Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Büyük ihtimalle baskasına gönlünü kaptırdı ve sana da belli etmeden iyi koca güzel koca medenice ayrılan koca imajı çizmeye çalısıyor ki donuna kadar almadan anlasmalı boşanasın. Ortada bir sorun yokken kimse kimsenin gururuyla oynayamaz kendıne güvenmeyen evlenmesın. Bosanmak ıstıyorsa gitsın dava acsın evden çıkıp gitme o gitsin. Arabanın borcunu da ödeme. Eger baska bir kadın varsa senin paralarını onunla yerken görürsün ilerde ve anlasmalı bosandıgına pisman olursun. Tüm haklarını sonuna kadar talep et . Adam birini bulmuş yani durum öyle gorunuyor. Çok üzüldüm gecmiş olsun arkadasım Allah yardımcın olsun.

Dik duracagim,zaten ailesi beni her yerde öve öve bitiremiyordu o hizmetlerden dolayı soylediginde kesin ayilip bayılıp karsi çıkacaklar ama şimdi eşim evde ben dava acayim diye bana eziyet etmeye baslicak

Amin. Allah beni kendim için iyi olana sevk etsin. Evden kesinlikle gitmeyecegim orası benim evim

Yalvarmayın yüz vermeyin böyle kolay değil daha yeni evlisiniz birsuru hayaller çabalar hepsini bir çırpıda silip atıyor maalesef bende arkadaşlara katılıyorum başka birine aşık olmuş olabilir, eğer aklını başına alıp yuvasına dönmezse sonuna kadar süründürün hicbisey vermeyin asla ve asla borçalara karışmayın ödesin e.sek gibi.

Canim eşin aldatan erkeğin tipik özelliğini sergiliyor. Evlenmeden önce aldığın araba senindir sakın arabani filan verme gidiyorsa da evden tek basina gider. Mutlu giden bir evlilikte birden mutsuz olunmaz, sen farkinda degilsindir o muhtemelen ya is yerinden ya internetten biriyle tanisti.

Hatta ilk iş ara ailesine her şeyi anlat birak onlar ugrassin.

Dik duracagim,zaten ailesi beni her yerde öve öve bitiremiyordu o hizmetlerden dolayı soylediginde kesin ayilip bayılıp karsi çıkacaklar ama şimdi eşim evde ben dava acayim diye bana eziyet etmeye baslicak
Hayatim senin kendi ailen yokmu bosanmayi isteyen sensin oglum sen ne yapacaksan yapican bizde cocugumuzun magdur olmamasi icin calisacagiz zorla guzellik olmaz Birbirinizide uzmeyin git davanizi ac diyecek cekilecek ailen ne eziyet edecek suratmi kufurmu zaten adam o asamadaysa bosanacaksinizdir sende kanuni olarak hakkin sorar kullanirsin kiz babalari aileleri dik oldumu mevzu simarikliksa hemen toparlaniyir o es kisileri
Olmadi birazda senin baban gelir kalir sizde bosanana kadar
Kuyrugunu poposuna kistirip inklamazsa ne olayim varsada biri aninda dokulur ortaya emin ol cunku birkac yorum va okumustum senin esin simarik cok agam pasam buyutulmus bir adam beb dersem hersey benim istedigim gibi olur saniyor

Onun kullanacagi aravanin bircunu niye beraber odeyeceksiniz ki.. odemeyin kendi odesin

Sakın davayı siz açmayın. Ayrılmayı isteyen açsın davayı mu konuda net olun ihale size kalır yoksa ve bence bu işin altında başka bişey var .adam tek tek para hesabı bile yapmış .ayrıca arabada eşyalarda satılsin borçları gitsin.sıfır şekilde ayrılın ikinizde. Eşyaya araba hiç adil değil .beyimiz keyfinden odunde vermiyor hayret.tüm maddi manevi haklarinizi alın ve lütfen güçlü ve akıllı durmaya çalışın gözünüzü açın hayatta kimseye güven olmaz .yazdığınız çoğu şeyi okudum dün çocuk yapmak isterken bugün ne değişti. Ve herkese ailesine sizin.ailenize onun istediğini ayrılmayı belirtin kimse sizi suçlamasın. Ama dedigim gibi kurcalayin biraz başka bişeyler var .allah kolaylik versin .soktan çıkın biran önce .

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya

Eşyalarla ne alaka araba yahu? Arabayı siz evlenmeden önce almadınız mı, araba sizin arabanız. Ayrılmak isteyen o, ama borçların yarısını ödemek sizin. Yuh yani.

Amin. Allah beni kendim için iyi olana sevk etsin. Evden kesinlikle gitmeyecegim orası benim evim
Uzlaşmaya falan da yanaşma canim haklarını sonuna kadar ara. Burda gecen bir arkadasımız da kocası tarafından anlasmalı bosanma için kandırılmıs sonra adamın sevgılısı oldugu ortaya cıkınca pişman olmustu.

Oldu boşanalım dedi hemen boşansın bir konuşsunlar problem ne kurtarılabilecek gibiyse bayan da kendinde bir sorunlar varsa düzeltmeye çalışır gerekirse terapiste giderler kadın sevmiş evlenmiş oldu 14 ay sonra ben mutsuzum boşanalim belki adamın psikolojik sorunu olabilir depresyon hali olur benim eşime kaç kez ayrılalım dedim bana uysaydi şimdiye kadar ohooo 10 kere boşanmiştık

Onlar bence beni dinleyip anlayacak insanlar değiller oğulları başka şey söylese ona inanirlar. Ne yapacağımı şaşırdım

Ben de bunları düşünerek iyi düşün falan dedim belki maddi problemlerimizden kaçmaya çalışıyor bunalima girmiştir dedim. Beklicem ne çıkacak bakalım

En son birine böyle şeyler söylediğim zaman başka birisi vardı aklimda

Siz altı aydir çocuk düşündüğünüzü söylüyorsunuz şuan hamile bile olabilirsiniz ama eşiniz 3 aydır mutsuzum diye ayrilmak istiyor, kafasinda herseyi düşünmüs, mal paylaşımı bile yapmis..
Asla onun istediği şeklide arabayı ona vermeyin ve anlaşmalı bosanmayın... Madem kendi bitirmek istiyor bedelini de ödesin..
Ve lütfen şu süreç de dik durun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…