Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Is yerinden bir erkek arkadaşım 9 yıllık evli. Eşiyle kavga etmişler ve adam instagramdan bir kadın bulmuş 2 aydır onunla yaşıyor. Adamın karısı bunu bildiği halde aşkım seni seviyorum özür dilerim diye mesajlar atıyor. Adam da ben de seni seviyorum kadını yollayınca seninle çok mutlu olacağız diyor. Adam çok yakın arkadaşım meslektaşım o yüzden detayları da biliyorum. Evdeki metres adamın kölesi gibi günde on kez arıyor. Karisi zerre suçu yokken bütün gün arayıp seni çok seviyorum diyor. Adam kadınlar peşimde ne adamim be deyip anlatıyor. Böyle pişkinlere Allahaskina prim verilmesin.

Ayyyhhhh içime fenalık bastı, bu nedir...
Şerefsiz pislik
İnsan nasıl kendi evine fahişe getirir...
Bu işin birde cinsel yolla bulaşan Hastalıkları var..
konu sahibi ailen ne diyor bu duruma?
Anladığım kadarıyla fahise değil yokluktan gözü dönmüş 4 yaşında çocuğu olan 39 yaşında dul bir kadın.yoklukta herhalde Abaza yani.eşimi de bulmuşken yapıştı

Gerçekten bu durumu yaşayan bilir.mantığınla hislerin arasındasın.bence en çetin savaş bu

Kadın annesinin evinde mi

Hayır ilk önce o kadını eve çağırtıp kapıyı birlikte açıcam ikincisi her gün görüntülü arıcam yarım veya bir saatte
Kadının da çok umrundaydı. Kadın gururlu biri olsa zaten evli adamla birlikte olmazdı.

Kendinize gelin çalışan genç bir kadınsiniz kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. Her evden uzaklaşınca aldatacak bir adamla ömür geçer mi

Kadına neler yazdım altına s .. sın dikkat et dedim ters ilişki yaşıyor.ilk bana kızgınlıkla o mesajı atmıştı eşim orda okudum.kadında sınır yok

Doğru bana yapılanları ilk önce hazmedicem.sonra beni sevmediğini kabullenicem.belki de beni işim için yanında tutuyordur .ben ona daha dönmücem

Sizin tek probleminiz bagimli kisilik olmaniz, memurmussunuz geliriniz var bir terapi gorseniz kendinize gelseniz hayattan beklentilerinizin farkina varip saglikli bir birey ve anne olsaniz olmaz mi?

Hem en son bosanmissiniz, tekrar evlendiniz mi? Evlenmediyseniz yasal bir baginiz da yok hayatiniza bakabilirsiniz.

Ben döncem demiyorum bu duruma nasıl katlanmam düşünmeden durucam

Bütün suçu kadına atarak çok güzel kafanızda kafanızda bir çözüm bulmuşsunuz işte. Arzu ettiğiniz gibi kadına kapıyı açıp kavga çıkartınca içiniz soğur işte, hazmeder bunu kocanızla hayatınıza devam edersiniz. Asıl aileniz yazık onlar nasıl uyuyacaklar böyle bir evlatları varken, hadi kendinizi düşünmüyorsunuz onları da mı düşünmüyorsunuz?

İşte kötü olan bu.o hayatına devam ediyor ben ise ...
Size hiçbirşey olacağı yok, onun yanında ne olursa olsun durmanız ceza değil kimseye, ona ödül; biliyor musunuz, o kadına bile ödül. Siz varken ne kıymetli kadın, isiz gidince eziyeti ona yapacak.

Size hiçbirşey olacağı yok, onun yanında ne olursa olsun durmanız ceza değil kimseye, ona ödül; biliyor musunuz, o kadına bile ödül. Siz varken ne kıymetli kadın, isiz gidince eziyeti ona yapacak.
Onla evlenmez herhalde tek gecelik bir kadınla evlenmez beni bu kadar denetleyen ben gibi bir insana bunu yapan bir o...yla evlenmez .ayrıca ona gayet iyi.çünkü işini görüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…