Anladığım kadarıyla fahise değil yokluktan gözü dönmüş 4 yaşında çocuğu olan 39 yaşında dul bir kadın.yoklukta herhalde Abaza yani.eşimi de bulmuşken yapıştıAyyyhhhh içime fenalık bastı, bu nedir...
Şerefsiz pislik
İnsan nasıl kendi evine fahişe getirir...
Bu işin birde cinsel yolla bulaşan Hastalıkları var..
konu sahibi ailen ne diyor bu duruma?
Is yerinden bir erkek arkadaşım 9 yıllık evli. Eşiyle kavga etmişler ve adam instagramdan bir kadın bulmuş 2 aydır onunla yaşıyor. Adamın karısı bunu bildiği halde aşkım seni seviyorum özür dilerim diye mesajlar atıyor. Adam da ben de seni seviyorum kadını yollayınca seninle çok mutlu olacağız diyor. Adam çok yakın arkadaşım meslektaşım o yüzden detayları da biliyorum. Evdeki metres adamın kölesi gibi günde on kez arıyor. Karisi zerre suçu yokken bütün gün arayıp seni çok seviyorum diyor. Adam kadınlar peşimde ne adamim be deyip anlatıyor. Böyle pişkinlere Allahaskina prim verilmesin.
Kadın annesinin evinde miIs yerinden bir erkek arkadaşım 9 yıllık evli. Eşiyle kavga etmişler ve adam instagramdan bir kadın bulmuş 2 aydır onunla yaşıyor. Adamın karısı bunu bildiği halde aşkım seni seviyorum özür dilerim diye mesajlar atıyor. Adam da ben de seni seviyorum kadını yollayınca seninle çok mutlu olacağız diyor. Adam çok yakın arkadaşım meslektaşım o yüzden detayları da biliyorum. Evdeki metres adamın kölesi gibi günde on kez arıyor. Karisi zerre suçu yokken bütün gün arayıp seni çok seviyorum diyor. Adam kadınlar peşimde ne adamim be deyip anlatıyor. Böyle pişkinlere Allahaskina prim verilmesin.
Yok o sıkar biraz ben eve döndüğümde.
Kadının da çok umrundaydı. Kadın gururlu biri olsa zaten evli adamla birlikte olmazdı.Hayır ilk önce o kadını eve çağırtıp kapıyı birlikte açıcam ikincisi her gün görüntülü arıcam yarım veya bir saatte
Kadına neler yazdım altına s .. sın dikkat et dedim ters ilişki yaşıyor.ilk bana kızgınlıkla o mesajı atmıştı eşim orda okudum.kadında sınır yokKadının da çok umrundaydı. Kadın gururlu biri olsa zaten evli adamla birlikte olmazdı.
Kendinize gelin çalışan genç bir kadınsiniz kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Her evden uzaklaşınca aldatacak bir adamla ömür geçer mi
Ama ben bedeli ağır ödedim .benim yaptıklarımın telafisi vardı peki ya bunun?düşünmesi bile kötüHepimiz insanız, hata yapma hakkımız var. Nasıl ki onun aldatma hakkı var, sizin de kavga çıkarma çekip çekip gitme hakkınız vardı.
Siz bedelini ağır ödediniz, kocanızın burnu bile kanamayacak, sayenizde o da.Ama ben bedeli ağır ödedim .benim yaptıklarımın telafisi vardı peki ya bunun?düşünmesi bile kötü
Doğru bana yapılanları ilk önce hazmedicem.sonra beni sevmediğini kabullenicem.belki de beni işim için yanında tutuyordur .ben ona daha dönmücemAbla senin muhattabın kadın degil kocanız, sizi aldatan kadın degil kocanız, size vuran döven söven hepsi kocanız bir de sizi tehdit ediyor gelirsen söyle gelmezsen böyle...
valla siz giderseniz o eve, sonra beyefendinin istemedigi bişi oldugu an karı getirir eee o zaman bunu yap sunu yap herfırsatta sizi bununla tehdit eder, evinize getirmez kadının evine gider...
yani anlayacagınız karakter meselesi... Artık gözünüzü acın. Hırsınızı kocanızdan bile alamazsınız cunku adam sizi sevse size deger verse böyle davranmaz... Sizi sevmeyen birine naparsanız yapın bos.
İşte kötü olan bu.o hayatına devam ediyor ben ise ...Siz bedelini ağır ödediniz, kocanızın burnu bile kanamayacak, sayenizde o da.
Siz o eve bir daha adiminizi nasil atabileceksiniz peki? Mideniz alaca
Ben döncem demiyorum bu duruma nasıl katlanmam düşünmeden durucam
Size hiçbirşey olacağı yok, onun yanında ne olursa olsun durmanız ceza değil kimseye, ona ödül; biliyor musunuz, o kadına bile ödül. Siz varken ne kıymetli kadın, isiz gidince eziyeti ona yapacak.İşte kötü olan bu.o hayatına devam ediyor ben ise ...
Onla evlenmez herhalde tek gecelik bir kadınla evlenmez beni bu kadar denetleyen ben gibi bir insana bunu yapan bir o...yla evlenmez .ayrıca ona gayet iyi.çünkü işini görüyorSize hiçbirşey olacağı yok, onun yanında ne olursa olsun durmanız ceza değil kimseye, ona ödül; biliyor musunuz, o kadına bile ödül. Siz varken ne kıymetli kadın, isiz gidince eziyeti ona yapacak.
Sizin tek probleminiz bagimli kisilik olmaniz, memurmussunuz geliriniz var bir terapi gorseniz kendinize gelseniz hayattan beklentilerinizin farkina varip saglikli bir birey ve anne olsaniz olmaz mi?
Hem en son bosanmissiniz, tekrar evlendiniz mi? Evlenmediyseniz yasal bir baginiz da yok hayatiniza bakabilirsiniz