Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

bu tartışma esnasında hadi boşanalım şeklinde alınmış bir karar değil konu sahibinin anlatımına göre. adam belli ki oturmuş düşünmüş kendi içinde. ne yani erkek kısmısı canı istediği gibi konuşacak kadın da yuva yapıcı rolünü mü üstlenecek?? ne macburiyeti var? tartışma anında ağızdan çıkanların affı olur ama sakin sakin ortada bir şey yokken eşim bana bunu söylese buyur kapı orada derim. neden arkasını toplama sorumluluğu ile uğraşılsın ki. ne mecburiyet var??
kadın kendini paralıyor sorun ne diye adam sorun yok diyor. keyfe bak. defolsun gitsin.

Eşim mı? Eşim 30 yaşında annesi 52 babası 60 civaridir.
E Cokta kucuk degilki gezmeye tozmaya doyamadida bekarliga donmek istiyor diyelim hani cok erken evlenenlerde olabiliyor adam 21, 22 de evleniyor bir iki yil sonra ben hic kendi hayatimi yasamadim moduna baglayabiliyor okuyoruzda duyuyoruzda
Senin birikmis bir paran altinin veya ailenin biz yardimci olalim tutunu varmi ? Borctan bunalmistir diyorsun bosanalimla buna cozum ariyor olabilir mi?

Bir de mutsuzken korunmadan iliskimizi devam ettiriyor bat günümü bekliyorum şu an dediginiz gibi hamile olma ihtimalim bile var

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Arabayı satsa bir haftaya aldığınız paraya satabilir. Ama o eşyaları elden çıkarmak isteseniz aylarca cikaramazsiniz, parça parça satabilirsiniz satarsiniz,o da üçte biri fiyatına ..
Kendini çok akıllı görüyor küçük enişte.
Sakin kabul etmeyin.
Çok istiyorsa kendi alsın eşyalarını,
Bir de evde sen kal demiş. Alt tarafı kiralık ev, sanki satın aldığınız evi sana vermiş gibi bir havalar...
Uyanik

Kimin ne dediğinin önemi yok bu saatten sonra. Kendinize güvenin, dik durun biraz. Eşyayla arabanın maddi değeri kıyaslanmaz bile. Sakın kabul etmeyin. Eşinize, herkes kendi aldığı eşyayı alsın, benim için sorun yok. Bu eşyalarda oturacak değilim boşandıktan sonra diyin. Araba evlenmeden önce alındı zaten benim üzerime sen kendine nasıl pay biçiyorsun diyip kahkayı patlat. Eşin nazikçe çirkeflik yapıyor, sende altta kalma. Düğün altınlarınızı da istemeyi unutmayın.

Çalışan birisiniz zaten, şöyle dişli tuttuğunu koparan bir avukat bulup, anlaşmalı boşanma protokolü hazırlayıp önüne koyun, şartlarınızı kabul edip imzalarsa ne ala yoksa çekişmeli açarsınız davanızı. Kimin önce davayı açtığının önemi yok, önemli olan maddi kayba uğramadan bu işi bitirmeniz. Kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Hiç bu konuda birşey bile demedi neden dedigimde

Aynısını halama eşi yaptı yıllar önce. Üstelik kadının en en zor anında yaptı bunu. Arabayı verdi halam, eşyalar halamda kaldı. O eşyalar taşınırken harap oldu ve mahvoldu. Adamı araştırdım ben yıllar sonra kendinden 15 yaş küçük bir kadınla evlenmiş üstelik eski çalıştığı yerden aynı odada çalışıyorlardı ben çocuktum ama çok net hatırlıyorum...Halamı senelerce sömürdü bu pislik, sizinki daha çok yeniymiş gerçi ama sakın araba filan vermeyin halam hayatımın hatası diyor.

Herkes demis ama bende diyeyim. Garanti ama garanti baskasi var bu adamin hayatinda. Sen agasin sen pasasin moduda bundan ki sen sorun cikarma gurur yap bisey isteme diye. Madem öyle evden kendi gitin davayida o acsin. Kicindaki kirli donu bile al, dimdizlak ceksin gitsin.

