- Konu Sahibi hermesbirkin
İşiniz varsa ailenizin yanına gitmeniz şart değil
ayrı bir ev tutup yaşayabilirsiniz
ayrı bir ev tutup yaşayabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür meşekkür gibi olan mesaj ne ? Kaçırdım sanırım orayıevet...
konusmalar boyle baslamisti..
kadin da aa duzelirsiniz falan filan diyordu..
iki gune kalmadi beni kiskanmaya basladi kadin.
bu iste yanima gel seni buraya gotururm cok guzel diye planlar yapiyordu..
kadin da trip atiyordu beni onu goturdugun yerlere goturmeyi deneme sakin gibi seyler yazmis.
gercekten ilk okudugumda soka girdim.
kadina cok sinirlendim.
esime onun mesajlarini okudugumu soylemeye utandim.
ama her firsatta telefonda mesajlastigini gozlemliyordum.
sonra silmeye basladi. onu takip ettigimi anladi sanirim.
kimseye soyleyemedim. zaten o yuzden foruma geldim. aileme ya da aarkadslarima soylemeye cekindim.
2-3 gun sonra bir gece disariya ciktik, guzel vakit gecirdik. ama aksam bi turlu uyumadi. yanimda telefonuyla ugrasiyordu.
ben anlarim diye salona gitti.
ben dayanamadim. yanina gittim. kiskancliktan yani.
basina dikildim. niye yanima yatmiosun. bugun ne guzel vakit gecirdik. yanimda da bakabilirisn telefonuna diye.
cok rahatsiz oldu. ona yumusak davranmama ragmen basindan gitmedigim icin bana bir suru hakaret yagdirdi..
cunku onu oyaliyordum.
kadina geri cevap yazmasi gerekiyordu. cok heycanli bir yerde kalmislardi belli ki..
..
sonrasi o sinirle iste kadina o sanal platformdan tesekkur mesekkur gibi garip sacma, sonradan cok pisman oldugmm bir mesaj attim.
ertesi sabah da benimki yaptigim halti ogrendi..
sonra guya is tatliya baglandi..
ilk kirginligim gitti, ilk basta icimde kocaman bir delik olusmus gibi hissettim
kadinin fotograflarina bakip bakp kendimi cirkin hissedyordum.
simdi ise bi garibim iste.
biraz daha kendimdeyim.
belki daha da kendime gelirim diye buraya geldim. birseyler karaladim.
3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.
napmam gerek bilmiyorum..
Eşim benle nişanlanmaya yakın böyle bi atakta blunmuş facede aylar sonra gördüm. Ve agzını burnunu patlattım oda karşılık vermedi ya dövücemtm ya gidicektim ben ilk diye dövmeyi seçtim. İyikide yaptım uslu uslu yaşıyo artık. Hep kadınlarmı dayak yicek3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.
3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
benim talebim disinda.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
ne acı karısıyla güzel bir gece geçirip hemen telefona sarılması.demek ki o kadını düşünerek birlikte oluyor