esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

6kilonu ver bakımlı ol zamanını kendine ayır onun çamaşır ve yemeğine değil işin yoksa iş bul çalış sosyalleş ve tabi ki çocuk yapma boşan haaa yok bunlarl uğraşamam zor işler diyosan o zaman çocuk yap 10kilo daha al evde çök ..

Fake değildir bence malesef böyle kadın çok çevrede arkadaşım yaşadı çocuk yaptı üstelik güzellik uzmanı ve çok güzel..
adam o kadına ev açtı çocuk o kadından da yaptı ve arkadasım inatla boşanmıyor bize şaka gibi gelse de böyle hayatlar var saplantı sanırım..

bu okuduğumuz kacıncı aldatma konusu...ne biçim erkekler var şu dünyada ne çocuk yapmasıı hanımefendii? bu adamdan çocuk mu yapacaksınız birde? oldu olacak o kızıda getirsin size kuma olarak bide ondan çocuk yapsın tövbe tövbe! boşanın tabikide. bunun için bizim dememizi mi bekliyorsunuz? adam açık açık aldatmış sizi.. hemde duygusal bir şekilde!

Sakamisiniz gercekten? Bukadar detay biliyorsunuz, resmen iliskiyi üclü yasiyorsunuz ve bunca seyi bilmenize ragmen o herifi yaninizdami tutuyorsunuz? Acabalariniz mi var? Devam edin, adamlara bu rahatligi verdiginiz icin hak ediyorsunuz, ne diyim...

Bu yazdıklarını hic inandırıcı gelmedi bana hangi kadın bunları kabul edebilir kendidemisin sen

Size yalvarmis olmasi bu kadindan vazgectigi anlamina gelmiyor siz söylüyorsunuz bulusmayi planliyorlarmis. Ben anlamadim neyi bilmek istiyorsunuz daha zaten hersey acik acik ortada. Kendini baska bir heyecana kaptirmis ve sizi o yüzdende azarliyor. Bilmiyorum bu kendi dusuncem tabi bir defa yapan birdaha yapar ... Iyi dusunun.

Kadının istediği ceketi aldınız sanırım buluşmaya da onla gider artık . Sonra da ceketim nasıl olmuş beğendin mi der . o da büyük ihtimalle aaaaaa çok yakışmış der.

Konu sahibi yardım istemişsin ama şu saatten sonra kendin için doğru tercihi yapman gerek .Artık boşanmak mı onla yola devam etmek bilemem ben kimseye de boşan diyemem açıkçası . Allah yardım etsin .

evet...
konusmalar boyle baslamisti..
kadin da aa duzelirsiniz falan filan diyordu..
iki gune kalmadi beni kiskanmaya basladi kadin.
bu iste yanima gel seni buraya gotururm cok guzel diye planlar yapiyordu..
kadin da trip atiyordu beni onu goturdugun yerlere goturmeyi deneme sakin gibi seyler yazmis.
gercekten ilk okudugumda soka girdim.
kadina cok sinirlendim.
esime onun mesajlarini okudugumu soylemeye utandim.
ama her firsatta telefonda mesajlastigini gozlemliyordum.
sonra silmeye basladi. onu takip ettigimi anladi sanirim.
kimseye soyleyemedim. zaten o yuzden foruma geldim. aileme ya da aarkadslarima soylemeye cekindim.
2-3 gun sonra bir gece disariya ciktik, guzel vakit gecirdik. ama aksam bi turlu uyumadi. yanimda telefonuyla ugrasiyordu.
ben anlarim diye salona gitti.
ben dayanamadim. yanina gittim. kiskancliktan yani.
basina dikildim. niye yanima yatmiosun. bugun ne guzel vakit gecirdik. yanimda da bakabilirisn telefonuna diye.
cok rahatsiz oldu. ona yumusak davranmama ragmen basindan gitmedigim icin bana bir suru hakaret yagdirdi..
cunku onu oyaliyordum.
kadina geri cevap yazmasi gerekiyordu. cok heycanli bir yerde kalmislardi belli ki..

..
sonrasi o sinirle iste kadina o sanal platformdan tesekkur mesekkur gibi garip sacma, sonradan cok pisman oldugmm bir mesaj attim.
ertesi sabah da benimki yaptigim halti ogrendi..

sonra guya is tatliya baglandi..

ilk kirginligim gitti, ilk basta icimde kocaman bir delik olusmus gibi hissettim
kadinin fotograflarina bakip bakp kendimi cirkin hissedyordum.

simdi ise bi garibim iste.
biraz daha kendimdeyim.
belki daha da kendime gelirim diye buraya geldim. birseyler karaladim.

