- 20 Mart 2008
- 140.577
- 210.681
- 60
Namus kavramı başka birşey,helede eşten duyulan bir şeyse çok acı ve kötüdür.Valla kimsenin günahını almak istemem lakin hanımefendi bir konusunda kendi yazmış teyzesine tehdit, teyze kızına küfürden hapiste diye, hapis kararı kolay kolay çıkmaz, hapisten bile yetiyor demiş, erkeklerle olduğunu ima etmiş, çocuğu için DNA testi de bu sebeple istenmiş anladığım kadarıyla.
İnsan ne için yaşar ahretliğim? Namusu, şerefi birilerinin ağzında sakız oluyorsa, ki bu sakız eden eş ise öyle eş olmaz olsun, açık söylüyorum namusuma mezardaki babam laf etse babalıktan reddederim, babam diyorum ötesi yok, babamın yanında eş nedir ki?
Sağlıklı düşünemediği kesin zira insan namusuna dil uzatan biriyle evli kalmaz, bunun şakası bile yapılmaz.yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum bence konu sahibinin akıl sağlığı yerinde değil acilen tedavi olması gerekiyo keşke ailesi götürse bi doktora
ZTwn
Benim de öyle şu an midem gerçekten bulanıyor yemek yiyemiyorım olur da tekrar barışırsak kendini affettirebilirse yatak odası koltuk nevresim hep atılacak
Koparır belkiadamın pipiyi ne yapacan?
Ama yemek yapıyormuş adam, öyle demeyin.Sağlıklı düşünemediği kesin zira insan namusuna dil uzatan biriyle evli kalmaz, bunun şakası bile yapılmaz.
Namusuna uzanan dili dert etmemiş, aldatıldığı kadını dert etmiş, oysa eşin kumaşı belli, ilk de değildir onu da söyleyeyim, kim bilir daha kaç kişiyle birlikte oldu, kaç kadın girip çıktı o eve.
Hanımefendi kızmış inşaallah başınıza gelir demiş ama gözünü kulağını tıkamayan kadın, aldatılır belki ama aldatılmaya kayıtsız kalmaz, aldatılmayı geçtim ki vallahi ben namusa yapılan imayı ve dna kısmını gördüm o kısım bana daha çok dert oldu, ben o adamı paralarım, bana evladıma uzanan dili yakarım.
Peki kocamdan tek kalemde vazgeçip onu pisliklere mi kaptırayım yuvamı dağıtayım.bu adam böyle değildi biraz ben sebep oldum çocuk gibi her sefer yanından gittim şimdi bu halini düzeltmeye çalışıyorum .
Hanımefendiye eşiyle çocuklarıyla mutluluklar diliyorum, hem konuda yapılan raporlar için hem de ahretliğime nefesini tüketme demek için gelmiştim, malum biz yaşını başını almış kadınlarız her nefesimiz kıymetli israf etmemek lazım:)Ama yemek yapıyormuş adam, öyle demeyin.
Aman boşanmayın çekin böyle kocayı zor bulursunuzArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Tükendim ahretlik tükendimHanımefendiye eşiyle çocuklarıyla mutluluklar diliyorum, hem konuda yapılan raporlar için hem de ahretliğime nefesini tüketme demek için gelmiştim, malum biz yaşını başını almış kadınlarız her nefesimiz kıymetli israf etmemek lazım:)
Zaten sabahtan beri elektrikler yok, şarjım da bitmek üzere, çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu, eyyorlamam bu kadardır, elektrikler gelene kadar hoşçakalın sağlıkla kalın
Ya kadına ne hissedeceksiniz Allah aşkına size sadık kalması gereken o kadın degil eşiniz kadının size karşı sorumluluğu yokGerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Afedersiniz de dünyada ne o... biter ne ş.... sizin eşiniz o Kadın Olmasa da başka bir zaman başka bir kadın bulacak.Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Mide bulunamadı.Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Oldu bi de ailenizi karsınıza alın yarın bi gün sizi bi daha dövsün bi daha ailenizi filan bile arayamayın, arkasında ailesi yok derse daha rahat yapar her türlü zorbalıgı...eve gelmezsen olacağı bu diyor beni cezalandırıyor.ailemi istemiyor.benm senle çocuklarla hiçbi sorunum yok ailenle görüşme bitsin gidelim diyor
Anladıgım kadarıyla siz eşiniz bi baskasıyla olmasın diye onunla oluyorsunuz bu cok hastalıklı bi duyguDoğru söze ne gerek gerçekten ben bir zayıf halkayım
düzelmeden eve girmek istemiyor musunuz? ortada düzelteceğiniz ne var? sizi döven, söven, aldatan pişkin utanmaz bir adamla karşı karşıyasınız. Ailenizle aranız nasıl bilmiyorum ama hemmmmen boşanın, ailenizin yanına dönün. Ne güzel memuriyetiniz var, aç açıkta kalmazsınız. Bu işkenceyi hakareti neden kendinize reva görüyorsunuz?bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum