Kadın dürüst ve asla yalan söylemez .bir de bunu durup dururken söylemişti .ne ben sormuştum ne bununla ilgili bir konu geçmiştiSeni bu saflıkla çooook yakarlar. Eltin söylemez ki sana, kimse söylemez. Ben komşun olsam ben de söylemem. Aileni bile suçluyorsun kocamdan ayırdılar diye.i çünkü. Salak mıyım aranıza girip başıma iş alayım.
Ay safıııım, kıyamam.Kadın dürüst ve asla yalan söylemez .bir de bunu durup dururken söylemişti .ne ben sormuştum ne bununla ilgili bir konu geçmişti
Evliyken öyle bir şey yok benden uzaktayken bile eltim diyordu oturmuş çekşrkdek yiyip tv izliyor diyordu helal olsun kocam olsa her gün biriyle konuşur diyordu
Hayır yani baştan dağıttık evi sonuç bu
Vazgeçme olayı yok işte ben yine istediğim zaman ya da kontrol amaçlı eve giriyorum ben kendimi anlatabiliyor muyum ?adam terapist bul gidelim bana günü ayarla dedi.gönlünüz olacaksa birlikte olduğum adam diyeyim ben şu an başka birini bulmadı sadece eğleniyor bu da beni deli ediyor olay bu.yoksa geliyorum dediğim an tamam gel diyor.şunları şunları istiyorum senden hemen nikah kıycaz nikah bittikten beri başımıza gelmeyen kalmadı diyor .yani bunu birlikte olduğum adam söylüyor
Hangimizinki daha karaktersiz yarısması mı bu ay abla 2 gun uzaklastın hiç kafayı toplayamamıssın töbe estag ya ben sinir oluyorum artık.Evliyken öyle bir şey yok benden uzaktayken bile eltim diyordu oturmuş çekşrkdek yiyip tv izliyor diyordu helal olsun kocam olsa her gün biriyle konuşur diyordu
Bu durumdaysam ya esimi bırakmadım, biraktiysam ve o da eve kadın aldıysa da bir daha o eve adımımi atmazdim.Gerçekten kocanızı düşünün seviyorsunuz ve sizden kaynaklanan sebeplerle ev taşınmış sizin ailenizin olduğu yere gelmiş.adam burda çok değişmiş ve sorunlar başlamış.siz de eve gitmek istemiyorsunuz o arada kadın almış veya alıyor hemen boşanır mıyıdz öyleyse çok güçlü bir kadınsınız
Ama yine de tayin almama yardımcı olmasalar ben şu an evimde düzenindeydim.sebep ne biliyor musunuz ?kredi Çekcektim ben .bu arada çocuğumu vereceğim kreşe kardeşi karıştı.şurda uygun fiyatlı var diye merdiven altı hiçbir kuruma bağlı olmayan bir kreş önerdi ben ise meb e bağlı fiyatı biraz yüksek bir kreşe vermek istedim.biraz dene olmazsa kendi istediğin kreşe verirsin dedi eşim.sonrA işte kardeşimle de konuşuyorduk o da kredi çekme filan dedi .ben de istediğim kreşe vermedi içinannene babana ettiği kufurler falan, aileni uzduklerin falan hepsi unutuldu yani değil mi?
hatta ailene kızmışsın benim tayinim için uğraştılar, sahip çıktılar diye...
ahh ahh ne diyeyim.
Eski eşinizi aklamak için her şeyi yapıyorsunuz. Başta kabul etmeniz gerek şey şu ki. Artık evli değilsiniz. Yani kadına boşuna kızıyorsunuz. Çünkü evli adamla filan birlikte olmuyor. Bence sizi asıl delirten şey o kadın. O kadının varlığına dayanamadığınız için, barışmanın yollunu yapıyorsunuz. Önce sorunun eski eşinizden kaynaklandığını bir kabul edin sonra isterseniz barışın. Hayat sizin, sonuçlarına da siz katlanırsınız. Burada bu kadar kadın size mantıklı davranmadığınızı anlatmaya çalışıyor ama görmek istemiyorsunuz.
ayrı değil birliktesiniz evet 3 kişibiz zaten problemleri halletme aşamasındaydık yani ayrı değiliz birlikteyiz yoksa ben neden diğer kadını dert edeyim gerçek bir ayrılık olsa eve nasıl gireyim o kadın buna rağmen geliyor
biz zaten problemleri halletme aşamasındaydık yani ayrı değiliz birlikteyiz yoksa ben neden diğer kadını dert edeyim gerçek bir ayrılık olsa eve nasıl gireyim o kadın buna rağmen geliyor
Akıl tutulması yaşıyorsunuz herhalde,, o kadın kocanıza baya tatlı gelmiş, siz dönseniz de getirir baksanıza bir değil iki değil kim bilir kaç kere getirdi. Siz de dönün bence kocanızla sevgilisine çay kahve hazırlar yataklarını yaparsınız. Zaten birlikteyseniz daha kötü adam bu bahaneyle boynuzu takmış size(fizandan bile görünüyor. )gününü gün ediyor o kadın giderse siz el altındasınız zaten her daim.biz zaten problemleri halletme aşamasındaydık yani ayrı değiliz birlikteyiz yoksa ben neden diğer kadını dert edeyim gerçek bir ayrılık olsa eve nasıl gireyim o kadın buna rağmen geliyor
Memur olmuşsun ama adam olamamissin lafı size cuk oturmuşArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Ne biçim bir akıl tutulması yaşıyorsunuz siz? Aileniz elleri öpülesi insanlar, siz de ne yaşasa müstahak tipinde birisiniz maalesef.Keşke bu duruma hiç gelmeseydik Allah benim Aile gibi de hemen boşan diyen boşanması için her şeyi yapan bir aile vermesin
Sana ya gel yada diger kadinla yatmaya devam ederim diyen esin icinmi soruyorsun BOSAN .Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim