Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kimsenin günahını almak istemem lakin hanımefendi bir konusunda kendi yazmış teyzesine tehdit, teyze kızına küfürden hapiste diye, hapis kararı kolay kolay çıkmaz, hapisten bile yetiyor demiş, erkeklerle olduğunu ima etmiş, çocuğu için DNA testi de bu sebeple istenmiş anladığım kadarıyla.

İnsan ne için yaşar ahretliğim? Namusu, şerefi birilerinin ağzında sakız oluyorsa, ki bu sakız eden eş ise öyle eş olmaz olsun, açık söylüyorum namusuma mezardaki babam laf etse babalıktan reddederim, babam diyorum ötesi yok, babamın yanında eş nedir ki?
Namus kavramı başka birşey,helede eşten duyulan bir şeyse çok acı ve kötüdür.
Bunu söyleyen eşede söylenecek çok sözler varda burada olmuyor işte ahretliğim.

yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum bence konu sahibinin akıl sağlığı yerinde değil acilen tedavi olması gerekiyo keşke ailesi götürse bi doktora
Sağlıklı düşünemediği kesin zira insan namusuna dil uzatan biriyle evli kalmaz, bunun şakası bile yapılmaz.
Namusuna uzanan dili dert etmemiş, aldatıldığı kadını dert etmiş, oysa eşin kumaşı belli, ilk de değildir onu da söyleyeyim, kim bilir daha kaç kişiyle birlikte oldu, kaç kadın girip çıktı o eve.
Hanımefendi kızmış inşaallah başınıza gelir demiş ama gözünü kulağını tıkamayan kadın, aldatılır belki ama aldatılmaya kayıtsız kalmaz, aldatılmayı geçtim ki vallahi ben namusa yapılan imayı ve dna kısmını gördüm o kısım bana daha çok dert oldu, ben o adamı paralarım, bana evladıma uzanan dili yakarım.

Sağlıklı düşünemediği kesin zira insan namusuna dil uzatan biriyle evli kalmaz, bunun şakası bile yapılmaz.
Namusuna uzanan dili dert etmemiş, aldatıldığı kadını dert etmiş, oysa eşin kumaşı belli, ilk de değildir onu da söyleyeyim, kim bilir daha kaç kişiyle birlikte oldu, kaç kadın girip çıktı o eve.
Hanımefendi kızmış inşaallah başınıza gelir demiş ama gözünü kulağını tıkamayan kadın, aldatılır belki ama aldatılmaya kayıtsız kalmaz, aldatılmayı geçtim ki vallahi ben namusa yapılan imayı ve dna kısmını gördüm o kısım bana daha çok dert oldu, ben o adamı paralarım, bana evladıma uzanan dili yakarım.
Ama yemek yapıyormuş adam, öyle demeyin. 😬

Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .

Daha fazla okumaya dayanamadım o yüzden burdan alıntılıyorum. Yuva mı var ya ortada? Pisliğin başı sizin kocanız zaten. Kocanız zaten sizi çoktan silmiş. Biraz gururunuz olsa keşke. Tamam gidin ayaklarına kapanın muhteşem evinize ve sevgili kocanıza dönün o zaman, kararınızı vermişsiniz konuyu niye açtınız? Acaba ne kadar daha sinirlenebiliriz diye sosyal deney mi yapıyorsunuz?

Ama yemek yapıyormuş adam, öyle demeyin. 😬
Hanımefendiye eşiyle çocuklarıyla mutluluklar diliyorum, hem konuda yapılan raporlar için hem de ahretliğime nefesini tüketme demek için gelmiştim, malum biz yaşını başını almış kadınlarız her nefesimiz kıymetli israf etmemek lazım:)
Zaten sabahtan beri elektrikler yok, şarjım da bitmek üzere, çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu, eyyorlamam bu kadardır, elektrikler gelene kadar hoşçakalın sağlıkla kalın 🙋

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Aman boşanmayın çekin böyle kocayı zor bulursunuz
Çalışmıyorum 3 çocuğum var esim bana şiddet uygulayacak aldatacak alır üç çocuğumu giderim babamın evine
Ki sizin halihazırda mesleğiniz var ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz şu kısacık insan ömründe bunları yaşamaya değer mi sizce
Dünyaya bir kez geliyoruz yazık ya

• Beğen
Reactions: H M
Hanımefendiye eşiyle çocuklarıyla mutluluklar diliyorum, hem konuda yapılan raporlar için hem de ahretliğime nefesini tüketme demek için gelmiştim, malum biz yaşını başını almış kadınlarız her nefesimiz kıymetli israf etmemek lazım:)
Zaten sabahtan beri elektrikler yok, şarjım da bitmek üzere, çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu, eyyorlamam bu kadardır, elektrikler gelene kadar hoşçakalın sağlıkla kalın 🙋
Tükendim ahretlik tükendim :olamaz:

