Birçok ihtimal var aslında. Başka biri olabilir. Ya da eşiniz sizden habersiz sperm testi yaptirmistir sonucu kötü çıkmıştır falan(fazla mı iyimserim)
Ne olursa olsun keyfî evlenilip boşanılmaz. Nasıl bir çevrede yaşadığınızı bilmiyorum. Ama bence bu ülkede keyfî olarak dul bırakılan kadınlara ciddi tazminat ödenmeli. Kac kere sahit oldum. Adam evleniyor boşanıyor. Hata adamda üstelik. 3 ay geçmeden yine bir "bakire" ile evleniyor. Ama dul kadına kötü ya da yollu gözüyle bakanlar oldukça fazla. (Hepsi de şeref yoksunu) Sonra dul kadın hiç birşeye sıfırdan başlayamaz kolay kolay. Daha önce evlenmemiş bir erkekle evlenemez yadırganır. Kendisine çoluklu çocuklu talipler gelir hep falan filan. Bu manevi zararlarin hepsinin bir tazminati olmali bence.
He esler anlasamiyordur ciddi problemler vardir ayrilirsin. Aldatma vardir ayrilirsin. Ama ne bu böyle "sen çok iyisin. Benden daha iyilere layiksin" modları?
Araba sizde kalsın. Borcunu ödersiniz. Ödeyemezseniz satarsınız. Borcu kapatir kalan nakiti kullanirsiniz. Ne münasebet yani. Esyalar ilerde para etmez ama araba her zaman yatirim. Baya kurnazmis esiniz. Ben böyle bir durumla karsilassam (büyük konusmak da istemiyorum ama) hicbir seyi vermemekle beraber nafaka falan ne varsa alirdim yani.