evlenmemiş bir kızla evlenmesini istedikleri halde bana dönsün

Siz bosanmissiniz eşin değil ki o senin neden eşim diyorsunuz. Niye boşandiniz siz ayrilmayacaksaniz

Yok kardesim olunca boşanıyorlar koca delisi kimse yok çok aşağılık bir hareket çünkü gerçi evli falan değilmissin ne tuhaf işler

Hala mı inandırma diyorsunuz,siz varya hepimizin aklıyla dalga geçiyorsunuz artık.

degıstir tabi.
tebdil i mekanda ferahlık vardır nede olsa.
kullanilmis esyalari degisirsin de adamin baska kadinlar tarafindan kullanilan uzuvlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Siz bosanmissiniz eşin değil ki o senin neden eşim diyorsunuz. Niye boşandiniz siz ayrilmayacaksaniz
Çok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorum

Abla sen anlamıyorsun galiba. Senin gibi herşeye eyvallah çeken kadını köşede tutarlar. Anladın? Lazım olursun yani her türlü, merak etme sen.

Demek ki sizin ve eşinizin ailesinde var. Biz görmüyoruz vallahi... tek gördüğümüz yer tv programları onlar da zaten normal olmadığı için tv ye çıkıyor. Sizin gibi aldatılan ve bu kadar istekle devam etmek isteyen kimse yoktur. Görümcenizin büyük ihtimalle işi yoktur bak öyle olabilir.

adamda o asgari ucretin bir tik ustu maasda yok.
adam size donmemistir o 7 yas kucuk dediginiz kadin var ya o bile o tecrubesizlikle adamin ne b.k oldugunu anlayip yüzüne bakmamiştir.
kim ister cocuklu evlenmis bosanmis sonra ayni kadinla yasamaya devam etmis ustune birde o kadini aldatmis onunda ustune ceza evinde yatmis adami ?
hangi enayi ister bir düşün bakalim

Çok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorum
Ama kocanız da hem resmi hemde hiçbir yönden kocalık Vasfi yok başka kadınlarda var üstelik. Bence siz bu şekilde iyisiniz boşuna burda birşeyler yazıyoruz size mutluluklar diliyorum kaç kadına giderse gitsin bı gün yanıniza gelir umarım ne diyim

İşi yok 4 çocuğu var.hala koynunda kocasının ismi yazan kolye takıyor.eşini seviyor her çocuktan sonra değişti diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…