Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın dürüst ve asla yalan söylemez .bir de bunu durup dururken söylemişti .ne ben sormuştum ne bununla ilgili bir konu geçmişti

Evliyken öyle bir şey yok benden uzaktayken bile eltim diyordu oturmuş çekşrkdek yiyip tv izliyor diyordu helal olsun kocam olsa her gün biriyle konuşur diyordu

annene babana ettiği kufurler falan, aileni uzduklerin falan hepsi unutuldu yani değil mi?
hatta ailene kızmışsın benim tayinim için uğraştılar, sahip çıktılar diye...
ahh ahh ne diyeyim.

evladım anlamıyorsun galiba adam başkasıyla sevişiyor.
kadın eve girip çıkıyor.
hangi pozisyonda seviştiklerini bile söylemiş sana. vazgeçmiş işte senden.
seni sevse gönlünü bu kadar kırar mı?
eğleniyor dediğin başka kadınla sevişiyor öpüşüyor koklaşıyor.
senin gibi safını bende olsam isterim neden istemesin ki aldatılmaya eyvallahı olanı kim istemez. üstelik adamı haklı görüyorsun. bende isterim senin gibisini yemeğimde yapılır çamaşırım yıkanır arada anasına babasına küfrederim oh mis.
sen şimdi evlensen bile bu adamla yine aldatılacaksın. niye çünkü sen aldatılmış olmayı normalleştirmişsin.
adam seni hayatının sonuna kadar boynuzlayacak artık. çünkü sen gitmeyi bilmiyorsun. çünkü senin kendine saygın yok. çünkü gururun yok.
ve adam bunu çözmüş parmağında oynatıyor seni. kuklası olmuşsun adamın. ağzına iki parmak bal çalıp kandırıyor seni.
terapiste gidecekmiş miş miş.. bir kere gelir seninle gözünü boyamak için eh sende dünden razısın..
dene gör bakalım.

Evliyken öyle bir şey yok benden uzaktayken bile eltim diyordu oturmuş çekşrkdek yiyip tv izliyor diyordu helal olsun kocam olsa her gün biriyle konuşur diyordu
Hangimizinki daha karaktersiz yarısması mı bu ay abla 2 gun uzaklastın hiç kafayı toplayamamıssın töbe estag ya ben sinir oluyorum artık.

sonucta o cekirdeig kenara bırakıp crvizi de kırmıs bi de sizi tehdit etmiş bunu anlamamak için zeka probleminiz olması lazım umarım öyledir yoksa ben bu koca sevgisini anlayamıcam töbe estag...

Sizin çocuğunuz olmak istemezdim neden biliyor musunuz; kızınız olsam ileride eşim babam gibi biri çıksa annem bana der ki bende zamanında neler yaşadım ama babanı kötü kadınlara bırakmadım sende git kocana sahip çık der. Erkek olsam ya babam gibi olurdum yada tam tersi olup anne-babamin bu rezil yaşantısından tiksinir ileride eşim duyup rezil olmamak için yanlarına bile ugramazdim

Burda 32 sayfa yazı yazılmıs, bi kişi bile size haklısınız dememiş hatta herkes akıl tutulması yasadıgınıxı söylüyor acaba bi durup bu insanlar bunu niye diyor hem dr hepsi diyor diye düşündunuz mu?

kendinizi bi adamın vicdanını bırakmıssınız bitti demedi diyorsunuz he bitti dese bitmiş olcak, yazık cok acizsiniz burdan kendinizi cıkarabilcek tek kişi de sizsiniz

bakın konuyu salıcam cunku cok sinirlenmeye baslıyorum ama evlatlarınızı dusunuyorum hem de sizin dusunmediginiz kadar dusunuyorum. Bu hayat sizin evet siz yasıyorsunuz sizin evliliginiz bitse bizim için nolucak bitmese nolucak? Siz şiddet görseniz bize bi etkisi bile yok aldatılsanız benim hayatımda bişi etkilenmicek ama herkes size yardım etmek istiyor, siz sırf istediğiniz o cevabı alamadıgınız için bizi de düşman bellediniz... kendi düşen de aglamaz ama bi kendinize gelin artık.

