Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl mideniz alacak bu evliliği??

Bu herhangi bir aldatılma vakası değil.
Adam rezilliği ele almış

Diğer kadından hırsınızı almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama sizce burda önemli olan diğer kadının sizin sözünüzü dinlemeyip eve girmesi mi? Belli ki Eşiniz sağlıksız bir kişiliğe sahip bu noktada herşeyin başlangıcının tayin istemeniz olduğunu düşünüyorsunuz ama bence öyle değil. Sonuçta eşiniz tayin isteyip başka bir ile ya da ülkeye gitse paşa paşa gidecektiniz. Aile ekonomisi ve kişinin mesleği evliliğin gidişatından ve yaşanacak yerin belirlenmesinde önemli kriterlerdir. Yani kendinize vicdan yapmanız gereksiz. Eşiniz ailenizden ölümüne nefret ediyor hatta teyzenizle arasında geçenler hapse düşecek kadar ileri bile gitmesine neden olmuş. İlerde şu yazdıklarınızı dikkate alarak sizi ya da ailenizi 3. sayfa haberlerinde görür gibi oldum. Lütfen kendinize iyilik yapın ve sağlıklı bir ilişki kurmak için şimdiki eşinizle yollarınızı ayırın. Yıllar acımasız aleyhinize işliyor. Bundan 5-10 yıl sonra yaşayacağınız farkındalığın size hayrı olmayacaktır. Evet çocuklu hayat ve yalnız hayat kolay değil. Bende boşandım iki çocuğum var ama psikolojim iyi en azından. Özgür ve sağlıklı kararlar alabiliyorum. Yeni başlangıçlar için çok geç kalmamanızı umuyorum.

Bosanin utanmadan birde şart koyuyor ya gel yada gelmesen kadını eve almaya devam ederim sizde bu lafın üzerine hala düşünüyorsunuz gitmeyi pes yani bu kadar kendinizi ezmeyin zaten aldatmış sizi duzelmesini beklemeyin duzelse bile unutur musunuz size yapılan bu çirkinlikleri şiddeti aldatmayı bosanin derim

Dogru mu okudum. Cezaevine girip cikmis bir adam, siddet de gostermis ve evinde baska bir kadinla. Ya gel ya kadini eve almaya devam mi ederim diyor. Siz de duzelirsen gelirim mi diyorsunuz? Cok afedersinuz de s.tir git diyemiyor musunuz? Bosanma diye birsey var, duydunuz mu?

Yok, o elin o...ları yüzünden yuva yıkılmaz diye bişey duymuş, onu yapıyo şu an.

Yok, o elin o...ları yüzünden yuva yıkılmaz diye bişey duymuş, onu yapıyo şu an.
Siddet bosanma nedeni degil yani. Bu evlilikte tek problem o evdeki kadin oyle mi? Hey Allah'ım.
Ha bir de bunun icin yuva yikilmaz mi diyor? Ortada yuva mi varmis? Ben goremedim de. Cocuklara yazik ya. Annelerinden boyle gordukce kendileri de babalari gibi adamlarla evlenirler buyuyunce, anne bunlari normal gorurse o cocuklarin da anneyi ornek almasi normal.

Umrunda mı abla, bi tane de başımızda var böyle koca delisi, tek fark bu koca çocuklarının babası değil. Böyle kadınların çocuğu olmaktan daha beter bişey var mı acaba bu dünyada?

Elinizde mesleğiniz ne güzel hadi böylesini buldun bir de hapisteyken çocuk. Niye
Hala bunca şeyin üstüne ne yapacağınızı bilmiyor musunuz

Umrunda mı abla, bi tane de başımızda var böyle koca delisi, tek fark bu koca çocuklarının babası değil. Böyle kadınların çocuğu olmaktan daha beter bişey var mı acaba bu dünyada?
Su konulari okudukca sinirim tepeme firliyor. Aldatildim, ne yapmam lazim diye konu aciyorlar. Bosanmalisin deyince de elin o.pusu icin yuvami dagitmam diyorlar. Eee ne diyelim o zaman? Niye konu actin o zaman. Belli ki adamdan hosnutsun? Ne yiyor ne iciyor su kadinlar anlamadim ki? Ha bir de sen duzel eve donecegim demis adama. Az yaptin daha cok kafama s.c der gibi. Bosanmak icin adamin daha ne yapmasi gerek anlamadim ki? Koca da koca olsa bari.

Çok kıymetli koca, kapanın elinde kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…