- 19 Mayıs 2020
- 46.370
- 207.465
Bu kabullenmemiş halin mi? Kadını sen gelmeden yollamam diyor tamam diyorsun.Ben kabul etmedim ama hala annemlerdeyim ben .kabul edemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kabullenmemiş halin mi? Kadını sen gelmeden yollamam diyor tamam diyorsun.Ben kabul etmedim ama hala annemlerdeyim ben .kabul edemem
Bu kabullenmemiş halin mi? Kadını sen gelmeden yollamam diyor tamam diyorsun
Ya deliricem ya. Yuva mı kalmış? Boşanmışsınız siz. Adam da bulmuş bir kadın, yaşıyor onunla. Aldatılmıyorsun, evli değilsin çünkü.Tamam demedim ki ben böyle yuva kurtarılmaz dedim asla kabul etmiyorum dedim engelledim her yerden
Gerçekten böyle değildi .olsa hep böyleydi derim ama değildi .evine bağlıydı .sadece aileme fazla değer vermemi istemedi hep onu dinliyim onun sözü geçsin onun lafına değer veriyim böyle değildiEn azından bu ateşlenen fitil yüzünden adamın gerçek yüzünü görmüş oldunuz, er ya da geç sebepsiz yere sizi yine dövecek ve aldatacaktı kendinizi rahatlatmayın fitili ben ateşledim diye. Bu iğrenç muhabbetlerin içinde olmaktansa bu adamdan kurtulmak daha onurlu bir davranış olurdu.
Tamam da biz 3 ay öncesine kadar birlikte yiyip içen gezen sadece akşam ayrılan ve yazın da nikah kıymayı düşünen insanlarız herkes görüyor bizi el ele kol kola yani ayrılmadık hiçYa deliricem ya. Yuva mı kalmış? Boşanmışsınız siz. Adam da bulmuş bir kadın, yaşıyor onunla. Aldatılmıyorsun, evli değilsin çünkü.
3 ay önceymiş işte o. Bitti. Kabullen. Sevgiliymişsiniz 3 ay önce resmen, ayrılmış bitmiş.Tamam da biz 3 ay öncesine kadar birlikte yiyip içen gezen sadece akşam ayrılan ve yazın da nikah kıymayı düşünen insanlarız herkes görüyor bizi el ele kol kola yani ayrılmadık hiç
Dini nikahı oyuncak sanıyorlar, yap boz yap boz.Bakin evlilik çocuk oyuncağı değil.
Eğer boşanmaya karar verip boşandıysanız boşanmışsınızdır Nokta, “ben kendimi hiç boşanmış gibi hissetmedim aynı devam ettik” yazmışsınız, o zaman niye boşandınız???
Şuan dini nikah yaptık diyorsunuzda ama boşanmış kişiler tekrar aynı kişiler ile evlenebilmeleri için bir takım şartlar gerek...
Bazen yanlış karadan dönülebilir aynı eşiyle tekrar evlenen çok var .eskisinden çok daha mutlu olanBakin evlilik çocuk oyuncağı değil.
Eğer boşanmaya karar verip boşandıysanız boşanmışsınızdır Nokta, “ben kendimi hiç boşanmış gibi hissetmedim aynı devam ettik” yazmışsınız, o zaman niye boşandınız???
Şuan dini nikah yaptık diyorsunuzda ama boşanmış kişiler tekrar aynı kişiler ile evlenebilmeleri için bir takım şartlar gerek...
3 aydın çocukları götürmeyen onunla buluşmayan benim .şimdi geliyorum eşyalarla desem gel tamam ama şöyle şöyle çekidüzen vereli. Diyor arkadaşlar adam da bitti demiyor ki3 ay önceymiş işte o. Bitti. Kabullen. Sevgiliymişsiniz 3 ay önce resmen, ayrılmış bitmiş.
Yani sen mutlu olacagini falan mi zannediyorsun bu naail bi akıl tutulmasıBazen yanlış karadan dönülebilir aynı eşiyle tekrar evlenen çok var .eskisinden çok daha mutlu olan
Senin aklın bedenini terketmiş3 aydın çocukları götürmeyen onunla buluşmayan benim .şimdi geliyorum eşyalarla desem gel tamam ama şöyle şöyle çekidüzen vereli. Diyor arkadaşlar adam da bitti demiyor ki
Ahahahahaha çıldırıcam şimdi o olacak. Ayrılan sen olmuşsun sevgilinden, pişman olmuşsun ama ne fayda. Bekle hele herif kadınlara bi doysun, alır eve seni de.3 aydın çocukları götürmeyen onunla buluşmayan benim .şimdi geliyorum eşyalarla desem gel tamam ama şöyle şöyle çekidüzen vereli. Diyor arkadaşlar adam da bitti demiyor ki
Onun net olmasını beklemektense sen net olsan? Daha zor iş sana düşünce evet ama bu şekilde de işin zor bence sen elini taşın altına koy hicbirseyin olmayan bu adamı hayatından bı çıkar.konuda çok karışıkBakın biz boşandık ama hiç ayrılmadık.kendisi o zaman net olacak.en son yani 10 gün önce bile karısı gibi davranmıcak.kaldı ki ben hiç kendimi boşanmış gibi hissetmedim biz aynen devam ettik .net olsun.ben de yasımı tutayım sonra kendime geleyim ve ayrı bi eve çıkıp düzen kurayım karmaşadan bıktım
Ama şimdi gitsem tamam diyor her şeye tamam diyor ama gelme demiyor kiAhahahahaha çıldırıcam şimdi o olacak. Ayrılan sen olmuşsun sevgilinden, pişman olmuşsun ama ne fayda. Bekle hele herif kadınlara bi doysun, alır eve seni de.
Zaten şu an hiç bir şey yapmıyorum .isterse düzgün birini bulup evlensin artık kaderime razı olmam gerekOnun net olmasını beklemektense sen net olsan? Daha zor iş sana düşünce evet ama bu şekilde de işin zor bence sen elini taşın altına koy hicbirseyin olmayan bu adamı hayatından bı çıkar.konuda çok karışık
O zaman gitte bul belanı sana başka diyecek laf bulamiyorum vallahiAma şimdi gitsem tamam diyor her şeye tamam diyor ama gelme demiyor ki
Hadi yaaa, demin adam bitti demedi diyordun. Neyin bitmediğini anladım ben, sen de otur o bitmeyen şeyin bitmesini bekle şimdi.Ama şimdi gitsem tamam diyor her şeye tamam diyor ama gelme demiyor ki