Bu durumdaysam ya esimi bırakmadım, biraktiysam ve o da eve kadın aldıysa da bir daha o eve adımımi atmazdim.

Eski eşinizi aklamak için her şeyi yapıyorsunuz. Başta kabul etmeniz gerek şey şu ki. Artık evli değilsiniz. Yani kadına boşuna kızıyorsunuz. Çünkü evli adamla filan birlikte olmuyor. Bence sizi asıl delirten şey o kadın. O kadının varlığına dayanamadığınız için, barışmanın yollunu yapıyorsunuz. Önce sorunun eski eşinizden kaynaklandığını bir kabul edin sonra isterseniz barışın. Hayat sizin, sonuçlarına da siz katlanırsınız. Burada bu kadar kadın size mantıklı davranmadığınızı anlatmaya çalışıyor ama görmek istemiyorsunuz.

evet çoğu aldatılan kadın boşanıyor artık boşanmayanlar maddi gücü olmayanlar kendi ailesinden korkanlar ama sizin durumunuzda herkes boşanırdı şiddet ve aldatılma var daha ne olsun

annene babana ettiği kufurler falan, aileni uzduklerin falan hepsi unutuldu yani değil mi?
hatta ailene kızmışsın benim tayinim için uğraştılar, sahip çıktılar diye...
ahh ahh ne diyeyim.
Ama yine de tayin almama yardımcı olmasalar ben şu an evimde düzenindeydim.sebep ne biliyor musunuz ?kredi Çekcektim ben .bu arada çocuğumu vereceğim kreşe kardeşi karıştı.şurda uygun fiyatlı var diye merdiven altı hiçbir kuruma bağlı olmayan bir kreş önerdi ben ise meb e bağlı fiyatı biraz yüksek bir kreşe vermek istedim.biraz dene olmazsa kendi istediğin kreşe verirsin dedi eşim.sonrA işte kardeşimle de konuşuyorduk o da kredi çekme filan dedi .ben de istediğim kreşe vermedi için

biz zaten problemleri halletme aşamasındaydık yani ayrı değiliz birlikteyiz yoksa ben neden diğer kadını dert edeyim gerçek bir ayrılık olsa eve nasıl gireyim o kadın buna rağmen geliyor

biz zaten problemleri halletme aşamasındaydık yani ayrı değiliz birlikteyiz yoksa ben neden diğer kadını dert edeyim gerçek bir ayrılık olsa eve nasıl gireyim o kadın buna rağmen geliyor

o kadın buna rağmen gelmiyor, sizin gerçeklik algınız değişmiş, eşiniz size rağmen o kadını eve alıyor. bakın 2 yıl önce demişsiniz anneme babama kufretti, asla affetmem diye. şimdi kocanın pirupak herkes tu kaka. inanın değil.
tayin almanızı neden istemişler sizce size yardımcı olmak için değil mi?
yapmayın Allahaşkına ortada kurtarılacak bir yuva yok. tam tersini duşunun eşinizle barışacaksınız ve evinize başkası gelip gidiyor, eşiniz bunu kabul eder mi? hangi adam kabul eder bunu? siz Allah korusun ben asla öyle şey yapmam dediniz değil mi? çunku siz ahlaklısınız, ama karşınızdaki insan öyle gorunmuyor.

Akıl tutulması yaşıyorsunuz herhalde,, o kadın kocanıza baya tatlı gelmiş, siz dönseniz de getirir baksanıza bir değil iki değil kim bilir kaç kere getirdi. Siz de dönün bence kocanızla sevgilisine çay kahve hazırlar yataklarını yaparsınız. Zaten birlikteyseniz daha kötü adam bu bahaneyle boynuzu takmış size(fizandan bile görünüyor. )gününü gün ediyor o kadın giderse siz el altındasınız zaten her daim.

Memur olmuşsun ama adam olamamissin lafı size cuk oturmuş
Hala derdiniz kadın ya ulaşsan ne olacak

Sana ya gel yada diger kadinla yatmaya devam ederim diyen esin icinmi soruyorsun BOSAN .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…