Diyemiyor şimdi addalara gitti bir süreliğineBu kadar sorunun içinde o çocukları nasıl yaptınız?
Allah'ım sana geliyorum.
Hala kocam diyor.
Diyemiyor şimdi addalara gitti bir süreliğine
Nasıl mideniz alacak bu evliliği??Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Epey oldu gideli.Sinirimden onu bile görmemişim
Deli oluyorum böyle insanlara.
Eşim beni üzse bile 2 gün çemkiririm ben ona kjskdls
Bunlara bak.
Kemalim bir şey yapmaz modunda
Bu herhangi bir aldatılma vakası değil.Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Bosanin utanmadan birde şart koyuyor ya gel yada gelmesen kadını eve almaya devam ederim sizde bu lafın üzerine hala düşünüyorsunuz gitmeyi pes yani bu kadar kendinizi ezmeyin zaten aldatmış sizi duzelmesini beklemeyin duzelse bile unutur musunuz size yapılan bu çirkinlikleri şiddeti aldatmayı bosanin derimÖncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Bak hala ne diyonuz. Adam yemek yapıyo, çamaşır yıkıyor ütülüyordkfmfövöv.Sinirimden onu bile görmemişim
Deli oluyorum böyle insanlara.
Eşim beni üzse bile 2 gün çemkiririm ben ona kjskdls
Bunlara bak.
Kemalim bir şey yapmaz modunda
Yok, o elin o...ları yüzünden yuva yıkılmaz diye bişey duymuş, onu yapıyo şu an.Dogru mu okudum. Cezaevine girip cikmis bir adam, siddet de gostermis ve evinde baska bir kadinla. Ya gel ya kadini eve almaya devam mi ederim diyor. Siz de duzelirsen gelirim mi diyorsunuz? Cok afedersinuz de s.tir git diyemiyor musunuz? Bosanma diye birsey var, duydunuz mu?
Siddet bosanma nedeni degil yani. Bu evlilikte tek problem o evdeki kadin oyle mi? Hey Allah'ım.Yok, o elin o...ları yüzünden yuva yıkılmaz diye bişey duymuş, onu yapıyo şu an.
Umrunda mı abla, bi tane de başımızda var böyle koca delisi, tek fark bu koca çocuklarının babası değil. Böyle kadınların çocuğu olmaktan daha beter bişey var mı acaba bu dünyada?Siddet bosanma nedeni degil yani. Bu evlilikte tek problem o evdeki kadin oyle mi? Hey Allah'ım.
Ha bir de bunun icin yuva yikilmaz mi diyor? Ortada yuva mi varmis? Ben goremedim de. Cocuklara yazik ya. Annelerinden boyle gordukce kendileri de babalari gibi adamlarla evlenirler buyuyunce, anne bunlari normal gorurse o cocuklarin da anneyi ornek almasi normal.
Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Su konulari okudukca sinirim tepeme firliyor. Aldatildim, ne yapmam lazim diye konu aciyorlar. Bosanmalisin deyince de elin o.pusu icin yuvami dagitmam diyorlar. Eee ne diyelim o zaman? Niye konu actin o zaman. Belli ki adamdan hosnutsun? Ne yiyor ne iciyor su kadinlar anlamadim ki? Ha bir de sen duzel eve donecegim demis adama. Az yaptin daha cok kafama s.c der gibi. Bosanmak icin adamin daha ne yapmasi gerek anlamadim ki? Koca da koca olsa bari.Umrunda mı abla, bi tane de başımızda var böyle koca delisi, tek fark bu koca çocuklarının babası değil. Böyle kadınların çocuğu olmaktan daha beter bişey var mı acaba bu dünyada?
Çok kıymetli koca, kapanın elinde kalıyor.Su konulari okudukca sinirim tepeme firliyor. Aldatildim, ne yapmam lazim diye konu aciyorlar. Bosanmalisin deyince de elin o.pusu icin yuvami dagitmam diyorlar. Eee ne diyelim o zaman? Niye konu actin o zaman. Belli ki adamdan hosnutsun? Ne yiyor ne iciyor su kadinlar anlamadim ki? Ha bir de sen duzel eve donecegim demis adama. Az yaptin daha cok kafama s.c der gibi. Bosanmak icin adamin daha ne yapmasi gerek anlamadim ki? Koca da koca olsa bari.