Bu yazılan mesajları gördünüz ve hala ne yapmanız gerektiğini mi soruyorsunuz
oh ne güzel adam hem düzenini bozmayacak hem sizi aldatacak
sonra o gönül eğlendirmek için asıl ben sana aşığım diyecek
ayrılacak siz affedeceksiniz
sizin affedeceğinizi bildiği için tekrar tekrar yapacak
ve siz hep üzüleceksiniz

Son düzenleme:
yapacağın şey çok açık

çok hem de...

burada harcadığın vakit, bundan sonraki hayatından çaldığın dakikalar...

Bende aynı bahanelerle aldatıldım
Annem hastaydı o dönem
Annem ölürken o başka yerlerde ilgi aradı
Cümleleri okurken o günlere döndüm yeminle tüylerim diken diken şu an
Bak arkadaşım ; bu herif pisliğin taaa dibi
Düşünecek hiç bir şeyin yok
Koy kapının önüne yaşamana bak
Bu arsız yüzsüz model asla iflah olmaz asla, kaç kurtar kendini

9 ay hamilelik artı 40 gün lohusalık sonra lohusa depresyonu derken
neredeyse 1 yıl bekleyen eşine değer veren adamlar var
siz neden kendinizi suçluyorsunuz
yapacak adam sizle arası iyi olsa da yapar
asla ama asla seven bunu yapmaz
kendinizi kandırmayın
adamın sizi sevdiği falan yok

Bence senin onu bırakamıcagın fikrine kapılmıs. O yuzden bu rahatlikta hani kaba tabirle paspas altındaki anahtar gibi dusun. Hemen bosanmak kolay degildir elbet ama birakabilcegini goster. Evden kovdun gitmedi mi mesela bi gun valizini topla kapiya koy bitti de ve bence sakın karsisinda aglama guclu dur o gidince naparsan yap ama yaninda aglama. Uzak kalin seni seviyosa tekrar kazanmak icin elinden geleni yapicaktir o zaman karar ver. Ha yok hic kilini kipirdatmiyosa fikrini bile sormadan davayi ac

hemen eşyalarını topla git...
otele yerleş..ailenin yanına ya da...
herkes de öğrensin yaptığı pisliği...

davanı aç...sürünsün.

bakalım 2 ay karısının derdini çekemeyen adam bu kadar zorlukta da sanal sevgilisini çekecek mi

konunun hepsini okumadım nereden bulmuş bu kadını

kadın evden gitsin bence

o boş ev bi koysun hayvana...

işten de izin alabiliyorsan al...kafanı topla..iyi değilsin hiç...

ne demek o kadına bakıp kendimi çirkin buluyorum
hepimiz dünya güzeli miyiz...evlilik daha güzel olanı bulunca eldekini bırakmak mı
iyi sen de daha yakışıklı birini tavla o zaman
böyle mantık mı olur
zaten kocan olacak pislik ondan güzelini bulunca onu da bırakır demek ki...

sakın ezdirme kendin, sakın

sen kocani cok mu seviyorsun? o yuzden mi ayrilamiyorsun? hayretler icerisindeyim sen ne istiyosun? sen ona boyle davrandigin icin o daha da yuz bulacak. seni de Avucunun icinde sanip herseyi yapacak. biraz gururlu ol... nasil sindiriyosun bunlari? senin yerinde olsam onu aninda bosayip yuzune dahi bakmam hicbisey talep etmem zayiflarim guzellesip sosyallesirim .benimle konusmak istediginde ona oyle bi cevap veririm ki 6 ay icinden atamaz.. sonrada hayatimi yasardim o da acilar icinde kivranirdi ama asla geri donusum olmazdi.

bu sekilde kendini kucultup onun da totosunu kaldiriyosun baska hicbisey yapmiyosun. cok mu seviyosun?

ailem yurtdisinda yasiyor. bursada kardesim var ama bu ara onun derdi basindan askin.
is yerindeki sorunlarim nedeniyle devletteki isimi biraktim. ozel sektore gectim daha yeni. maddi olarak devletten daha iyi kazanimi var. izin sikinti degil. zaten kendimi suclu hissettigim depresyonum da devletten ayrilamadigim icin ordaki mobbingin cig gibi buyumesinden ortaya cikmisti.
neyse.
en yakin zamanda ailemin yanina gidecegim.
onlarla da biraz limoniyim gerci. esimin maddi kazaniminin cok iyi olmadigini dusunup ona supheyle yaklasmislardi.
olanlari anlatamam ama belki biraz kafam dagilir.

tesekkur ederim kizlar.
o kadar kararsiz ve yalnizdim ki.
sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…