Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam demedim ki ben böyle yuva kurtarılmaz dedim asla kabul etmiyorum dedim engelledim her yerden

Tamam demedim ki ben böyle yuva kurtarılmaz dedim asla kabul etmiyorum dedim engelledim her yerden
Ya deliricem ya. Yuva mı kalmış? Boşanmışsınız siz. Adam da bulmuş bir kadın, yaşıyor onunla. Aldatılmıyorsun, evli değilsin çünkü.

Gerçekten böyle değildi .olsa hep böyleydi derim ama değildi .evine bağlıydı .sadece aileme fazla değer vermemi istemedi hep onu dinliyim onun sözü geçsin onun lafına değer veriyim böyle değildi

Ya deliricem ya. Yuva mı kalmış? Boşanmışsınız siz. Adam da bulmuş bir kadın, yaşıyor onunla. Aldatılmıyorsun, evli değilsin çünkü.
Tamam da biz 3 ay öncesine kadar birlikte yiyip içen gezen sadece akşam ayrılan ve yazın da nikah kıymayı düşünen insanlarız herkes görüyor bizi el ele kol kola yani ayrılmadık hiç

Bakin evlilik çocuk oyuncağı değil.
Eğer boşanmaya karar verip boşandıysanız boşanmışsınızdır Nokta, “ben kendimi hiç boşanmış gibi hissetmedim aynı devam ettik” yazmışsınız, o zaman niye boşandınız???
Şuan dini nikah yaptık diyorsunuzda ama boşanmış kişiler tekrar aynı kişiler ile evlenebilmeleri için bir takım şartlar gerek...

Tamam da biz 3 ay öncesine kadar birlikte yiyip içen gezen sadece akşam ayrılan ve yazın da nikah kıymayı düşünen insanlarız herkes görüyor bizi el ele kol kola yani ayrılmadık hiç
3 ay önceymiş işte o. Bitti. Kabullen. Sevgiliymişsiniz 3 ay önce resmen, ayrılmış bitmiş.

Dini nikahı oyuncak sanıyorlar, yap boz yap boz.

Bazen yanlış karadan dönülebilir aynı eşiyle tekrar evlenen çok var .eskisinden çok daha mutlu olan

3 aydın çocukları götürmeyen onunla buluşmayan benim .şimdi geliyorum eşyalarla desem gel tamam ama şöyle şöyle çekidüzen vereli. Diyor arkadaşlar adam da bitti demiyor ki
Ahahahahaha çıldırıcam şimdi o olacak. Ayrılan sen olmuşsun sevgilinden, pişman olmuşsun ama ne fayda. Bekle hele herif kadınlara bi doysun, alır eve seni de.

Onun net olmasını beklemektense sen net olsan? Daha zor iş sana düşünce evet ama bu şekilde de işin zor bence sen elini taşın altına koy hicbirseyin olmayan bu adamı hayatından bı çıkar.konuda çok karışık

Zaten şu an hiç bir şey yapmıyorum .isterse düzgün birini bulup evlensin artık kaderime razı olmam gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…