Çünkü aileniz sizi o elin oğlundan daha çok seviyor.Keşke bu duruma hiç gelmeseydik Allah benim Aile gibi de hemen boşan diyen boşanması için her şeyi yapan bir aile vermesin
İşte buraya geldikten sonra değiştik önceden böyle değildi diyorum şu an bu hallerdeyiz.bir insan çocuğuna bu şekilde akıllar verip her fırsatta ayrılacaklarını empoze edip bu duruma gelmelerini istememeliydiÇünkü aileniz sizi o elin oğlundan daha çok seviyor.
Size pislik muamelesi yapan bir erkek bozması için hayatınızı karartmayın.
Allah yolunuzu bahtinizi acik etsin o zaman bu konuyu terkediyorumİstenirse olamaz mı ben çok örnek duydum bu şekilde .zamanla da unutulur diyorum bu yaşananlar zaman sadece zaman gerek diyorum
Dediğim gibi arkadaşlar düzenim o evde yani biz hep aynı şekilde görüştülk.yani ben o imzayı hiç hissetmedim
3 aydın çocukları götürmeyen onunla buluşmayan benim .şimdi geliyorum eşyalarla desem gel tamam ama şöyle şöyle çekidüzen vereli. Diyor arkadaşlar adam da bitti demiyor ki
Gerçekten kocanızı düşünün seviyorsunuz ve sizden kaynaklanan sebeplerle ev taşınmış sizin ailenizin olduğu yere gelmiş.adam burda çok değişmiş ve sorunlar başlamış.siz de eve gitmek istemiyorsunuz o arada kadın almış veya alıyor hemen boşanır mıyıdz öyleyse çok güçlü bir kadınsınıztamam da eşin değil sonuç olarak.
eve de istediği kadını getirir.
eşyalarını al madem evden.
düzenini şimdi oturduğun evde kur.
Gerçekten kocanızı düşünün seviyorsunuz ve sizden kaynaklanan sebeplerle ev taşınmış sizin ailenizin olduğu yere gelmiş.adam burda çok değişmiş ve sorunlar başlamış.siz de eve gitmek istemiyorsunuz o arada kadın almış veya alıyor hemen boşanır mıyıdz öyleyse çok güçlü bir kadınsınız
Boşanırdım ben. Kessen yapmayacağım şeylerin affı yoktur bende.Gerçekten kocanızı düşünün seviyorsunuz ve sizden kaynaklanan sebeplerle ev taşınmış sizin ailenizin olduğu yere gelmiş.adam burda çok değişmiş ve sorunlar başlamış.siz de eve gitmek istemiyorsunuz o arada kadın almış veya alıyor hemen boşanır mıyıdz öyleyse çok güçlü bir kadınsınız
İşte buraya geldikten sonra değiştik önceden böyle değildi diyorum şu an bu hallerdeyiz.bir insan çocuğuna bu şekilde akıllar verip her fırsatta ayrılacaklarını empoze edip bu duruma gelmelerini istememeliydi
Aynen öyle, evlatlarına sahip çıktılar diye suçlu oldu insanlar, yazık.anlamadım bunu adamın sizi aldatmasının suçunu ailenizde mi buluyorsunuz?
şaka gibi güçle ne ilgisi varsa.Boşanırdım ben. Kessen yapmayacağım şeylerin affı yoktur bende.
Aldatmadıysa insan, aldatılmak olamaz cezası ne yapmış olursa olsun.şaka gibi güçle ne ilgisi varsa.
kendine saygısı olan kimse aşkından öle devam etmez.
Aynen öyle, evlatlarına sahip çıktılar diye suçlu oldu insanlar, yazık.
Çocukları ailesine bıraksa bari, normal bir yaşamı hakkediyor çocuklar.ay şiştim gitsin sevgilisinin evine o zaman. görsün gününü.
haktır.
Bu işin şıklari mi kalmış?Git bağrına taş,kaya bas ama kurtul bu adamdan.Sen bence iyi değilsinÖncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Hayır yani baştan dağıttık evi sonuç buanlamadım bunu adamın sizi aldatmasının suçunu ailenizde mi buluyorsunuz?
Vazgeçme olayı yok işte ben yine istediğim zaman ya da kontrol amaçlı eve giriyorum ben kendimi anlatabiliyor muyum ?adam terapist bul gidelim bana günü ayarla dedi.gönlünüz olacaksa birlikte olduğum adam diyeyim ben şu an başka birini bulmadı sadece eğleniyor bu da beni deli ediyor olay bu.yoksa geliyorum dediğim an tamam gel diyor.şunları şunları istiyorum senden hemen nikah kıycaz nikah bittikten beri başımıza gelmeyen kalmadı diyor .yani bunu birlikte olduğum adam söylüyorhala koca diyorsun?
senin kocan yok yok.
adam senin kocan değil artık.
insanlar değişir ama asla eskiye dönmez. senin sevgilin artık değişmiş. geçmiş gitmiş o tren.
sen giden geminin ardından bakakalmaya devam ederken adam hayatına devam etmiş.
senden vazgeçmiş başka birini bulmuş.
Evliyken de aldatılıyordun, şimdi senin suçluluk duygundan yararlanarak daha açık yapıyor, gözünü aç gözünü. Aldatmadıysan cezan aldatılmak olmamalı. Yapası varmış, yapmış, beni cezalandıyor diye pay biçme kendine.Vazgeçme olayı yok işte ben yine istediğim zaman ya da kontrol amaçlı eve giriyorum ben kendimi anlatabiliyor muyum ?adam terapist bul gidelim bana günü ayarla dedi.gönlünüz olacaksa birlikte olduğum adam diyeyim ben şu an başka birini bulmadı sadece eğleniyor bu da beni deli ediyor olay bu.yoksa geliyorum dediğim an tamam gel diyor.şunları şunları istiyorum senden hemen nikah kıycaz nikah bittikten beri başımıza gelmeyen kalmadı diyor .yani bunu birlikte olduğum adam söylüyor
Evliyken öyle bir şey yok benden uzaktayken bile eltim diyordu oturmuş çekşrkdek yiyip tv izliyor diyordu helal olsun kocam olsa her gün biriyle konuşur diyorduEvliyken de aldatılıyordun, şimdi senin suçluluk duygundan yararlanarak daha açık yapıyor, gözünü aç gözünü. Aldatmadıysan cezan aldatılmak olmamalı. Yapası varmış, yapmış, beni cezalandıyor diye pay biçme kendine.
Seni bu saflıkla çooook yakarlar. Eltin söylemez ki sana, kimse söylemez. Ben komşun olsam ben de söylemem. Aileni bile suçluyorsun kocamdan ayırdılar diye çünkü. Salak mıyım aranıza girip başıma iş alayım.Evliyken öyle bir şey yok benden uzaktayken bile eltim diyordu oturmuş çekşrkdek yiyip tv izliyor diyordu helal olsun kocam olsa her gün biriyle konuşur diyordu