Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 çocukla anne yanı da çok zor ve yarın bir gün ölüp gidecekler çocuklarım da öyle ya da böyle gidecek yine ben kalıcam
İyi de bak guzel kardesim senin oyle bi adamin varligina neden ihtiyacin olaun ki dunyada erkek mi kalmadi sen kendi ayaklarinin uzerinde duruyosun kafar rahat yasamak mi guzel ne oldugu belli olmayan bi adamin g.tunu beklemek, ha aldatti ha aldatacak diye kafayi yemek mi daha iyi insan kendine ancak bu kadar deger vermez yani

gerçekten öyle kendimden bu huyumdan zayıflığımdan nefret ediyorum .eşim olacak insan bu yönümü çok güzel kullandı güzel hayatımı cehenneme çevirdi

sizin söylediğiniz burdaki herkesin söylediği her cümleye imzamı atıyorum sizinle sonuna kadar hemfikirim ama duygularıma asla hakim olamıyorum ve aşırı derecede acı çekiyorum
Bi insanin biseye alisma sureci 21 gun kardesim hicbir aci hissedildigi gibi kalmiyo hep oyle kalsa dunyada insan kalmaz yasamina son verirdi mantikli bi insan bi de anneyse bu kisi mantikli dusunup karar vermeli afedersin kendi şeyinin derdine duygularina gore degil !

bakın olaylar zaten bu tayinle başladı.annem kocasından çeken bir insan olduğu için biz küçükken bile bunları yarın bir gün evlendiklerinde en ufak sorunlarında çekip alcam derdi yani hep işimize karıştılar.onla ev alma kirada otur.kredi çekme neden kredi çekip araba alacaksınız.işte atandığımda onlara verdiiğim 20 bini kabul ettiler filan.tayini de çıkmaz diye korkutmak amaçlı başvurdum onda da ailem yardım etti.yapmıcaklardı.yuvam dağıldı resmen .tayin almak o dönem imkansızdı çıkmaz diyordum çıktı artık ailem nasıl uğraştıysa .eşim de bundan sebep onlara zıt.benden habersiz gittin kredi çekip verdin filan

Sen yanlis yapmissin eśin daha buyuk yamlislar yapmiş böyle bok püsür bişey olmuş bu kadar şeyden guzel bisey cikmasi mumkun degil zorlamayin artik

inşallah başarırım.şu an buraları okudukça iyi geliyor .belki de onu sadece cinsellik yaşamasını kısknanıyoru m .belki de tek bağım onunla bu

sizin söylediğiniz burdaki herkesin söylediği her cümleye imzamı atıyorum sizinle sonuna kadar hemfikirim ama duygularıma asla hakim olamıyorum ve aşırı derecede acı çekiyorum
Duygularınız sizi karanlık bir yere çekiyor farkındaysanız. Bundan kurtulma yollarına bakın. Alacağınız mantıklı bir karar umut olacak size. Çocuğunuz ve kendi geleceginiz için yapın bunu. Emin olun o insanı hayatinizdan çıkardığıniz anda yolunuz aydinlanacak.

Yazık ailenize, tek suçları size arka çıkmak olmuş. Bellemişler herifin kumaşını, yarın geri gelince 5 kuruşsuz kalmayın diye sizin için aldılar belki parayı. Bari çocukları sürüklemeyin arkanızda, onlar ailenizle kalsın, siz de rahat rahat o..ları kışkışlarsınız elmastan kocanızın yanından.

Adam aldatıyo üstüne dövüyo hala ne yapcaz sorusuna gerek duyuluyo duymayın boşayın adamı yarardan çok zararı olmuş

Allah tan memursun. Kendi paranı kazanmasan daha nasıl ezik olabilirdin tahmin bile edemiyorum. Sizin gibi kadınları gerçekten anlamıyorum.yapılacak şey ayan beyan belli bir de soruyorsunuz.

Kadını bulamıyorum hırsımı alamıyorum da neyin kafası? Esin yapmış her şeyi. O kadın yada başka bir kadın hıc farketmez. Bir kez yapan bin kez yapar hıc unutma. Boşan kardeşim böyle adamlara prim vermeyin Allahaskina. O kadın adamın yanında sen kocanın peşinde adam da kendini bir halt sanıyordur!

Allah tan memursun. Kendi paranı kazanmasan daha nasıl ezik olabilirdin tahmin bile edemiyorum. Sizin gibi kadınları gerçekten anlamıyorum.yapılacak şey ayan beyan belli bir de soruyorsunuz.
Memurluk duygulara engel değil ki işte bu da benim zayıflığım

Evet çok havalara girdi.ama ben de onu her yerden engelledim .dönmeyi düşünmüyorum eve kadın atmakla yuva kurtarılmaz dedim

İntikami kocanizdan alin ve s...r edin onu bu kadar yavsaklikta gormedim hem karini aldat hep video gonder igrenç ötesi gerçekten kufretmek geliyo icimden ama maalesef tutmak zorundayim
Çok canımı yaktı .hayatımı mahvetti.yaşamak bile anlamsız

Amin çok teşekkür ederim.kendisi gel diyor .ben ona 3 ay önce dedim yazın bir yerlere gideriz bir tatil yaparız biraz sorunlarımızı çözüp eve gelirim dedim o arada bulmuş swarm diye bir site ekliydi zaten sürekli sanırım ordan buldu.yaza kadar devam edip yazın bana dönme niyetinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…