• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

bence sessiz kal.
yapacak bişeyin yok şuanda.
gaza gelip tmm ayrılalım deme veya gidip dava açma.
o gerçekten istiyosa zaten açar dava.
birazda başka biri var mı diye araştır.
severekmi evlendiniz siz ne kadar flört yaşadınız?
Beklicem sadece, severek evlendik 8-9 ay flört oldu sonra nisan

Erkekler bebeği hemen ilk seferden olan birşey sanıyor. İlk zamanlar benim eşim de her ay adet zamanı ben tuvaletten üzgün çıkınca kenara çekilip surat asardı, bir seferinde ağladığını bile gördüm. Aşırı mutsuzdu, bir kaç ay sonra bizim çocuğumuz olmuyo galiba dedi, garip triplere girmişti.
Belki de 6 ay denemenin çok uzun bir süre olduğunu düşünüyordur, çocuğu olmayacak diye korkup üzülmüştür. Bilemiyoruz ki. Belki maddi sıkıntılardır, bir evi yönetmek zor gelmiştir.
Siz iyice bir konuşun bu konuyu, ha sebep o değilse de durduk yere ben mutsuzum ayrılalım diyen adam bir zahmet ceketini alsın çıksın evden! Çok kişi söylemiş, ben de katılıyorum; arabayı kesinlikle vermeyin!

Bence sessiz kalıp beklemenızde fayda var.. Söylediklerine hiç tepki vermeyin.. Siz sessiz kaldıkca dökülmeye başlayacaktır... Acele etmeyin.. Hamilelik ihtimali varsa daha da belirginleşir hersey.. Evde yokmus gibi davranın sadece.. Zaman sonra şekillenecektir durum zaten.. İçindekileri döksün bir bir ...

Erkekler bebeği hemen ilk seferden olan birşey sanıyor. İlk zamanlar benim eşim de her ay adet zamanı ben tuvaletten üzgün çıkınca kenara çekilip surat asardı, bir seferinde ağladığını bile gördüm. Aşırı mutsuzdu, bir kaç ay sonra bizim çocuğumuz olmuyo galiba dedi, garip triplere girmişti.
Belki de 6 ay denemenin çok uzun bir süre olduğunu düşünüyordur, çocuğu olmayacak diye korkup üzülmüştür. Bilemiyoruz ki. Belki maddi sıkıntılardır, bir evi yönetmek zor gelmiştir.
Siz iyice bir konuşun bu konuyu, ha sebep o değilse de durduk yere ben mutsuzum ayrılalım diyen adam bir zahmet ceketini alsın çıksın evden! Çok kişi söylemiş, ben de katılıyorum; arabayı kesinlikle vermeyin!
Mesele hamile kalmamamsa bunu tıp da çözebilir,maddi sıkıntı ise ev yonetememekse beni dinlesin 6 ay bana bıraksın halledeyim. Adam sorun yok demesin o zaman. Kafamda tüm ihtimaller cirit atıyor ama artık tahminim kendi kendine kimsenin sorumluluğunu almadan yiyip içip gezme niyetinde

Bence sessiz kalıp beklemenızde fayda var.. Söylediklerine hiç tepki vermeyin.. Siz sessiz kaldıkca dökülmeye başlayacaktır... Acele etmeyin.. Hamilelik ihtimali varsa daha da belirginleşir hersey.. Evde yokmus gibi davranın sadece.. Zaman sonra şekillenecektir durum zaten.. İçindekileri döksün bir bir ...
Hiç kılımı kipirdatmama kararindayim su şu an

kız yine almıyordu
boşanma davası görülmeden önce aradı konuşmak için görüşelim dedi adam işim var demiş ama duygusal konuşmuş
tekrar arayınca uzatmayalım deyince kız istedi tazminatı ki daha fazlasını alırdı
kız ailesine herkese para yüzünden dönüşümüz olmasın istemiyorum almayacağım eşim depresyonda yoksa beni el üstünde tutuyordu sizde biliyorsunuz diyordu şok etkisi oldu ama biz dedik vardır biri depresyona girdim diye boşanalım der mi biri diye siz onu tanımıyorsunuz biraz içine kapanık dedi

Şerefsiz herif. Kızı kandırmak için sen daha iyilerine layıksın, yok depresyondayım edebiyatı parçalamış. Böylelerinin donuna kadar söküp alacaksın. Net !

