esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

bence bu iliski bitmis diyor icimdeki bir ses.
bosanmis olacak olmak hic umrumda degil. sosyal baski vb gibi bisey yasamayacagimdan eminim
izmirliyiz sonucta.
bana yalvarmis olmasi sucluluk hissi mi sizce?
kendimi cok aciz hissediyorum

tabii ki suçluluk...

bana inan...tüm kalbimle diyorum...git
arkana bile bakma...

devamı gelecektir...kadın da buluşacak kadar gözü karaymış ne bok yerlerse yesinler

"rejim yapayım bakım yapayım kocam bana baksın" diye küçülme sakın
insan bunları kendisi için yapar

sanal aşkların büyüsü gerçek hayata düşünce biter
o afedersiniz o....yla görüşmek kolaylaşsın, bak büyü falan kalacak mı ortdada
sanalda herkesprenses...

salla yavrum...o adamdan hayır gelmez artık

cok tesekkur ederim anneperi.. gercekten.

zor ve iğrenç bir durum
o karşıdaki kahpe de nasıl bir zihniyetse senin öğrendiğini bile bile tripli(!) sürdürüyor ilişkiyi...
kocan it gibi pişman olsun bak...2 ay hiç görüşmesin mesela...3. ay bir sıkıntı bahane olur yine bulur birini...
inan bana
güven bana....

3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.

neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.

napmam gerek bilmiyorum..
Ah kuzum kıyamam sana nankör bu erkekler topunun köküne kibrit suyu sen şuan tek yapman gereken üzgünüm ama ayrılman sakın bir anlık heves ondan ayrılır tekrar sana döner diye düşünme aldatıkmak çok acı heleki sen böyle detaylı bahsedince inan tüylerim diken diken oldu kıyamam sana ya bunun bakımla ilgiyle alakası yok allah belalarını versin tüm aldatan erkeklerin

cok tesekkur ederim anneperi.. gercekten.

düzelmeyecek...
keşke sana desem ki çok pişman olur, sen de kendine bakım falan yaparsın olur biter...
yavrum bunlar reelde görüşmek için planlara başlamışlar

bırak, git de işleri kolaylaşsın...o kadın elinin altında olunca anlayacak senin kıymetini...ama dönme
sakın

reelde biriyle yatsa bu kadar kanına işlemez...tövbe eder pişman olur vs...ama sanalöyle değil...
ortalık "arayıştaki" fikirsizlerle dolu...

eğer şansı hak etseydi sen yakaladığında düzeltmek için bir şeyler yapardı..lan bırak suçlardı seni.."azcık kendine bak" derdi..."iş stresini yansıtma" derdi...o ne yaptı? iki zırladı karının koynuna geri döndü
affet yaralıyım bu konuna..
git...

Sen gerçekmisin canım yaa kocanın başka kadınla konuştunu biliyorsun onun koynuna giriyorsun bu ne rahatlık yaa ben olsam bırak koynuna girmeyi paralarım onu bence sen eşini sevmiyorsun seven insan hazmedemez böyle şeyleri bide çocuk istiyor diyorsun kesinlikle yapma kendine gel...

O ne demek ya. Bir kadin icin kocasinin bir baskasina asik olmasi ne demek. Arada duygu olamadan sevissin ama baska bir kadina asik olmasin, kadin diyorum kadin. Kadinin bunu kabullenmemesi lazim. Dusununce bile fenalik basti beni. Allah yardimciniz olsun

eşine aşıksın belli ki...bir de suçluluk duygusu var

ne yapmak istiyorsun? bak yakaladıktan sonra adam pişman olsa...sana derim ki kocana daha iyi davran...kendine bak biraz...

konuşmalarının nasıl başladığını bile tahmin edebiliyorum..."karım bana huzur vermiyor" la başladı hayvan "beraber olmuyoruz bile"ye getirdi...
s...tirsin gitsin sanal s.ks yapsın şimdi mikrobun evladı
hastalıkta sağlıkta denir evlilikte... 2 ay cinsellik olmayınca başka kadın mı bulunuyormuş...

