Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorma güzel kafanı. Bekle sıranı. Hadi can
O zaman o defteri kapat artik birak b.kunda bogulsun batmis batacagi kadar gunah cukuruna seni de goturmesin giderken
Allahım onun kötü günlerini göstersin bana.çok ezdi hiçe saydı yaptıklarıyla söyledikleriyle belki de ben şu an çalışmasam yüzüme bile bakmaz hiç istemez

Allahım onun kötü günlerini göstersin bana.çok ezdi hiçe saydı yaptıklarıyla söyledikleriyle belki de ben şu an çalışmasam yüzüme bile bakmaz hiç istemez
Tamam işte, sen sakın o o...nun saçını başını yolmak sureti ile darp etme ki yakma memuriyetini, istemez seni sonra aman diyim.

Psikiyatriye gitsen her şey düzelecek, hiç değilse çocuğun için yap bunu. Burada dalga geçtiğimizi düşünüyorsun ama sana üzülüyoruz çünkü çok mantıksız davranıyorsun. Bir erkek için değer mi?Kendini de çocuğunu da o cehenneme sürükleme. O adamdan ne eş ne de baba olur. Tedavini ol, ne güzel mis gibi mesleğin de var. Kimler kimler çıkacak karşına. Doğru düzgün biriyle güzel bir hayat kurabilirsin. Çocuğunun geleceği senin elinde. Hani diyorsun ya tüm bu sorunlarım çocukluğumdan kaynaklı diye, aynı kaderi çocuğuna da yaşatma. Mutlu bir aile hayatı olsun. Yakın arkadaşımın annesiyle babası o küçükken boşanmış ama kadın hala adam evlendiği halde dönmesi için her şeyi yapıyor. Arkadaşım, annem babama daha çok değer veriyor, onun bu hırsı yüzünden çocukluğumu yaşayamadım dram içinde büyüdüm diyor. Sen de böyle bir anne olmak istemezsin bence. Bak bu kadar insan dil döktük, iyileşmek için bir adım atmalısın. Psikiyatriden randevu al

İnan o kadar çok insan beni hor görüyor burda bile komik mesajları atılıyor kimse ne yaşadığımı anlamıyor ki bu mesajınıza ağladım .biri beni düşünmüş.ne yaşadığımı üzüntümü hissetmiş belli ki.psikiyatriste gitmiştim ben .sen bu adamı seviyorsun dedi doğru adam hislerime ne yapabilir ki

Ne kadar mantikli guzel uzun uzun aciklamissiniz. Keske karsinizda bunlari ciddiye alacak biri olsa. Çocuklara o kadar üzülürüm ki içim yanar onlara. Bir anne çocuğunun dunyasini nasil düşünmez

Ne kadar mantikli guzel uzun uzun aciklamissiniz. Keske karsinizda bunlari ciddiye alacak biri olsa. Çocuklara o kadar üzülürüm ki içim yanar onlara. Bir anne çocuğunun dunyasini nasil düşünmez
Ben çocuklarımı düşünüyorum zaten onları alıp koşa koşa eşime gideceğim demiyorum ki.daha önceki hayatımıza dönelim istiyorum .eskiden olduğu gibi olsun.keşke ailem evliliğimize hiç karışmasaydı .

Öyle şey olamaz gerçekten sen bu adamı seviyorsun diyip yolladıysa bıraksın o mesleği. Maddi durumun varsa iyi bir psikolog bul, zaman zaman hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı oluyor. Ben de birkaç yıl önce gittim ve hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu. Destek alırsan olaylara daha realist bakacaksın, hiç vakit kaybetme

Çocuklar en hassas noktam Çocuklar hiçbir şeyi anlamaz sanıyorlar genelde ama hiç öyle değil. En ufak huzursuzluğu bile hissediyorlar, bir sürü travma yaşıyorlar. Umarım konu sahibi doğru yolu bulur

Çocuklar en hassas noktam Çocuklar hiçbir şeyi anlamaz sanıyorlar genelde ama hiç öyle değil. En ufak huzursuzluğu bile hissediyorlar, bir sürü travma yaşıyorlar. Umarım konu sahibi doğru yolu bulur
Keşke bu duruma hiç gelmeseydik Allah benim Aile gibi de hemen boşan diyen boşanması için her şeyi yapan bir aile vermesin

Hayat sizin hayatınız ama eşinizle tekrar birlesseniz bile hep şüphe duyacaksınız, en ufak olayda bu yaşadıklarinizi hatırlayacaksınız.

İnşallah hastalık da kapmazsiniz çünkü eşinizin cinsel organı elin kadınının her deliğine girip çıkmış.

Üstelik tanışması konuşması toplam 1 ay süren bir kadın daha önce kimler kimlerle olmuştur.kadının gözü dönmüş yokluktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…