Mesele hamile kalmamamsa bunu tıp da çözebilir,maddi sıkıntı ise ev yonetememekse beni dinlesin 6 ay bana bıraksın halledeyim. Adam sorun yok demesin o zaman. Kafamda tüm ihtimaller cirit atıyor ama artık tahminim kendi kendine kimsenin sorumluluğunu almadan yiyip içip gezme niyetinde
Ben boşanırken hiçbir şey talep etmedim hatta eşyalardan sadece ailemin aldığı yatak odası takımını aldım onun da babam özel yaptırdığı için manevi değeri olduğundan bırakmadım ama sonra o kadar pişman oldum ki keşke tüm haklarımı talep etseydim elime ne geçerse ihtiyacı olana verir o pis insanlara bırakmamış olurdum. Sakın ama sakın arabayı vermeyin

Bir de mutsuzken korunmadan iliskimizi devam ettiriyor bat günümü bekliyorum şu an dediginiz gibi hamile olma ihtimalim bile var

En çok buna sinir oldum zaten, hem kadından ayrılma planı yap, hem de korunmadan cinsel ilişkiye gir hamile bırak. Yok artık ya, midesiz çapsız herif.

İnanın evlilik aşamasında ne altın kaldı ne param. Evden çıkmayı sevmem durumumuz kötü borçlar bitsin diye 5 kuruş harcamam, geçen hafta gidip 1200 liraya takım elbise almış. Tüm işleri böyle sürekli öğlen dışarda ye servise binmeyi kabul etme elimizde araba eşya borç harici birşey yok Türkçesi. Şu an çok ofkeliyim

İşte bunları yapmayacaksınız hiç bir erkeğe. Bundan sonra kimse için yapmayın. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki adam size versin. Üzgün olduğunuzu biliyorum ben de çok kızdım eşiniz olacak adam süprüntüsüne ama kimse için nolur kendinizden vazgeçmeyin. Borç ödeyeyim diye kendinizden kısmayın.

Araba sizde kalsın bence eşyaları da bölüşün
Borcu da kendi ödesin
Eğer hayatında başka biri yoksa Ne kadar tuhaf
Kusurlu olan kendisi pastadan en büyük payı alacak siz eşyalara bakıp geçmişi yad ederken beyimiz arabasıyla kadınlarla gezecek

Gitmeyi kafasına koymuş sanırım. Sizin ısrarınızla sizin yanınızda olacaksa hiç olmasın bırakın gitsin. İnşallah çalışıyorsunuzdur. Varsa eğer evi eşyayı arabayı her şeyi bıraksın madem. Borçları da ortak değil hepsini kendisi ödesin. Umarım borçlar sizin adınıza değildir.
Katılıyorum.

sizi yarı yolda bırakıp hayal kırıklığına uğratan o. arabada eşyada hepsi sizde kalmalı. ayrılık ortak kararınız değil onun kararı o zaman eşyalar ve arabada sizde kalmalı. oh ne ala. genç bir kızla evlen hayaller kurdur sonra soğudum de çek git. belki sen başkasıyla evlenip mutlu olacaktın ona güvenmen mi hataydı yani. madem kafasına göre böyle karar veriyor ozaman arabayı da bıraksın. şahsen ben sinir olurdum ortak aldığımız arabaya yarın öbür gün sevgilisini bindirse gerçekten sinirlenirdim.
bence duygusal düşünme mantıksal düşün canım

yapacak birsey yok boşanacaksınız .... bir kaç gün sonra gelse ben vaz geçtip alkım karıştı dese barışacakmısınız ? hadi barıştınız yüreğiniz elinde tekrar boşanalım mutlu değilim der mi diye hazırda beklemeyecekmisiniz?
araba eşya teklifini de kabul etmeyin hatta sen eşyaları al ben o anılarla yaşamak istemem araba bende kalsın diyin bakalım paşa ne cevap verecek .

