- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
Eve baska kadin atinca adam kiymete binmis.Çok kıymetli koca, kapanın elinde kalıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve baska kadin atinca adam kiymete binmis.Çok kıymetli koca, kapanın elinde kalıyor.
Eve kadın atan adam, Sizi döven adam, pardon hayvan diycektim... Asla ama asla bi dakika bile dusunmeden bosannn. Sehrine varana kadar her seyini degiştir seni bulamasın. Sanslısın ki meslegin var.Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Sen en iyisi baris sonra o kadin da gelir size sen calisir bakarsin onlaraŞimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Ya Allah askina bu adami kapsin birileri de sen de huzur bul, adam hapse giriyr, doviyor aldatiyor hala kocami kaptirajm mi diyorsun pes vallahi...Allahin sevgili kuluysan biri kapar sen de rahat edersinPeki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .
Ay resmen dalga geciyor seni kocan bozuk haberin yokArtık birlikte olsak da ayrıyken saatte 1 görüntülü arar konuşurum öyle başıboş bırakmam artık benim hemcinsim de bozuk
Bak hala ne diyonuz. Adam yemek yapıyo, çamaşır yıkıyor ütülüyordkfmfövöv.
Epey oldu gideli.
2 kib yaptım beddua etti resmen.
Hiç gitmeyip irtibatini tamamen keseceksin. Kusura bakma ama sende normal değilsin ya gel yada bu kadın gelir diyen biri için ne yapacağın sencede açık degilmiÖncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Valla bilemem şimdiAbla kadın öldü o zaman
Bu kadar şey yaşayıp hala o eve gitmenin peşindemisiniz siz adamın çocuğu bile umrunda değil ne yaşıyosunuz siz kafanızda ya yazık o çocuğunuza falanÖncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Şöyle sorayım.kadın evde yok.kendisi de söylemiş artık evinden gitme .böyle yaparsan seni aldatırım demiş.böyle bir şey yaşanmış.bu adamın kesin olarak sevmediğiniBiz kadınlar da birsürü is yapıyoruz yapıyoruz diye Kocaları aldatalım mı ?
Kimse sizi yargılanıyor yardimci olmaya çalışıyoruz insan olayın içinde olunca durum farklı olur fark edemeyebilir
Yazılanları değerlendirin iyi düşünün
küfür sebepli gerçekten burda her şeyi olduğu gibi yazıyorum onu hiç saklamam zaten .tedbir kararına uymamış devam etmiş o sebepten içer aldılarBence küfürle sadece okadar yatmaz daha fazla seyler var gibi abla
Başkasının acısı sizin için dalga konusu olmamalıKoparır belki