Ben de bunları düşünerek iyi düşün falan dedim belki maddi problemlerimizden kaçmaya çalışıyor bunalima girmiştir dedim. Beklicem ne çıkacak bakalım
Erkekler genelde çocuk isteyince bir korkarlar siz istediğiniz için de belki bişey diyememis gözü korkmuş psikolojik olarak mutsuzluk yaşıyor olabilir

İnanın evlilik aşamasında ne altın kaldı ne param. Evden çıkmayı sevmem durumumuz kötü borçlar bitsin diye 5 kuruş harcamam, geçen hafta gidip 1200 liraya takım elbise almış. Tüm işleri böyle sürekli öğlen dışarda ye servise binmeyi kabul etme elimizde araba eşya borç harici birşey yok Türkçesi. Şu an çok ofkeliyim

Üzücü gerçekten sebebi her ne olursa olsun. Ortada bir gerçek var o da evliliğe devam etmek istememesi ve açıkça dile getirmesi. Ben her zaman evliliklerin devam etmesi ufak tefek meselelerin yapılan hataların gercekten pişmanlık varsa affedilmesi gerektiğini düşünmüşümdür ama bu bambaşka bu şekilde devam edemezsiniz. Ayrıca gercekten en ucuz şekilde yırtmaya çalışıyor uyanık biraz beyimiz galiba eşyaları ne yapacaksın Allah aşkına satsan değeri bile yok araba her zaman değerli. Üzerinize borç yoksa arabanızı alın siz cıkın evden ne yaparsa yapsın madem talep eden o. Bunları konuşmak bile canınızı sıkıyor olabilir ama duygusallıkla yanlış kararlar vermeyin.

Öyle demeyin belki de psikolojik bir buhran da olabilir ben de eşime depresyon yaşadığım dönemde ciddi ciddi boşanmayi teklif etmiş mal tarzı bile konuşmuştum hemen kötü düşünmeyelim bi konuşsunlar nedir ne değildir boşanalım dedi lap tamam hadi gel gidelim avukata da olamaz tabi ki

Aklına koymuş, kendi kafasında her şeyi paylaştırmış. Sakın dil döküp dönmesi için uğraşma. Bir de uyanık. Hem arabayı alsın, hem borcu birlikte ödeyin. Kesinlikle kabul etme. Araba satılsın, borcu kapansın. Kalan paradan talep et.

Böyle üzücü ve şok edici bir kararı açıklarken işin içine maddiyatı katması gerçekten çok itici ve çirkin. Ayrıca siz neyin var diye sormasanız acaba ne zaman bunu paylaşmayı düşünüyordu? Böyle bir rahatlık olabilir mi ya üstelik çocuk yapmaya çalışırken. Kimsenin kimseye böyle keyfi davranmaya hakkı yok hiç kusura bakmasın. Ceketini alsın ve çıksın gitsin o halde..

Bu yaklaşımları gerçekten kötü ileride ciddi bir borç yükü de yapabilir dikkat edin borç varken yüksek meblalı harcama yapması yaptığım yorumları geri teptirir şunu da ekleyeyim bir arkadaşım aynı sizin gibi eşi eşinin kredi kartlarına borç bile yapmıştı yaklaşık sizin kadar evlilikleri vardı sen çok iyisin başkasını bulur yoluna devam.edersin dedi boşanalım dedi ve boşandilar kız 1 yılda borç ödediğiyle kaldı kenara koydu çeyrek altınları da eşi tarafından çalınacak

bence sessiz kal.
yapacak bişeyin yok şuanda.
gaza gelip tmm ayrılalım deme veya gidip dava açma.
o gerçekten istiyosa zaten açar dava.
birazda başka biri var mı diye araştır.
severekmi evlendiniz siz ne kadar flört yaşadınız?

Beyefendi ailesi gitsin diye bekliyormus görümce bizim evden defolup gidince konusacakmis aslında da bilmem ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…