Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok kez bu mesaja cevap verdim .nikah şimdi kıyarım o sorun değil.biz boşandıktan 10 gün sonra tekrar aynı evde yaşamaya başladık ayrılmadık o yüzden kocam diyorum eşim diyorum
Boşandınız siz ne eşine kocası hayal alemü dedikleribu olsa gerek ..
O sadece çocuklarınızın babası..
Sizin hiç bir şeyiniz değil.

Evladım daha önce de sordum cevap vermedin evi komple değiştirdin diyelim sevgilinin pipisi ne olacak?

Ben enayisi .ama okuya okuya bu yorumları sanki daha farklı düşünür oldum .sanki giderek bu duruma alışıyorum .yalnız da olabilir sanki

Bak şimdi sen nadir bulunan bir tür olduğun için kaçmaz fırsatsın. Her türlü el altındasın. Can simidi gibi. İlkyardım dolabı gibi. O kadın arıza çıkarırsa atacak evden, kim gelecek? Sen.
Arıza çıkarmaz kimi bulacak cinsel açlığını giderecek bu küçücük yerde .asla çıkarmaz.hatta eşimden özür diliyor mesajda .benim beceriksizliğim kusura bakma diyor .kadın 5 yaş büyük kocamdan bir de

O zaman görümcenizde de akıl yokmuş... belli ki sizin sülalede normal bu tarz şeyler. Baştan söylesenize bunu niye yoruyosunuz ki bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…