Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısın ben çocukken de mutsuz bir ortamda yetiştim belki ondandır bu bağımlı özgüvensiz kırılgan hallerim ..yaşamayan bilemez

Ben döncem demiyorum bu duruma nasıl katlanmam düşünmeden durucam

2 çocukla anne yanı da çok zor ve yarın bir gün ölüp gidecekler çocuklarım da öyle ya da böyle gidecek yine ben kalıcam

Bence boşanmayın. Her aldatılan kadın tabii ki boşanmıyor, siz de boşanmayın. Hem çocuğunuz da olacakmış. Babasız mı büyüsün? Çocuğunuz doğduğunda aldatan ve dayakçı bir babam var, işi olduğu halde buna göz yuman güçsüz bir annem var diye ailesiyle gururlanır. Buradaki kadınları dinlemeyin... Boşan falan demişler. Bu devirde koca bulmak çok zor, hem de böyle aldatan ve hamileyken döveni bulmak daha zor... Sakın boşanmayın, kocanızı başka birisi kapar falan onun da başı yanar...

Anlıyorum

Aklım yerinde çok şükür hislerime engel olamıyorum olay bu
aklınızın yerinde olmadığını söylemedim canım yanlış anlamışsın sağlıklı düşünemiyosun anlamında demek istedim kusura bakma kırdıysam özür dilerim . ama psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim bende gittim sorunlarım vardı kendim kalkamıyodum altından 1 sene kadar ilaç kullandım şu an gayet sağlıklı düşünebiliyorum . çok faydası oldu bana

valla yadırgamayın kınamayın demişsin teyzene kufrettiği için cezaevine girene kadarki yere kadar durumu yadıragım, sonrası için de seni kınadım.
hiç mi adam yoktu yeryuzunde.

Isin içine baska bir kadının k si girse o ilişki de sevgi yoktur maalesef
Eve davet etmese sosyal medyadan mesajlassa konussa bile bu böyledir.
Üstelik böyle tehtid eden biri Afedersiniz karaktersizdir

2019 daki konunuzda böyle yazmışsınız, şaşırarak okudum...
şimdi de pislikler için yuvamı mı dağıtayım kocamı mı kaptırayım diyorsunuz...
saat başı göruntulu aramayla kalp yaralarınızı kapatacaksanız, nevresim yatak değiştirmeyle acılarınızı unutacaksanız hiç duşunmeyin birleşin.
koltuk takımı yatak değişir de insan değişir mi hep beraber görelim.

midem bulandı ne pis olaylar.
siz de normal gelmediniz bana.
"eşimi korkutmak amaçlı tayin istedim başka şehre gittim" diyorsunuz en baştan. sizce bu normal mi?

bence gidin evinize oturun, barışın. eşinizin siz evdeyken de kadın getirmesini izleyin. hatta onlara hizmet edersiniz. sonra sizi döver tekrar hapise girer falan... böyle yaşarsınız işte.

Evlilik güven ve sağlıklı ilişkilerle beslenen bir kurumdur. Bu dinamikler sizin evliliğinizde yok. Psikolojiniz bayağı bozulmuş evli kaldığınız sürece de düzeleceğini zannetmiyorum. Aldatılan her kadın boşanmiyor belki ama huzurlu bir hayatları yok. O kadına ulaşsaniz eşinizden uzaklaştırıp hirsinizi alsanız evliliğiniz kurtulur mu? Teyzenize küfür eden bir insan annenize de eder size de...Durumunuzun zor olduğunun hepimiz farkındayız ama siz bu durumda sağlıklı bir insan gibi davranmiyorsunuz bunun farkında mısınız? Her şeyi baştan tekrar düşünün daha fazla kendinizi mutsuz etmeyin.

sizin söylediğiniz burdaki herkesin söylediği her cümleye imzamı atıyorum sizinle sonuna kadar hemfikirim ama duygularıma asla hakim olamıyorum ve aşırı derecede acı çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…