Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bakın biz boşandık ama hiç ayrılmadık.kendisi o zaman net olacak.en son yani 10 gün önce bile karısı gibi davranmıcak.kaldı ki ben hiç kendimi boşanmış gibi hissetmedim biz aynen devam ettik .net olsun.ben de yasımı tutayım sonra kendime geleyim ve ayrı bi eve çıkıp düzen kurayım karmaşadan bıktım

Bu yazdıklarınızı Bir kadın olarak çok üzülerek okudum.. Aldatılıp hala geri dönmek istemenize mi yanayım, bu adamın hala düzelebileceğine inanmanıza mı yanayım, kendinizi bu kadar hiçe saymanıza mı yanayım bilemiyorum.. Sizi tanımıyorum ama kadın olarak düşündüğüm için çok üzülüyorum.. Bu adamları böyle böyle başımıza çıkarttığınızın farkında mısınız bilmiyorum ama bence beş para etmez adamlara hazineymiş gibi davranmayı bırakın lütfen.. Sizden değerli mi ki gerçekten?

Bak şimdi, adamla evli değilsin, yaptığı aldatma değil o yüzden. Evli değilsin, bir bağın yok onunla, sana sadakat sözü yok.

Evli olsaydın durum şuydu : Adam seni yine aldatmıyor. Evet aldatmıyor. Aldatma eylemi göz yummadığın sürece aldatmadır. Sen durumu kabullenmişsin, sana şart koşmuş '' Eve gelirsen gönderirim kadını. '' diye. Kabul etmişsin. Aldatma olmaktan çıkmış durum.

Kadına neler yazdım altına s .. sın dikkat et dedim ters ilişki yaşıyor.ilk bana kızgınlıkla o mesajı atmıştı eşim orda okudum.kadında sınır yok
Ayhhh okudukca okudukca bana fenalık çöktü, bu nedir nasıl ilişki yaşadıklarına kadar biliyorsun...
Allahım seni doğru yola yönlendirsin tez vakitte

Artık birlikte olsak da ayrıyken saatte 1 görüntülü arar konuşurum öyle başıboş bırakmam artık benim hemcinsim de bozuk

Evet evet mutlaka arayın boş bırakmayın hiç. İyice arayın ki lohusayken döven, eve kadın alıp bunu size söyleyen adamı kaybetmeyin Allah korusun. Teyzeye falan küfürler edilmiş hapse girilmiş ama bunlar ufak ayrıntılar. Sonuçta grup yapalım dememiş adam siz yokken sevişmiş. Lohusalık yerine hamileyken dövse mesela boşamak lazım ama lohusa iken bir şey olmaz. Teyze yerine amcaya küfretse kesin boşamak lazımdı ama teyze ise bir şey olmaz.

Çocuğunuz kız ise böyle güzel örnek olun işte. Yarın öbürgün büyüyünce aldatılıp dayak yerse o da yapışsın kocasına iyice. Erkekse de babasını örnek alsın. İyice aldatsın dövsün eşini. Muhteşem bir ailesiniz bozmayın çocuk için bunu. Çocuk önemli.

Çok yazık ediyorum hem de etrafımda İnsan bırakmadı yalnız kaldım bir anlık hatamın bedelini çok ağır ödedim tayin alarak .yani fitili ben ateşledim
En azından bu ateşlenen fitil yüzünden adamın gerçek yüzünü görmüş oldunuz, er ya da geç sebepsiz yere sizi yine dövecek ve aldatacaktı kendinizi rahatlatmayın fitili ben ateşledim diye. Bu iğrenç muhabbetlerin içinde olmaktansa bu adamdan kurtulmak daha onurlu bir davranış olurdu.

Ben kabul etmedim ama hala annemlerdeyim ben .kabul edemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…