Bak şimdi sen nadir bulunan bir tür olduğun için kaçmaz fırsatsın. Her türlü el altındasın. Can simidi gibi. İlkyardım dolabı gibi. O kadın arıza çıkarırsa atacak evden, kim gelecek? Sen.Nasıl lazım olurum
donlari yikayan, evi gecindiren, karnini doyuran ihtiyac duyuldugunda baska ihtiyaclarini da gideren bir kadin olarak lazim olursun.Nasıl lazım olurum
Boşandınız siz ne eşine kocası hayal alemü dedikleribu olsa gerek ..Çok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorum
Kadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.
Oda ayrı deli demekkiİşi yok 4 çocuğu var.hala koynunda kocasının ismi yazan kolye takıyor.eşini seviyor her çocuktan sonra değişti diyor
Ne gibi mesela örnek verin bize de ikna olalım.Çok ciddi şekilde şeyler olcak inandırma derken yoksa defolsun yoluna
babanız sağmı?Çok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorum
Ben enayisi .ama okuya okuya bu yorumları sanki daha farklı düşünür oldum .sanki giderek bu duruma alışıyorum .yalnız da olabilir sankiadamda o asgari ucretin bir tik ustu maasda yok.
adam size donmemistir o 7 yas kucuk dediginiz kadin var ya o bile o tecrubesizlikle adamin ne b.k oldugunu anlayip yüzüne bakmamiştir.
kim ister cocuklu evlenmis bosanmis sonra ayni kadinla yasamaya devam etmis ustune birde o kadini aldatmis onunda ustune ceza evinde yatmis adami ?
hangi enayi ister bir düşün bakalim
O kısım önemli şimdiEvladım daha önce de sordum cevap vermedin evi komple değiştirdin diyelim sevgilinin pipisi ne olacak?
umarım öyle oluyordur.Ben enayisi .ama okuya okuya bu yorumları sanki daha farklı düşünür oldum .sanki giderek bu duruma alışıyorum .yalnız da olabilir sanki
Eee işte işi yokmuş kadının şimdi çalışmak falan zor gelmiştir görümcenize niye affettiği belli. O zaman top 1de görümce var.İşi yok 4 çocuğu var.hala koynunda kocasının ismi yazan kolye takıyor.eşini seviyor her çocuktan sonra değişti diyor
Arıza çıkarmaz kimi bulacak cinsel açlığını giderecek bu küçücük yerde .asla çıkarmaz.hatta eşimden özür diliyor mesajda .benim beceriksizliğim kusura bakma diyor .kadın 5 yaş büyük kocamdan bir deBak şimdi sen nadir bulunan bir tür olduğun için kaçmaz fırsatsın. Her türlü el altındasın. Can simidi gibi. İlkyardım dolabı gibi. O kadın arıza çıkarırsa atacak evden, kim gelecek? Sen.
Destek bekledi yürü be koçum sen gene affet diyeceğimizi zannetti herhalde.Bu konuyu neden açtınız sevgilinize olan aşkınızı anlamamız için mi vallahi merak ettim.
O kısım önemli şimdi
O zaman görümcenizde de akıl yokmuş... belli ki sizin sülalede normal bu tarz şeyler. Baştan söylesenize bunu niye yoruyosunuz ki bizi.Cidden benim gibi aldatılan kadın hiç yok mu gerçekten ben yanlış biliyormuşum.görümcemi gerçekten evlenmek üzere evden kovdu kocası.3 ay sonra aldı tekrar o kadın kendisini terk edince.bizde böyle bir durum yok.
Arıza çıkarmaz kimi bulacak cinsel açlığını giderecek bu küçücük yerde .asla çıkarmaz.hatta eşimden özür diliyor mesajda .benim beceriksizliğim kusura bakma diyor .kadın 5 yaş büyük kocamdan bir de
Konu sahibi beyin yakan cinsten yafDestek bekledi yürü be koçum sen gene affet diyeceğimizi zannetti herhalde.