Hiçbir şey hatırlayamıyorumÜç ay öncesini düşünün büyük ihtimalle ta o zaman karar vermiştir.. O zamana ait bi tuhaflık bi olay bi değişiklik hatırlıyor musunuz
Dik duracagim,zaten ailesi beni her yerde öve öve bitiremiyordu o hizmetlerden dolayı soylediginde kesin ayilip bayılıp karsi çıkacaklar ama şimdi eşim evde ben dava acayim diye bana eziyet etmeye baslicakValla hayatim benim hissiyatim senin uzerine kararliymis gibi gelecekki ben seviyorum ayrilmam birakmam salya sumuk tamam olasin oda bundan sonra kim isterse gelip istedigi kadar kalacak her hiznetimi yapacaksin calistigin para ortak olacak falan filan desin senin zaafini kullansin hatta bence bunun altindan baska maddi istekte cikabilir kredi cekte arabayi yukseltelim eve girelim altini bozdur borcu kapayalim bunaliyorum falan ben onda kadin kiz oldugunu dusunmuyorum cok simartmislar hic olmaza gelemiyor
Ustune gitme gaz verme gaza da gelme sakin net dik dur istedigin buysa netsen peki beni istemeyene ben ne yapabilirim de (bu nokta kivirmaya baslar zaten sen aileme solesin iste bolesin)haklarda kanuna gore olacak de cekil emin ol o sizde kamp kuran aile borcla ayrilan oglunun donunu yikamaz tekrar evinde istemez hazir sana hizmet gorduruyoken tekrar oglus hizmetine gelemez ilk onlar haslar ne demek bosanma diye !!!
Dikdur seyret yok illa bosanicam diosa sevmiyodur sevmeyen adami ne yapican zaten yillarina yazik
Amin. Allah beni kendim için iyi olana sevk etsin. Evden kesinlikle gitmeyecegim orası benim evimBüyük ihtimalle baskasına gönlünü kaptırdı ve sana da belli etmeden iyi koca güzel koca medenice ayrılan koca imajı çizmeye çalısıyor ki donuna kadar almadan anlasmalı boşanasın. Ortada bir sorun yokken kimse kimsenin gururuyla oynayamaz kendıne güvenmeyen evlenmesın. Bosanmak ıstıyorsa gitsın dava acsın evden çıkıp gitme o gitsin. Arabanın borcunu da ödeme. Eger baska bir kadın varsa senin paralarını onunla yerken görürsün ilerde ve anlasmalı bosandıgına pisman olursun. Tüm haklarını sonuna kadar talep et . Adam birini bulmuş yani durum öyle gorunuyor. Çok üzüldüm gecmiş olsun arkadasım Allah yardımcın olsun.
Hayatim senin kendi ailen yokmu bosanmayi isteyen sensin oglum sen ne yapacaksan yapican bizde cocugumuzun magdur olmamasi icin calisacagiz zorla guzellik olmaz Birbirinizide uzmeyin git davanizi ac diyecek cekilecek ailen ne eziyet edecek suratmi kufurmu zaten adam o asamadaysa bosanacaksinizdir sende kanuni olarak hakkin sorar kullanirsin kiz babalari aileleri dik oldumu mevzu simarikliksa hemen toparlaniyir o es kisileriDik duracagim,zaten ailesi beni her yerde öve öve bitiremiyordu o hizmetlerden dolayı soylediginde kesin ayilip bayılıp karsi çıkacaklar ama şimdi eşim evde ben dava acayim diye bana eziyet etmeye baslicak
Onun kullanacagi aravanin bircunu niye beraber odeyeceksiniz ki.. odemeyin kendi odesinKızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Uzlaşmaya falan da yanaşma canim haklarını sonuna kadar ara. Burda gecen bir arkadasımız da kocası tarafından anlasmalı bosanma için kandırılmıs sonra adamın sevgılısı oldugu ortaya cıkınca pişman olmustu.Amin. Allah beni kendim için iyi olana sevk etsin. Evden kesinlikle gitmeyecegim orası benim evim
Oldu boşanalım dedi hemen boşansın bir konuşsunlar problem ne kurtarılabilecek gibiyse bayan da kendinde bir sorunlar varsa düzeltmeye çalışır gerekirse terapiste giderler kadın sevmiş evlenmiş oldu 14 ay sonra ben mutsuzum boşanalim belki adamın psikolojik sorunu olabilir depresyon hali olur benim eşime kaç kez ayrılalım dedim bana uysaydi şimdiye kadar ohooo 10 kere boşanmiştıkneden delirmek üzeresiniz ki? aldatsa mıydı? mutsuzluğuyla alkole mi dadansaydı? hırsıyla şiddet mi gösterseydi ikna olacaktınız?
adam güzelce gelmiş devam etmek istemiyorum demiş tertemiz. bazen altında sorun aramamak en temizidir. biri mutlu biri mutsuz ilerleyecek bir şey değil evlilik.
başka türlü konular oluyor bir aile terapistine gitseniz felan diye öneride bulunduğum oluyor ama bu çok saygılı ve düzgün bir konuşma olmuş.
bence kurcalayıp kendinizi üzmeyin. herkes yolunu çizsin diye düşünüyorum.
Onlar bence beni dinleyip anlayacak insanlar değiller oğulları başka şey söylese ona inanirlar. Ne yapacağımı şaşırdımCanim eşin aldatan erkeğin tipik özelliğini sergiliyor. Evlenmeden önce aldığın araba senindir sakın arabani filan verme gidiyorsa da evden tek basina gider. Mutlu giden bir evlilikte birden mutsuz olunmaz, sen farkinda degilsindir o muhtemelen ya is yerinden ya internetten biriyle tanisti.
Hatta ilk iş ara ailesine her şeyi anlat birak onlar ugrassin.
Ben de bunları düşünerek iyi düşün falan dedim belki maddi problemlerimizden kaçmaya çalışıyor bunalima girmiştir dedim. Beklicem ne çıkacak bakalımOldu boşanalım dedi hemen boşansın bir konuşsunlar problem ne kurtarılabilecek gibiyse bayan da kendinde bir sorunlar varsa düzeltmeye çalışır gerekirse terapiste giderler kadın sevmiş evlenmiş oldu 14 ay sonra ben mutsuzum boşanalim belki adamın psikolojik sorunu olabilir depresyon hali olur benim eşime kaç kez ayrılalım dedim bana uysaydi şimdiye kadar ohooo 10 kere boşanmiştık
Kac yasinda merak ettimOnlar bence beni dinleyip anlayacak insanlar değiller oğulları başka şey söylese ona inanirlar. Ne yapacağımı şaşırdım
Kız verme araba falan adama. Madem bosanacagim demiş 1 yılda. Sakin borçlara da ortak olma.Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak
Eşim mı? Eşim 30 yaşında annesi 52 babası 60 civaridir.Kac yasinda merak ettim
En son birine böyle şeyler söylediğim zaman başka birisi vardı aklimdaSonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?