Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve kadın atan adam, Sizi döven adam, pardon hayvan diycektim... Asla ama asla bi dakika bile dusunmeden bosannn. Sehrine varana kadar her seyini degiştir seni bulamasın. Sanslısın ki meslegin var.

Sen en iyisi baris sonra o kadin da gelir size sen calisir bakarsin onlara
Ya Allah askina bu adami kapsin birileri de sen de huzur bul, adam hapse giriyr, doviyor aldatiyor hala kocami kaptirajm mi diyorsun pes vallahi...Allahin sevgili kuluysan biri kapar sen de rahat edersin
Artık birlikte olsak da ayrıyken saatte 1 görüntülü arar konuşurum öyle başıboş bırakmam artık benim hemcinsim de bozuk
Ay resmen dalga geciyor seni kocan bozuk haberin yok

Yani düzeleceğine ihtimal veriyorsun ciddi ciddi. Adam ailenize küfretmiş, hapis yatmış, size şiddet uygulamış bi de bunu siz lohusayken yapmış, sizi aldatmış bir de kadını aile evinize, özelinize sokmuş üzerine bir de tehdit ediyor gelmezsen devam ederim diye. Siz hala barışmayı düşünüyorsunuz. Pessss.....

Konu sahibi kombo yapmış: Kadın kadının düşmanı,kınama başına gelir,Allah size de versin inşallah, kocam melek hep o kadın yüzünden... Bütün genellemeleri yazmış. Konu sahibi ailesine de çiğner yine gider o eve, kadına kapıyı da acar. Bütün apartmana rezil de olur...

Aldatma, şiddet belki de hepsinden kötüsü saygısızlık var ortada.
Affetmeniz için Yalvarıp yakaracağına, kadını getirmeye devam ederim diyor.
Sizi ne kadar aşağıladığının farkında değil misiniz?

Hiç gitmeyip irtibatini tamamen keseceksin. Kusura bakma ama sende normal değilsin ya gel yada bu kadın gelir diyen biri için ne yapacağın sencede açık degilmi

aldatilan her kadin hemen bosaniyor mu bilinmez; aldatilan kadinlarin eslerinden cinsel hastalik kapmalari ihtimali oldukca yüksek. Sizi aldatan esinize gururunuzu ayaklar altina alip geri dönebilirsiniz ama en azindan sagliginiz tehlikeye atmayip önleminizi alin.

Bacım sen kocanı öyle bir savunuyorsun ki biz ne desek boş. Bence sen affet adamı, git ayaklarının altını öp, çocuklarını da al evine dön. O kadın da kuman olur, gül gibi geçinir gidersiniz. Bir akşam sen dayak yersin, öteki akşam o. Ne güzel hayat! Herkes layık olduğunu yaşarmış!

Bu kadar şey yaşayıp hala o eve gitmenin peşindemisiniz siz adamın çocuğu bile umrunda değil ne yaşıyosunuz siz kafanızda ya yazık o çocuğunuza falan

Şöyle sorayım.kadın evde yok.kendisi de söylemiş artık evinden gitme .böyle yaparsan seni aldatırım demiş.böyle bir şey yaşanmış.bu adamın kesin olarak sevmediğini
Bence küfürle sadece okadar yatmaz daha fazla seyler var gibi abla
küfür sebepli gerçekten burda her şeyi olduğu gibi yazıyorum onu hiç saklamam zaten .tedbir kararına uymamış devam etmiş o sebepten içer aldılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…