• Beğen
Reactions: H M
Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Ya kadına ne hissedeceksiniz Allah aşkına size sadık kalması gereken o kadın degil eşiniz kadının size karşı sorumluluğu yok
Ya çıldıracağım böyle gucsuz kadınları gördükçe mecburiyetin olsa anlayacağım sana saygı duyacağım ama yok yok yok

Akıl var mantık var.
Bir kere küfrederek cezaevine girilmez, ailenize saldıran adamın koynuna mı gireceksiniz?

Bu arada hesaplamalarıma göre kapalıdayken hamile kalmış olmanız gerekiyor, cezaevine girmeye niyetiniz mi var?

Vallahi yolda görsek kaçacağımız kişileri baba yapmak için çırpınıp duruyorsunuz, acırsam o yavruya acırım.

Halen tam düzelir mi diyorsunuz, adamın düzelmek için attığı tek bir adım yok, tamı geçin bir süreç başlamamış bile. Başlayamaz da zaten.

İnsanın kendine ettiği kötülüğü Dünya edemez derler çok doğru. Ya değerliyim diyip kıymetinizi bileceksiniz ya da iyi ihtimalle hastaneye ağır yaralı yatacaksınız kötüsünü söylemeyeyim.

Kocanızla aldatan kadın inanmayacaksınız ama size iyilik yapıyor aslında. Kendisi ölümüne dövülünce sesi çıkmayıp da aldatılınca öfkelenen çok kadın gördüm, belki sizin de yaşamınız kurtulur.

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Mide bulunamadı.

Ya bacım ne yasadinda kafan bu kadar kırıldı Allah aşkına nasıl bir saplantı nasıl bir sevgi açlığı ki adamı mükemmel görüyorsun. Ben birçok evliliğin fedakarlık yapilarak kurtarılması taraftarıyım çocuk varsa. Çünkü orda ayrı bir sorumluluk var yeni bir dünya kuruluyor bir yavru için. Ama böyle b.ktan yuva olmaz ana ana değil baba baba değil.muge anliya bir kadın çıkmıştı kocası oğlunu öldürmüş kadın hala adama tapiyordu bana o kadını hatirlattiniz. Eşinize saplantilisiniz bunu kabul edin tedavi olun.Zihniyetsiz insanlarsiniz vallahi giriş yapmadan okuyordum konuyu dayanamadım yorum yaptım.neyse banlanim de susayim

eve gelmezsen olacağı bu diyor beni cezalandırıyor.ailemi istemiyor.benm senle çocuklarla hiçbi sorunum yok ailenle görüşme bitsin gidelim diyor
Oldu bi de ailenizi karsınıza alın yarın bi gün sizi bi daha dövsün bi daha ailenizi filan bile arayamayın, arkasında ailesi yok derse daha rahat yapar her türlü zorbalıgı...

Doğru söze ne gerek gerçekten ben bir zayıf halkayım
Anladıgım kadarıyla siz eşiniz bi baskasıyla olmasın diye onunla oluyorsunuz bu cok hastalıklı bi duygu

eminim kafanızın içinde cefasını ben cektim sefasını şimdi baskası mı sürücek düşğncesi var ama merak etmeyin kimse sefa sürmicek baslıcal bu sefer öteki kadının ruhunu emmeye..

yeri gelcek ona da vurcak onu da aldatcak tehdit edicek, huylu huyundan vazgeçse ben adam oldum der size de tabir gerekirse köpek olurdu hala bi de aileni sil eve dönmezsen eve kadın getiririm diyo. Her gün ömründen gidiyor cocugundan şüphe duyan adam insanın gözünün göresi gelmez artık.

abla ögretmensin ya ögretmen azıcık kendine saygın olsun, aç bi kitap oku film izle kendin için bişi yap 3 kurusluk adamların peşinde telef olma cocuklarını da telef etme

bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum
düzelmeden eve girmek istemiyor musunuz? ortada düzelteceğiniz ne var? sizi döven, söven, aldatan pişkin utanmaz bir adamla karşı karşıyasınız. Ailenizle aranız nasıl bilmiyorum ama hemmmmen boşanın, ailenizin yanına dönün. Ne güzel memuriyetiniz var, aç açıkta kalmazsınız. Bu işkenceyi hakareti neden kendinize reva görüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X