kendine yapacağın en büyük iyilik sıfırdan bir hayat olur..

ama anneperi demişti diyeceksin...o adam o kadınla görüşmesi kolaylaşınca...o atraksiyon vs. kalmayınca..gör bak ne hale gelecek...

sen de bu arada KENDİN İÇİN"

KENDİN İÇİN kendine bak... ama kendin için..kocana güzel görünmeye değil...
sağlıklı beslen spor yap..gt saatlerce bakım yaptır...

kafasına dank edince köpek olacak afedersin sana...

aynen devam ederse de birileriyle fingirdemeye..zaten şu an bunları yazmana bile değmez miş...

Sonuç ayrılmak değil mi birlikte olsanız sürekli aklına gelecek veya bir yere gitse acaba buluştularmı diye düşünüp üzüleceğinize kökten hal edin ayrılın bence hiç bi kadın böyle bir şeyi hak etmez tabi o diğer kadınlar gibi olan da hariç

peki bunun suclusu ben miyim?
onu cinsel olarak 1-2 ay ihmal etmem, eve mutsuz gelmem, surekli aglamam mi?
bunlari neden olarak goruyorum.
ama ben cok mutsuzudm. bilerek onu ihmal etmek istememisitm.
bilmiyorum
kendimi suclu hissediyorum. o yuzden bitiremiyorum galiba

Kocalarımız başka kadına gitmesin diye hayat boyu pembe gözlüklerle mi dolaşıcaz? Hepimizin dönemsel problemleri oluyor ağlıyoruz sızlıyoruz. İşteki sorunları günlerce eşimize anlatıyoruz. Cinsel isteksizlik de oluyor. Bu durumlarda eşin yapacağı ilk şey başka kadına gitmek midir? Yoksa sana bu kötü döneminde destek olmak mıdır? Hele yarın öbür gün çocuk olduğunda işler daha da komplike bi hal alıcak. İş çocuk derken bir parçaya daha bölüneceksin.

Eşin şimdi diğer kadınla bir birlikteliğe başlarsa kadın da kötü bir dönem geçirirse eğer onu bırakıp arayacağı ilk kişi de sen olucaksın. Sakın aldanma. İzmir liyim dedin. Çok eşliliği kaldırabilecek bir yapın olduğunu düşünmüyorum.

peki bunun suclusu ben miyim?
onu cinsel olarak 1-2 ay ihmal etmem, eve mutsuz gelmem, surekli aglamam mi?
bunlari neden olarak goruyorum.
ama ben cok mutsuzudm. bilerek onu ihmal etmek istememisitm.
bilmiyorum
kendimi suclu hissediyorum. o yuzden bitiremiyorum galiba

Sevgili arkadaşım, yazdıklarını okudum fakat yaşanan bu kadar olaydan sonra suçlu aramakla eline ne geçecek? Kendini neye hazırladığının farkında mısın? Bunca şeyi bildikten sonra o gemi yürür mü? Sen bir kadın, değerli bir varlıksın bu hayatta. Yaşadığın olayların içine kapatma kendini..

Hakkında hayırlısı olsun dilerim.

3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.

neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.

napmam gerek bilmiyorum..
Hayatta en korktugum sey amaben kocamın baska kadına yazdgnı gördüğüm anda bu işi bitirirm.sen nasıl dayandın bu kadarına pesss

Bu kadar olayların içindesin hala midem bulanmıyo, grup falan takılın bari?

Kendine bunu yapma, onu seviyorum diyosun ama şu durumda ne eşin seni, ne de sen kendini sevmiyorsun.. Önce kendini sev

Ne yapabilirsin allah askina dalgami geciyosun koyacaksin tekmeyi esine ..

Yada hic bisey yapma yarin birgun kuma getirie ustune ..
Adamin rahatligina bak ya..

X