Birçok ihtimal var aslında. Başka biri olabilir. Ya da eşiniz sizden habersiz sperm testi yaptirmistir sonucu kötü çıkmıştır falan(fazla mı iyimserim)
Ne olursa olsun keyfî evlenilip boşanılmaz. Nasıl bir çevrede yaşadığınızı bilmiyorum. Ama bence bu ülkede keyfî olarak dul bırakılan kadınlara ciddi tazminat ödenmeli. Kac kere sahit oldum. Adam evleniyor boşanıyor. Hata adamda üstelik. 3 ay geçmeden yine bir "bakire" ile evleniyor. Ama dul kadına kötü ya da yollu gözüyle bakanlar oldukça fazla. (Hepsi de şeref yoksunu) Sonra dul kadın hiç birşeye sıfırdan başlayamaz kolay kolay. Daha önce evlenmemiş bir erkekle evlenemez yadırganır. Kendisine çoluklu çocuklu talipler gelir hep falan filan. Bu manevi zararlarin hepsinin bir tazminati olmali bence.
He esler anlasamiyordur ciddi problemler vardir ayrilirsin. Aldatma vardir ayrilirsin. Ama ne bu böyle "sen çok iyisin. Benden daha iyilere layiksin" modları?
Araba sizde kalsın. Borcunu ödersiniz. Ödeyemezseniz satarsınız. Borcu kapatir kalan nakiti kullanirsiniz. Ne münasebet yani. Esyalar ilerde para etmez ama araba her zaman yatirim. Baya kurnazmis esiniz. Ben böyle bir durumla karsilassam (büyük konusmak da istemiyorum ama) hicbir seyi vermemekle beraber nafaka falan ne varsa alirdim yani.

Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Görüşmesine saygı duyduğunuz arkadaşları bekar mı ? Belki bekar hayatını özlüyor onlara imreniyor gerçekten dediği gibi şu an evliliği kaldıramıyor. Karta kaçıp arkadaşları da evlenince kafasına dank eder de işte şu an cazip geliyor olabilir. Eşyaları size bıraksa nolur ki zaten o evde kalsanız her şey üstünüze gelir. Satmaya kalksanız yeni bile olsa adı ikinci el olunca hiç fiyata gider. O yüzden onun planladığı paylaşımı kabul etmeyin bence de. Bu kadar kafasında planladığına göre sebebi meçhul de olsa bitmiş gibi. Siz de kendinizi düşünün maddi manevi her türlü çıkarınızı gözetin.

bosandiktan sobra sartlar esit degil malesef ulkemizde.
o sak diye gider evlenir. sen kendini topla vb vb yillar gecer.
araba da senin ev de senin esyalar da altinlar da...
aynen boyle soyle.
yok sevmiyormus yoksogumus. olabilir. herseyin bir bedeli var.
beyefendiye bak. 1200Tl lik takımı ile altında, arabası ile işyeri yemeklerini begenmeyerek hava atiyor disariya.
pislik.
sakin sakin duygusal davranma.
bence biri var. aklinda.
bir erkek kolay kolay yuvasini dagitnaz.
hic aglama sizlama. Eşinin esyalarını topla koy kapıya.
al araba anahtarı elinden. Nereye defolursa defolsın.
dik dur. Sacın bason makyajın duzgun olsun.
bi kan testi yaptır o ihtimal de netlesmis olur.

Back