Çok haklısın ben çocukken de mutsuz bir ortamda yetiştim belki ondandır bu bağımlı özgüvensiz kırılgan hallerim ..yaşamayan bilemezAnladıgım kadarıyla siz eşiniz bi baskasıyla olmasın diye onunla oluyorsunuz bu cok hastalıklı bi duygu
eminim kafanızın içinde cefasını ben cektim sefasını şimdi baskası mı sürücek düşğncesi var ama merak etmeyin kimse sefa sürmicek baslıcal bu sefer öteki kadının ruhunu emmeye..
yeri gelcek ona da vurcak onu da aldatcak tehdit edicek, huylu huyundan vazgeçse ben adam oldum der size de tabir gerekirse köpek olurdu hala bi de aileni sil eve dönmezsen eve kadın getiririm diyo. Her gün ömründen gidiyor cocugundan şüphe duyan adam insanın gözünün göresi gelmez artık.
abla ögretmensin ya ögretmen azıcık kendine saygın olsun, aç bi kitap oku film izle kendin için bişi yap 3 kurusluk adamların peşinde telef olma cocuklarını da telef etme
Çok güzel dalga geçiyorsunz tebriklerBak hala ne diyonuz. Adam yemek yapıyo, çamaşır yıkıyor ütülüyordkfmfövöv.
Bak ne güzel yazmışsın, kendini tanıyorsun... Bu kadar insan da sana “senin çocuğun da böyle sağlıksız bir ortamda büyümesin” diye dil döküyor..Çok haklısın ben çocukken de mutsuz bir ortamda yetiştim belki ondandır bu bağımlı özgüvensiz kırılgan hallerim ..yaşamayan bilemez
O zaman tamam katip.
Ev işi yapıyorsa, kafa göz kırsa da bir şey olmaz jsjdskd
Aklım yerinde çok şükür hislerime engel olamıyorum olay buyazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum bence konu sahibinin akıl sağlığı yerinde değil acilen tedavi olması gerekiyo keşke ailesi götürse bi doktora
Ben döncem demiyorum bu duruma nasıl katlanmam düşünmeden durucamDaha fazla okumaya dayanamadım o yüzden burdan alıntılıyorum. Yuva mı var ya ortada? Pisliğin başı sizin kocanız zaten. Kocanız zaten sizi çoktan silmiş. Biraz gururunuz olsa keşke. Tamam gidin ayaklarına kapanın muhteşem evinize ve sevgili kocanıza dönün o zaman, kararınızı vermişsiniz konuyu niye açtınız? Acaba ne kadar daha sinirlenebiliriz diye sosyal deney mi yapıyorsunuz?
Aklım yerinde çok şükür hislerime engel olamıyorum olay bu
2 çocukla anne yanı da çok zor ve yarın bir gün ölüp gidecekler çocuklarım da öyle ya da böyle gidecek yine ben kalıcamdüzelmeden eve girmek istemiyor musunuz? ortada düzelteceğiniz ne var? sizi döven, söven, aldatan pişkin utanmaz bir adamla karşı karşıyasınız. Ailenizle aranız nasıl bilmiyorum ama hemmmmen boşanın, ailenizin yanına dönün. Ne güzel memuriyetiniz var, aç açıkta kalmazsınız. Bu işkenceyi hakareti neden kendinize reva görüyorsunuz?
Bence deYazık kafanıza konu sahibi.
Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Tedbir yasağına uymadı ve girdiKufur edince hapse mi giriliyor?
AnlıyorumBence boşanmayın. Her aldatılan kadın tabii ki boşanmıyor, siz de boşanmayın. Hem çocuğunuz da olacakmış. Babasız mı büyüsün? Çocuğunuz doğduğunda aldatan ve dayakçı bir babam var, işi olduğu halde buna göz yuman güçsüz bir annem var diye ailesiyle gururlanır. Buradaki kadınları dinlemeyin... Boşan falan demişler. Bu devirde koca bulmak çok zor, hem de böyle aldatan ve hamileyken döveni bulmak daha zor... Sakın boşanmayın, kocanızı başka birisi kapar falan onun da başı yanar...
aklınızın yerinde olmadığını söylemedim canım yanlış anlamışsın sağlıklı düşünemiyosun anlamında demek istedim kusura bakma kırdıysam özür dilerim . ama psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim bende gittim sorunlarım vardı kendim kalkamıyodum altından 1 sene kadar ilaç kullandım şu an gayet sağlıklı düşünebiliyorum . çok faydası oldu banaAklım yerinde çok şükür hislerime engel olamıyorum olay bu
Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Hayır ilk önce o kadını eve çağırtıp kapıyı birlikte açıcam ikincisi her gün görüntülü arıcam yarım veya bir saatte
Isin içine baska bir kadının k si girse o ilişki de sevgi yoktur maalesefŞöyle sorayım.kadın evde yok.kendisi de söylemiş artık evinden gitme .böyle yaparsan seni aldatırım demiş.böyle bir şey yaşanmış.bu adamın kesin olarak sevmediğini
küfür sebepli gerçekten burda her şeyi olduğu gibi yazıyorum onu hiç saklamam zaten .tedbir kararına uymamış devam etmiş o sebepten içer aldılar
Evet dediğiniz gibi yapıcam.6 senem boşa geçti.ailem de yıprandı.annemin babamın yüzüne bakınca ağlamak geliyor hep onlara bile telefon açıp küfür etti kaç kez.annemin ölmüş annesine kadar dil uzattı.benle beraber ailem çocuğum da yıprandı ama zararın neresinden dönsem kardır evet.alttan alarak bitirmeye çalışıcam ama halen cezaevinde rezil.ordan doğru bile küfrediyor.çocuk doğmadan evi değiştirmem lazım.Allah güç verir inşalah
Evlilik güven ve sağlıklı ilişkilerle beslenen bir kurumdur. Bu dinamikler sizin evliliğinizde yok. Psikolojiniz bayağı bozulmuş evli kaldığınız sürece de düzeleceğini zannetmiyorum. Aldatılan her kadın boşanmiyor belki ama huzurlu bir hayatları yok. O kadına ulaşsaniz eşinizden uzaklaştırıp hirsinizi alsanız evliliğiniz kurtulur mu? Teyzenize küfür eden bir insan annenize de eder size de...Durumunuzun zor olduğunun hepimiz farkındayız ama siz bu durumda sağlıklı bir insan gibi davranmiyorsunuz bunun farkında mısınız? Her şeyi baştan tekrar düşünün daha fazla kendinizi mutsuz etmeyin.Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
sizin söylediğiniz burdaki herkesin söylediği her cümleye imzamı atıyorum sizinle sonuna kadar hemfikirim ama duygularıma asla hakim olamıyorum ve aşırı derecede acı çekiyorumEvlilik güven ve sağlıklı ilişkilerle beslenen bir kurumdur. Bu dinamikler sizin evliliğinizde yok. Psikolojiniz bayağı bozulmuş evli kaldığınız sürece de düzeleceğini zannetmiyorum. Aldatılan her kadın boşanmiyor belki ama huzurlu bir hayatları yok. O kadına ulaşsaniz eşinizden uzaklaştırıp hirsinizi alsanız evliliğiniz kurtulur mu? Teyzenize küfür eden bir insan annenize de eder size de...Durumunuzun zor olduğunun hepimiz farkındayız ama siz bu durumda sağlıklı bir insan gibi davranmiyorsunuz bunun farkında mısınız? Her şeyi baştan tekrar düşünün daha fazla kendinizi mutsuz etmeyin.